| Autor |
Zpráva |
|
Jura
|
Kluci...... jestli budu mít nervy, tak v pátek na to vlítnu znova, ale nevim nevim. To je fakt na infartkt..... Spíš to tak vidim, že budu jezdit dokud se závada znovu neobjeví a nenasere mě pak možná bude odhodlání znova to rozdělat.....
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
| 30.7.08, 23:32 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
Jura píše: Kluci...... jestli budu mít nervy, tak v pátek na to vlítnu znova, ale nevim nevim. To je fakt na infartkt..... Spíš to tak vidim, že budu jezdit dokud se závada znovu neobjeví a nenasere mě pak možná bude odhodlání znova to rozdělat.....
držíme palce... 
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 31.7.08, 06:10 |
|
 |
|
Jura
|
Hurááááá.....neměl sem co dělat tak sem na to vlítnul a šlo ven na první pokus.... asi štěstí a včera blbej den.... No ted to mám doma v umyvadle můžete mi někdo říct jak to vlastně funguje jak to rozebrat a na co se podívat? Je tam taková nádržka a v tom je furt benzín a nechce ven jen když to převrátím tak pomalu teče...nemělo by to správně spodkem výtect? Díky za rady
|
| 31.7.08, 09:16 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
Jura píše: Hurááááá.....neměl sem co dělat tak sem na to vlítnul a šlo ven na první pokus.... asi štěstí a včera blbej den.... No ted to mám doma v umyvadle můžete mi někdo říct jak to vlastně funguje jak to rozebrat a na co se podívat? Je tam taková nádržka a v tom je furt benzín a nechce ven jen když to převrátím tak pomalu teče...nemělo by to správně spodkem výtect? Díky za rady
nevytečie, nejakú vaničku a nad ňou to vylej a rozoberaj, od spodu je to sitko, ako vyzerá?
celé čerpadlo asi vyberať s plaváku nemusíš, to sitko sa dá od spodu vylupnúť.
zober baterku a pozri sa ako to vyzerá na v nádrži, nejaký bordel, šupiny, alebo tak...
|
| 31.7.08, 09:20 |
|
 |
|
Jura
|
Jo sítko tam je a vypadá dobře jen kolem prostředku byl takový drobný černý jakoby prášek takový úplně minibordel.... jenže včera jak sem to rozdělával, tak jsem s tím docela cloumal, tak se to možná samo trochu očistilo.... Takže hlavní je to sítko a mrknout do nádrže? Nic víc vadnýho na čerpadle být nemůže? Sou tam ještě takový 4 šrouby co drží tu věc ve které byl benzin to oddělávat nemusím? Du mrknout do té nádrže
|
| 31.7.08, 09:27 |
|
 |
|
michalkatka
|
Jura píše: Jo sítko tam je a vypadá dobře jen kolem prostředku byl takový drobný černý jakoby prášek takový úplně minibordel.... jenže včera jak sem to rozdělával, tak jsem s tím docela cloumal, tak se to možná samo trochu očistilo.... Takže hlavní je to sítko a mrknout do nádrže? Nic víc vadnýho na čerpadle být nemůže? Sou tam ještě takový 4 šrouby co drží tu věc ve které byl benzin to oddělávat nemusím? Du mrknout do té nádrže
ak je to sitko čisté zameraj sa na vnútro nádrže, ak by sa ti podarilo mať auto naklonené na jednu stranu môžeš benzín vytiahnuť von cez hadičku samospádom, alebo na som videl takú priesvitnú pumpičku....
|
| 31.7.08, 09:30 |
|
 |
|
Jura
|
No.... tak sem juknul do nádrže a vono je tam tak 20L benzínu, takže vidím kulový....vidím jen modro.... a nikde žádný známky bordelu nebo tak něco...
