Jak nastavit stříkací pistoli?
| Autor |
Zpráva |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
 Re: Jak nastavit stříkací pistoli?
tak jasně že to má mít úroveň ale chci říct že budu mít semtam pomeranč než aby mi to schnilo pod rukama
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 26.6.12, 18:15 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
suresd
Registrován: 23.2.11, 22:34 Příspěvky: 406 Bydliště: Okolí Karvine spíše Havířova
|
Jarda S. píše: já už to beru tak že všechno je lepší než rez máš zajimavou teorii  ale nevím jak se nato tváři lide kterým lakuješ 
_________________ Provozuji aktuálně.. Škoda Fabia 1.4 16V 55Kw 2003 kombi Škoda Octavia 1.6 Tdi Otec: Škoda Felicia 1.3 MPi 50Kw 2001
|
| 27.6.12, 11:41 |
|
 |
|
varok
|
Oni se netváří nijak, protože si u sadry nenechává raději nikdo nic lakovat. Jinak by ho museli zabít.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 27.6.12, 12:30 |
|
 |
|
varok
|
Teď před pár dny jeden kluk, co má kousek ode mne garáž vyvařoval a stříkal nějakou felinu. Stříbrná metalíza, novější typ feliny. Měnil jen zadní lemy, řidičovy dveře, protože ty původní byly už durch. Ty dveře stříkal zvlášť, tak to docela šlo. Zadní lemy, přední blatníky a vše co tmelil bylo pod barvou vidět, ale fest. Na druhý den jsem přišel do garáže, byl jsem se na to podívat a málem jsem se vybulil. Celé auto zgychané. kapotu prý stříkal celou i barvou i lakem, ty řidičovy dveře taky. Jinak ty opravované místa jen stříknul metlou a celé auto bezbarvým lakem. Auto bylo celé, jako by jste to polili kýblem laku, po celém autě, hlavně na celých bokách hrozné záclony. Prý se mu nechtělo štelovat pistoli. Chtěl jsem to schválně vyfotit, ale nějak mi to nakonec nevyšlo. Když to člověku někde steče, no učený z nebe nespadl. Ale tohle? Celé to poskládal, típek si pro to za chvíli přijel a jel. Co vy na to?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 25.7.12, 18:59 |
|
 |
|
darklord
|
Kde je dopyt tam je ponuka.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
| 25.7.12, 19:01 |
|
 |
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
spis jak se na to tvaril ten majitel te feldy (pokud to nebyl clen narodostni mensiny) tem to byva vetsinou jedno
_________________ otec: Fobia Sedan HTP  m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže - 7.1.25 posledni cesta
|
| 25.7.12, 19:12 |
|
 |
|