|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
kingbacker
|
 Služba vlasti
Pokud se někdo opravdu nudí, tak pokud budu dělat nové "audio", baízím, že mi ho můžete dát do auta, zadarmo  Nebo pokud by jsme se dohodli na nějké ceně. Jsem absolutní lempl, a to co jsem dával posledně mi trvalo půl dne a znova už to zažít nechci zdar  )
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
Snažím se co mi síly a finance stačí, nebijte mě
|
| 3.7.08, 19:04 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
jacobsz1
Registrován: 11.5.08, 14:48 Příspěvky: 367 Bydliště: kousek od Třebíče
|
 Re: Služba vlasti
kingbacker píše: Pokud se někdo opravdu nudí, tak pokud budu dělat nové "audio", baízím, že mi ho můžete dát do auta, zadarmo  Nebo pokud by jsme se dohodli na nějké ceně. Jsem absolutní lempl, a to co jsem dával posledně mi trvalo půl dne a znova už to zažít nechci zdar  )

_________________ Škoda felicia 1.9D kombi,rv 1996
|
| 3.7.08, 19:13 |
|
 |
|
zokot
Registrován: 10.1.06, 08:19 Příspěvky: 1311 Bydliště: okres Žďár nad Sázavou
|
o co tady jde? 
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
| 5.7.08, 00:02 |
|
 |
|
kingbacker
|
zokot píše: o co tady jde? 
že jsem lempl, ale přesto bych rád někdy v srpnu, při dostatku financí, instaloval do auta audio, ale potřebuju někoho, kdo tomu rozumí
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
Snažím se co mi síly a finance stačí, nebijte mě
|
| 5.7.08, 01:09 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|