|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Laminátové 5-té dveře na Felicii
| Autor |
Zpráva |
|
Blackie 639
|
 Laminátové 5-té dveře na Felicii
Zdravím,
Máte někdo zkušenosti s s laminátovými 5-tými dveřmi ? Někdo mi kdysi řekl, že jsou problémy s lícováním.
Rozhoduji se jestli koupit tyhle nebo plechové. Jestli jsou ty plechový stejný srxxx, jak ty tovární, tak bych radši šel do toho laminátu. P.S.: Poslední dobou radši ani nepoužívám kufr, protože by větší rána při zavírání způsobila...... 
|
| 19.7.10, 09:38 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já ty dveře úspěšně opravuji reflexní lištou a podmáznu je zevnitř vazelinou, zalepím tu horní plastovou lištu, sdělám ještě tu černou lištu a dám pod ní taky konzervační vazelinu
je to taková piplací oprava ale fachčí miloš
|
| 19.7.10, 12:50 |
|
 |
|
gokralik
Registrován: 28.12.07, 16:31 Příspěvky: 11977 Bydliště: Český Těšín
|
Jestli tam máš díru jak Brno tak buď jedině vyvařit, ale je to strašná piplačka. Lepší bude sehnat na vrakovišti nějaké s minimem koroze. Laminát bych nechtěl, už jenom kvůli kroucení, lícování a tuhosti (bezpečnosti při nárazu zezadu).
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš  Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
| 19.7.10, 14:41 |
|
 |
|
varok
|
Mě v jednom obchodě řekl chlápek, že jsou na ho**o. Prý sice nerezaví, ale jsou s tím problémy. Musí se přebrousit na hotovo, dát do plniče a nastříkat. Kastle se prý ale různě kroutí, zatím co ten laminát moc ne a tím pádem praská, je potřeba ho pořád opravovat, tak nevím.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 19.7.10, 18:44 |
|
 |
|
Blackie 639
|
 Re: Laminátové 5-té dveře na Felicii
Pánové, ono je to tak, že jsou "postižený" podél celé vnější lišty, potom klasika okolo gumy okna a to hlavně zevnitř. Tam se stačí některých míst jen silněji dotknout prstem a jsem uvnitř  Proto je radši ani neotvírám, protože zaklapávání je pro ně smrtelné. Je to korozí zeslabený plech a když jsem se v tom před třemi lety začal vrtat, tak po proděravění a následném zakitování několika děr, jsem to vzdal. Klidně bych si i zrezlá místa vyplátoval, ale absence svářečky mi to znemožňuje. Taky nevím, jak bych tvaroval plech do lemu na gumu okna. Fascinuje mě, jak se na Feliciích, rozpadají plechy tzv. zevnitř. To je auto, které se kromě plastů, samo ekologicky zlikviduje  Měli by u těchto vozidel zrušit poplatek za ekolikvidaci
Jo, na viditelně nezrezlé dveře jsem se koukal na vrakáči, a chtěj za ně 2500 Kč. Asi do nich půjdu, neb zima se už pomalu blíží a nerad bych měl v kufru rybník 
|
| 19.7.10, 20:28 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
2500,- máš ještě levný já ta moje s pár puchejřkama zevnitř dával 3000,-  hold ty prostitutky ví že je to nedostatkový zboží tak si to nechaji zaplatit
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 19.7.10, 22:07 |
|
 |
|
žděba
Registrován: 10.10.07, 16:46 Příspěvky: 615 Bydliště: Úpice(Trutnov)
|
co jsem slyšel, tak jelikož jsou z laminátu, tak mají silnější stěnu, takže tam jdou blbě průchodky a různý serepetičky co drží jen v plechu. Potom je problém s písty co drží dveře, měly bejt slabší, kvůli hmotnosti dveří
_________________ 120 LS 81´ dovoz NDR
OI 1.8T 99´ dovoz SRN
|
| 19.7.10, 22:16 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ano vzpěry se prodávaji spešl 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 19.7.10, 22:21 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |