Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 1.7.26, 06:13

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 107 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
 160 km/h na českých silnicích 
Autor Zpráva
Metal (urg)

Příspěvek 
bitmap píše:
(zamerne vynechavam motorkare, ti chcipaji jak zjednani).

tak na to pozor jo :evil: važ slova :evil: . Když tak čtu tvoje příspěvky tak i kvůli takovým jaký si ty máme na cestách na 2 kolech tyto problémy(ano,spoustu kluků to dost přehání,to je samozřejmě pravda). Ale už sem k tobě něco napsat musel, protože jak už tu spoustu lidí správně napsalo - je to o slušnosti a toleranci, ne o zákonech.

Obrázek
Škoda 742 Forever Team

11.7.08, 13:27
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Zachranari kmitaji u kazde nehody kdyz je podezreni na zraneni, coz muze byt i u banalniho nedobrzdeni.
Ja se ptal jestli znate nekoho, kdo se zabil pri dopravni nehode a nebyl to motorkar.
Podle toho poprask kolem toho delaji media by kazdy clen tohohle fora mel znat minimalne dva takove pripady :D

EDIT: Ondra120: "je to o slušnosti a toleranci, ne o zákonech" - s tim bezvyhradne souhlasim a nikdy jsem nerikal nic jineho.
Co dalsiho jsi chtel svym prispevkem rict?

Naposledy upravil bitmap dne 11.7.08, 13:36, celkově upraveno 1

11.7.08, 13:31
Metal (urg)

Příspěvek 
2 bitmap: a podle tebe není motorkář účastníkem silničního provozu?

Na tvoji otázku ti odpovím: v autě sem znal 2 lidi,co se zabili při nehodě(teda oprava - byli zabiti), na motorce zatím ťuk,ťuk na dřevo jenom polámané kosti... Ale to tě vlastně nezajímá,my nejsme účastníci provozu.

Obrázek
Škoda 742 Forever Team

11.7.08, 13:36

Příspěvek 
bitmap píše:
(zamerne vynechavam motorkare, ti chcipaji jak zjednani).

Tak tohle si vyprošuju, spousta nehod s motorkou je zaviněná plechovkářema, že sou slepí a blbí, akorát že při stejným střetu auto-auto a auto-motorka to ten na motorce odsere protože sebou netahá tunu plechu, co poslední dobou poslouchám v dílně rádio, tak pár smrťáků motorkářů tam bylo, ale většinou "Mladá žena nedala přednost motorkáři", "Řidič Avie odbočoval vlevo a nedal znamení o zmněně směru jízdy" a podobně...ty machyrci "eRjednapyčovole" se už vyhladili sami, co se asi deset let znám s blízkou motobandou, tak jich pár zemřelo a ostatní dostali rozum, teď všichni sedlaj choppery a nevšim sem si že by se na silnici chovali jako hovada...všichni sme začínali s jawkama, akorát já u nich zůstal...

11.7.08, 13:39

Příspěvek 
ondra120 píše:

Je, ale nehodi se mi do kramu, protoze jezdi jen po dvou kolech a kdyz se vyboura je mnohem vetsi sance, ze to uz nerozchodi.

CROWACKu, zda se ti, ze bych nekde vymezoval priciny proc tomu tak je? Ja jen konstatuju fakta.
Za posledni mesic jsem videl tri vyvalene motorkare, pritom jeden uz byl pod cernou plachtou (alespon to co z nej zbylo) a kvuli druhemu jsem musel hodinu a pul stat v kolone :evil:

Naposledy upravil bitmap dne 11.7.08, 13:45, celkově upraveno 1

11.7.08, 13:41
rejpal

Příspěvek 
ondra120 píše:
ano,spoustu kluků to dost přehání,to je samozřejmě pravda...

Přehání, no, nevím zda je to to správné slovo... Nevím jak ty, ale znám motorkáře, který prohlašuje, že jezdí s rozumem a zároveň se chlubí, že jel 300 (plusmínus, přesné číslo si nepamatuju), že závodil s nějakým tuningovým autem apod...

11.7.08, 13:42
Metal (urg)

Příspěvek 
bitmap píše:
ondra120 píše:

Je, ale nehodi se mi do kramu, protoze jezdi jen po dvou kolech a kdyz se vyboura je mnohem vetsi sance, ze to uz nerozchodi.

mno zajímavý názor. já si třeba myslím,že stímto názorem bys na cestách neměl co dělat. Maximálně tak zametat krajnice.

Jinak je to přesně jak napsal Crowack...ti kteří mají rozum nebo ho dostanou,tak jezdí v pohodě...Je fakt že taky znám jednoho na géesxer sedumpade, co mezi náma už dlouho pobývat nebude...Ale to je prostě selekce blbců,jak všude jinde.Akorát že tady je to vidět,bolí to a dělá to špatné jméno 95% těch slušných(či slušnějších). Neříkám že třeba já zrovna jezdím jak milius,ale jsou věci co jsou pro mě tabu. Holt když mě chytnou na rovném přehledném úseku kde jedu cestovních 130,neřeknu ani slovo,srazim kufry a zaplatím flastr. A když to položím v nějké z těch krásných vraceček co tu na vlalachách máme,tak su holt blbec 8)

Obrázek
Škoda 742 Forever Team

11.7.08, 13:48
Metal (urg)

Příspěvek 
fatal píše:
ondra120 píše:
ano,spoustu kluků to dost přehání,to je samozřejmě pravda...