|
| 31.7.08, 09:45 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Buď rád že tám aspoň tolik benzínu, protože pokud rozebereš čerpadlo a vyleješ z něj benzín tak je pak potřeba alespoň půl nádrže pro jeho montáž, ponoříš ho do nádrže tam kde má být zadekluješ a chce to alespoň tak 2 minutky s autem houpat do stran aby se přes to čerpadlo vrchel přelejval benzín a natekl do něj, je to v podstatě z bezpečnostního hlediska protože to čerpadlo se jednou naplní benzínem a dokud ho nevyndáš ven tak bude furt naplněné aby veškeré elektrické kontakty byly trvale ponořeny.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 31.7.08, 11:20 |
|
 |
|
Jura
|
Sem to tam normálka šoupnul zadekloval nastartoval a v pohodě.... pak sem se jel projet a vklidu....
|
| 31.7.08, 12:33 |
|
 |
|
michalkatka
|
Jura píše: Sem to tam normálka šoupnul zadekloval nastartoval a v pohodě.... pak sem se jel projet a vklidu....
však uvidíš, skús vyjazdiť čo najviac s tej nádrže či sa to prejaví.... pre istotu si voz so sebou nejaký malý kanister s benzínom....
|
| 31.7.08, 12:39 |
|
 |
|
hany
|
tenhle týden se mi projevilo to samé, mám MPi, zůstal jsem trčet v Lbc na obchvatě, chvíli jsem počkal, znovu to chytlo, tak hned jsem to dal do servisu ke známému. když mi volal, tak jsem se nestačil divit. to auto mám přes dva roky, před tím to měl němec, nikdy jsem nedělal nic s palivovou soustavou a verdikt zněl...bylo tam čerpadlo z jednobodu  tzn. že bylo volně, protože tam se to pojišťuje zatočením proti packám v nádrži. nechápal tedy ani on...teď už tam je to správné a dokonce mi opět ukazuje palivoměr  tím to v podstatě začlo, jeden den lehl a od té doby už neukazoval.
|
| 31.7.08, 12:45 |
|
 |
|
Jura
|
Ach jo... já už nevím.... vypadá vše v poho, ale propstě od určitýho stavu benzinu (ještě ani nemusí svítit kontrolka) to za jízdy začne vynechávat a na volnoběh pocukávat a pochcípávat...ale stačí příšlálnout plyn a jede... Divný zase je, že jednou nedávno jsem jel na rezervu asi už 30 km a nic to neudělalo...... Ale určitě je to stavem benzinu, protože s více benzinem v nádrži se to ještě nestalo nikdy a to se mi to stává často.... Naposledy co sem rozdělával čerpadl oa čistil ho, tak sem si všimnul, že ručička palivoměru je najednou více pružnější jako že se více projevují zatáčky atd. Jak poznám, jestli je tam opravdu správné čerpadlo? Nebo nějaký nápad? Já už fakt nevim....
|
| 26.8.08, 18:09 |
|
 |
|
michalkatka
|
takto ťažko, možno to robí tlakový ventil paliva, dostane sa tam nejaká špinka a tlak poklesne, mal by si si nahodiť k motoru nejaký tlakový budík a sledovať tlak paliva....
možno ti pomaly odchádza čerpadlo.... ktovie...
nemáš prasknuté telo plaváku  to v čom je čerpadlo, možno ti prisáva vzduch a preto to blbne...
|
| 26.8.08, 18:41 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
nebo jezdit dokud se to neposere uplně, pak třeba přestane jít čerpadlo, koupíš za 600 nové a jede se dál
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 26.8.08, 21:00 |
|
 |
|
Jura
|
čerpadlo vypadalo perfektně...nevim no.... asi fakt budu muset jezdit dokud se něco neposere a jezdit tak, abych nenechával v nádrži méně jak osum litrů benzínku....abych to studoval více, tak na to nemám vybavení ani znalosti.... asi se s tím budu muset smířit...zas taková tragédie to není
|
| 26.8.08, 22:43 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|