|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
Mex
|
 Zadní podběh u Fava
Kluci jak nejlíp provizorně ošetřit prasklinu v zadním podběhu u Fava? Jde o to že už mám trochu načnuté domky tlumičů ale jen opravdu mírně a ze strany ne z vrchu. Jak je domek tlumiče přivařený ke karoserii tak ho mám z venčí v podběhu mírně odchlípnutý a přemýšlím co tam dát aby se to přes zimu o moc nezhoršilo. Napadlo mě mezeru respektive tu odchlípnutou část zaplnit tzv. medvědím hovnem. Příští rok v létě se chystám nechat to vyvařit ale zatím na to není čas.
Tady ilustrativní fotka kde to mám odchlípnuté (foto není moje).

_________________ Favorit GLXi
|
| 3.11.09, 21:33 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
 Re: Zadní podběh u Fava
Mex píše: Kluci jak nejlíp provizorně ošetřit prasklinu v zadním podběhu u Fava? Jde o to že už mám trochu načnuté domky tlumičů ale jen opravdu mírně a ze strany ne z vrchu. Jak je domek tlumiče přivařený ke karoserii tak ho mám z venčí v podběhu mírně odchlípnutý a přemýšlím co tam dát aby se to přes zimu o moc nezhoršilo. Napadlo mě mezeru respektive tu odchlípnutou část zaplnit tzv. medvědím hovnem. Příští rok v létě se chystám nechat to vyvařit ale zatím na to není čas. Tady ilustrativní fotka kde to mám odchlípnuté (foto není moje). 
zvnútra to provizórne vylaminuj, a zvonku prestriekaj nejakým Bodyčkom, to je oprava tak max na rok, potom to vylezie...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 3.11.09, 23:38 |
|
 |
|
paži
|
michale jaký máš zkušenosti s laminováním? jak se pracuje s laminátem? nemám prachy a asi se budu muset pustit to takový prasárny s pavím prahem, ale vlastně nevím jestli by to šklo tak jak myslím 
|
| 4.11.09, 00:08 |
|
 |
|
kwiko
Registrován: 10.1.06, 13:21 Příspěvky: 5194 Bydliště: Pééétržka a Horne Saliby
|
laminovanie je drahsie ako vyvaranie...
a pozor na teplotu priestoru/auta pri laminovani.
k tomu lemu... by som to neriesil, na jar to aj tak vyrezat / vyvarit a ci budes rezat o centimeter viac alebo menej.... kuk vrakopark http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.p ... 6&start=60
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
| 4.11.09, 09:07 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
kwiko píše: laminovanie je drahsie ako vyvaranie... a pozor na teplotu priestoru/auta pri laminovani. k tomu lemu... by som to neriesil, na jar to aj tak vyrezat / vyvarit a ci budes rezat o centimeter viac alebo menej.... kuk vrakopark http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.p ... 6&start=60
ako píšeš, záleží na to kde a za koľko zoženieš veci na laminát, ak kupuješ v Tescu tú sadu je to drahé, inak klasika živica, katalyzátor a vlákno, zarobiť, napatlať a nechať zaschnúť, a samozrejme ideálne v suchu a teple...
mne išlo o to ako mu zabrániť zatekaniu do auta čo ten laminát na zimu pomôže.
no áno wrakopark je preslávený...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 4.11.09, 10:33 |
|
 |
|
Mex
|
Díky za odpovědi. Ale do toho co je ve vrakoparku mám teda sakra daleko  Není tam díra jen z venku od sebe trochu odchlípnuté plechy.
_________________ Favorit GLXi
|
| 4.11.09, 21:46 |
|
 |
|
varok
|
Tak já to měl ze začátku taky jakoby jen napovrchu orezlé. Jen tak jsem to obrousil, zakytoval a stříknul základem. Do pár měsíců už to vylezlo ale zase. Nemá to takhle cenu, tak jsem to vyřízl flexou a vyvařil plechem. Z venku napatlal základ, tlumex plast. Zevnitř základem, a tím jakoby bodyčkem od motipu ve spreji. Ještě jsem neměl čas tam dát lak, ale zatím to drží.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 7.11.09, 21:13 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |