Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.6.26, 18:27

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Bouračka 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Otázka je, jestli cena opravy na úrovni nepřevyšuje cenu auta...
Tohle bylo za 15 tis. Ještě jsem to sice neviděl, ale tentýž člověk kdysi opravoval moje a dobrý...

Obrázek Obrázek Obrázek

12.9.07, 12:10
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Nepér píše:
Otázka je, jestli cena opravy na úrovni nepřevyšuje cenu auta...
Tohle bylo za 15 tis. Ještě jsem to sice neviděl, ale tentýž člověk kdysi opravoval moje a dobrý...

No ale to co ukazuješ to má pohnutý celý předek, obě strany....

12.9.07, 12:36
Profil ICQ

Příspěvek 
Z toho obrazku se to tezko poznava ale neni nahodou i na strese nejaka vlnka?? A ta podlaha se zda u prahu zhnila nebo neni?? Pokud jo tak nema cenu to spravat

12.9.07, 13:29

Příspěvek 
Taky jsem na to koukal ta střecha je vyboulená jak se ten sloupek posunul a zespodu ta podlaha vypadá že je shnilá a práh je na hadry já bych do toho neinvestoval

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

12.9.07, 17:06

Příspěvek 
Kristensen píše:
Taky jsem na to koukal ta střecha je vyboulená jak se ten sloupek posunul a zespodu ta podlaha vypadá že je shnilá a práh je na hadry já bych do toho neinvestoval

Moje slova - taky sem si to myslel ze bude rozumnejsi koupit jine facko a dobre veci z te bouracky predelat na to nove koupene

12.9.07, 17:49

Příspěvek 
Mě stačí když pudou otvírat přední dveře. Ty zadní stejně nikdy nešly otevřít. Ta podlaha je prohnilá, drží to snad jenom ten nástřik co na tom je, ale za to nemůžu. Ten sloupek bych narovnal možná heverem, když se to podaří, dal bych novej práh a dveře, podlahu bych jenom zamaskoval a nechal to bej. Když to vydrží rok tak jsem z obliga (aspon půl roku) a do etchnický to má dva roky.

12.9.07, 18:20

Příspěvek 
To ti asi podle toho, co píšeš nikdo nespraví, počítej, že za dveře dáš po litru, práh taky okolo litru, režijní materiál taky litr, to už seš na čtyřech a za prácu si počítej tak dva, a to budeš muset hodně dlouho hledat někoho, kdo se pustí do výměny prahu na nabořeným autě se zhnilou podlahou, kdo to někdy dělal, tak ví o čem mluvím a když to po mě někdo chce, tak rači zamykám COčko a tvrdím, že je pokažený. Zkus popřemýšlet o druhým autě, třeba bez papírů a postavit ho na současný papíry, budeš mít o dost míň práce a starostí a ještě tě to vyjde levněji, hujdu bez papírů a možná v lepším stavu, než je toto koupíš klidně za 2000,-, na papírech od 5000,-

http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=5543&highlight= Tady zrovna jedno máš.

12.9.07, 18:37
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Přesně tak jak píše Drak jinak jak jsem ještě koukal na ty fotky tak to auto je "zavřený" tudíž by ti hever nepomohl, potřeboval by jsi to auto šponovat jednak do šířky a taky do délky, protože jinak by jsi vytlačil jen sloupek a zbytek by zůstal tam kde je.

A za dvojku ti to nikdo neopraví a pokud se někdo vejde s opravou do 5000,- tak bude taky dobrej. Na tom je spousta práce i jen na to co chceš ty.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

12.9.07, 21:16

Příspěvek 
Tak máte pravdu kašlu na to a jdu hledat něco jinýho podobnýho, nák to mezi sebou proházim co se mě bude hodit a zbytek hodim sem. Dík za rady.

12.9.07, 22:08
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2