|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Kytování blatníků + lemi - POMÓC
| Autor |
Zpráva |
|
Horak.Patrik
|
 Kytování blatníků + lemi - POMÓC
Vím, že toto téma je tu mockrát a předem se omlouvám, ale potřeboval bych pomoc při kytování blatníků a pátých dveří.
Materiál už mám koupený, ale nevím jak na to samotné kytování (skoro všechny témata a návody jsem si přečetl, ale na toto jsem opravdu laik a nechtěl bych aby to vypadalo hůř než je to teď), tak jsem chtěl někoho poprosit o podrobný návod nebo o to udělat si na mne chvilku času, že by to někdo se mnou zakytovat nebo o nějakém dobrém lakýrníkovi, který by to udělal s tím co mám koupené (mám kyt se sklolaminátem + kyt + splič se základovkou v jednom spreji + šmirgly + barvu ve spreji + lemi blatníků). Jsem z prahy 5, Lužiny.
E-mail mám PatrikM1A2@seznam.cz .
Všem děkuji za odpověď.
|
| 10.9.07, 15:20 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
 Re: Kytování blatníků + lemi - POMÓC
Horak.Patrik píše: Vím, že toto téma je tu mockrát a předem se omlouvám, ale potřeboval bych pomoc při kytování blatníků a pátých dveří. Materiál už mám koupený, ale nevím jak na to samotné kytování (skoro všechny témata a návody jsem si přečetl, ale na toto jsem opravdu laik a nechtěl bych aby to vypadalo hůř než je to teď), tak jsem chtěl někoho poprosit o podrobný návod nebo o to udělat si na mne chvilku času, že by to někdo se mnou zakytovat nebo o nějakém dobrém lakýrníkovi, který by to udělal s tím co mám koupené (mám kyt se sklolaminátem + kyt + splič se základovkou v jednom spreji + šmirgly + barvu ve spreji + lemi blatníků). Jsem z prahy 5, Lužiny. E-mail mám PatrikM1A2@seznam.cz . Všem děkuji za odpověď.
Tak ted nevim co potrebujes udelat. potrebujes zakytovat mensi prorezly dirky nebo potrebujes vymenit (vyvarit) lemy?
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 10.9.07, 15:37 |
|
 |
|
Horak.Patrik
|
CROWACK píše: Horak.Patrik píše: Vím, že toto téma je tu mockrát a předem se omlouvám, ale potřeboval bych pomoc při kytování blatníků a pátých dveří. Materiál už mám koupený, ale nevím jak na to samotné kytování (skoro všechny témata a návody jsem si přečetl, ale na toto jsem opravdu laik a nechtěl bych aby to vypadalo hůř než je to teď), tak jsem chtěl někoho poprosit o podrobný návod nebo o to udělat si na mne chvilku času, že by to někdo se mnou zakytovat nebo o nějakém dobrém lakýrníkovi, který by to udělal s tím co mám koupené (mám kyt se sklolaminátem + kyt + splič se základovkou v jednom spreji + šmirgly + barvu ve spreji + lemi blatníků). Jsem z prahy 5, Lužiny. E-mail mám PatrikM1A2@seznam.cz . Všem děkuji za odpověď. Tak ted nevim co potrebujes udelat. potrebujes zakytovat mensi prorezly dirky nebo potrebujes vymenit (vyvarit) lemy?
Potřebuji zakytovat menší dírky
|
| 10.9.07, 15:40 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
Horak.Patrik píše: Potřebuji zakytovat menší dírky
Obrousis az na kov, kde by prisla tlustsi vrstva kytu tak pouzijes vlakno + do der taky vlakno. Normalne to namazes spachtli nebo starou kreditkou a podobne. Vlakno tmelu radsi min nez vic, hur se brousi. Az vytvrdne tak lehce prebrousit a pokud ho tam bude malo, premaznout obyc kytem a prebrousit do roviny. striknout plnicem a prebrousit, nejlip pod vodou vodnim smirglem. potom nastrikat barvou.
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 10.9.07, 15:50 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|