|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
Lukáš
|
 Okno Favorit
Dnes mi na aute nastal problem a to ten ze jsem sroloval okno dolu a jak jsem ho chtel vyrolovat tak okno bylo jakoby vyklopene smerem k palubovce.. takze jsem ho musel rukama srovnat a zatahnout.. jak ho davam zpet dolu tak zase jede zklopene asi od 3/4 drahy posuvu... vypada to na nejakou kolejnicku nebo neco, nevim jak to tam je resene, ktera vede to okno aby bylo rovne ... jak mam postupovat pri oprave? je to slozite? Dik.. jedna se o novy typ kdy okno zajizdi uplne do dveri..
|
| 14.5.08, 21:13 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
gokralik
Registrován: 28.12.07, 16:31 Příspěvky: 11977 Bydliště: Český Těšín
|
 Re: Okno Favorit
Lukáš píše: Dnes mi na aute nastal problem a to ten ze jsem sroloval okno dolu a jak jsem ho chtel vyrolovat tak okno bylo jakoby vyklopene smerem k palubovce.. takze jsem ho musel rukama srovnat a zatahnout.. jak ho davam zpet dolu tak zase jede zklopene asi od 3/4 drahy posuvu... vypada to na nejakou kolejnicku nebo neco, nevim jak to tam je resene, ktera vede to okno aby bylo rovne ... jak mam postupovat pri oprave? je to slozite? Dik.. jedna se o novy typ kdy okno zajizdi uplne do dveri..
To sklo je tam uchycené na dvou místech, asi ti to jedno padlo za vlast. Z obrázku by to mělo být jasné...možná jenom zlomený šroubek.

_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš  Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
| 14.5.08, 22:44 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
toto na obrazku hore je novy typ
este je aj stary ale principialne je uchytenie okna do spustaca rovnake
asi ti to vyskocilo z drazky alebo sa cela ta uchytka uvolnila
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 14.5.08, 22:54 |
|
 |
|
gokralik
Registrován: 28.12.07, 16:31 Příspěvky: 11977 Bydliště: Český Těšín
|
deekay píše: toto na obrazku hore je novy typ este je aj stary ale principialne je uchytenie okna do spustaca rovnake asi ti to vyskocilo z drazky alebo sa cela ta uchytka uvolnila
Píše že má nové tak dávám obrázek nového  jj...tam je možná snad jenom tahle závada. Ten starý typ má okno uchycené jenom na jednom místě, tak tam jak se to posere, tak se nedá ani otevřít ani zavřít.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš  Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
| 14.5.08, 22:58 |
|
 |
|
FerdikF
|
Stalo se mi úplně to samý. Prostě se vyklepal šroubek z toho držáku. Doma oddělám tapec a šroub nikde, najdu jinej přidělám a když dávám zpět tapec, tak ta potvora drží na magnetu repráku 
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
| 15.5.08, 08:07 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|