|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
Blackie 639
|
 Žáruvzdorná barva
Zdravím, marně sháním žáruvzdornou černou LESKLOU barvu na výfuky. Co je nalakovat, černou matnou a potom přestříkat čirým samozřejmě také žáruvzdorným lakem. Nezvolil někdo tento postup ? Zkušenosti, jestli to nesleze.....[/b]
|
| 30.5.10, 16:26 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Šemik
|
Ať jsem výfuk natřel čím jsem chtěl, vždy to slezlo. Pokud to nemáš na veterána na letní cesty na srazy, nemá cenu výfuk lakovat.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 30.5.10, 16:42 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ve stráýnici jsem koupil dvě deci barvy černé matné stála víc jak dvě kila a drži několik let přémo na výfuky barva, stříbrná nedrží ani jedna
|
| 30.5.10, 16:47 |
|
 |
|
varok
|
Já jsem koupil nedávno nějaký německý sprej, který vydrží prý až 650°C. Asi týden držel na trubce místo středového dílu. Po týdnu se to ale jakoby ztratilo u přední části. Nohavice neboli přední díl není jakoby nalakován vůbec. U zadní části to ale pořád drží jak čert. Není tam asi už taková vysoká teplota. Asi před rokem jsem koupil malinkou plechovku černé barvy, možná ta co psal Miloš. Ta malinká stála ale asi jen něco přes sto korun, ale drželo to přes rok. Jmenovala se myslím Bisil. Je černá a stříbrná. Ta stříbrná je ale na ho**o. Všechny stříbřenky dnes stojí za kulové.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 31.5.10, 17:03 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|