Přehání, no, nevím zda je to to správné slovo... Nevím jak ty, ale znám motorkáře, který prohlašuje, že jezdí s rozumem a zároveň se chlubí, že jel 300 (plusmínus, přesné číslo si nepamatuju), že závodil s nějakým tuningovým autem apod...

tak to je samozřejmě vůl, to jinak nazvat nejde. Ale víš jak to je...nejvíc jsou vidět dycky ty extrémy,tady žel bohu ty špatné.
Problém je vtom,že všichni víme,jak vypadá realita zpoza volnatu,ale jenom málo znás jak to vypadá zpoza řidítek....

Obrázek
Škoda 742 Forever Team

11.7.08, 13:51

Příspěvek 
ondra120 píše:
Mno zajímavý názor. já si třeba myslím,že stímto názorem bys na cestách neměl co dělat. Maximálně tak zametat krajnice.

Myslis, ze bys tento postulat mohl nejak rozvest?
Horim zvedavosti dozvedet se proc nepatrim na silnice, kdyz si myslim, ze clovek na motorce je zranitelnejsi nez clovek v aute :D

11.7.08, 13:53

Příspěvek 
bitmap píše:
...a kvuli druhemu jsem musel hodinu a pul stat v kolone :evil:

Kvůli motorkářovi nebo kvůli vypatlancovi co ho smetl? Víš jak to bylo? Nesuď...

11.7.08, 13:53
Mistr mechanik

Příspěvek 
A mě spíš straší to že jedeš v autě, a najednou z ničehonic řev jak s..ně a předjíždí tě motorkář, jako ať si jezdí jak chtějí, protože to odnesou oni, ale je fakt že v tomhle úleku, což se mi stane někdy, že řidič auta muže zazmatkovat, protože se najednou přiřítí a je většinou slyšet až je vedle nás, ale tohle platí u novších aut kde není tolik hluku, ve škodovce ho slyšíte 100 m za sebou takže pohoda, ale jak řikám v úleku muže řidič auta zazmatkovat ...

11.7.08, 13:54
Metal (urg)

Příspěvek 
bitmap píše:
ondra120 píše:
Mno zajímavý názor. já si třeba myslím,že stímto názorem bys na cestách neměl co dělat. Maximálně tak zametat krajnice.

Myslis, ze bys tento postulat mohl nejak rozvest?
Horim zvedavosti dozvedet se proc nepatrim na silnice, kdyz si myslim, ze clovek na motorce je zranitelnejsi nez clovek v aute :D

mno usoudit jsem z těchto několika málo vět: "...Je, ale nehodi se mi do kramu, protoze jezdi jen po dvou kolech a kdyz se vyboura je mnohem vetsi sance, ze to uz nerozchodi.

CROWACKu, zda se ti, ze bych nekde vymezoval priciny proc tomu tak je? Ja jen konstatuju fakta.
Za posledni mesic jsem videl tri vyvalene motorkare, pritom jeden uz byl pod cernou plachtou (alespon to co z nej zbylo) a kvuli druhemu jsem musel hodinu a pul stat v kolone...

Peace
8)

Obrázek
Škoda 742 Forever Team

11.7.08, 13:55

Příspěvek 
Motorkář si myslí že je před autem hned když má silnou motorku mě se taky málem podařilo jednoh sejmout..... jel jsem v jednom pruhu a najednou se rozděloval na dva. Já už dávno předtím něž jsem tam vjel měl blinkr ale on stejně musel na to dupnout a jet. Aještě jede za autem tak že není vidět. Na motorku silnějších kalibrů by se měly dělat ostřejší zkoušky a hlavně ty psychotesty jak tady někdo zmiňoval. Zlatí chlapící s šátkem přes pusu, vousy až za prdel a lebkou na zádech :-)

11.7.08, 13:57
Metal (urg)

Příspěvek 
2 bitmap: Ještě jednu poznámku - já sem musel s motorkou cca objíždět nějakých 80 kiláku v dešti,zimě protože 2 nějací experti si u kyjova hráli asi na rally rozšmelcovali se navzájem. Policajt co mě vracel, viděl že mám bágly ze srazu,tak se mě eště pomalu omlouval že mě nemůže pustit...Víš je to všecko o úhlu pohledu. Ale nikdy bych tu nepsal že kvůli dvoum čurákům v v plechovkách sem musel strávit 1,5 hodiny navíc na cestě.

Obrázek
Škoda 742 Forever Team

11.7.08, 14:00
rejpal

Příspěvek 
ondra120 píše:
tak to je samozřejmě vůl, to jinak nazvat nejde

Já mu to taky říkám. On mi ale nevěří. :wink:

ondra120 píše:
Problém je vtom,že všichni víme,jak vypadá realita zpoza volnatu,ale jenom málo znás jak to vypadá zpoza řidítek....

No taky někteří z nás ví, jak to vypadá zpoza řídítek kola, že. :wink: Mám nějaké ty tisíce na kole taky nalítané... Hovada vypadají z obou výhledů zhruba stejně. :wink:

11.7.08, 14:02
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 107 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další