Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
přehřívání podlahy - od výfuku
Poslední dobou hodně řeším problém - přehřívání podlahy od výfuku. Při krátkých cestách do 100km to ani tak nepoznám, ale při mojich cestách kdy jedu na jeden zádat třeba 300-500km hlavně přes den je to za trest, od ruční brzdy sálá horko a v autě je snad 60 stupňů. Už jsem trochu oddálil výfukové potrubí od podvozku, v každém místě v pohodě strčím ruku ale nezdá se mi že by se to nějak moc zlepšilo. Čím to bude? Odvařený KAT?
12.7.09, 14:50
Reklama
Reklama
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
no já řešil podobný případ ale brutálnější, kat svítil, červená koule MPi
pamět závad 0 všechny údaje souhlasili, tak prej hlava, hlavu jsem dal druhou, kat se po 10 km rožl, svítil červeně
vyměnil jsem zapalovací lištu a bylo po problému miloš
12.7.09, 21:27
patrik-hp
Registrován: 28.6.06, 20:54 Příspěvky: 3257 Bydliště: Brandýs nad Labem
Mílo na HTP 12Ventilu nešel jeden válec,zanesený sedlo vejfukovýho ventilu,sedlo se muselo rovnat deformovalo se, pro zajimavost teplota třasoucí se haťapky v katu 855 st....
12.7.09, 22:01
Hlava_mapa
Re: přehřívání podlahy - od výfuku
cyz píše:
Poslední dobou hodně řeším problém - přehřívání podlahy od výfuku. Při krátkých cestách do 100km to ani tak nepoznám, ale při mojich cestách kdy jedu na jeden zádat třeba 300-500km hlavně přes den je to za trest, od ruční brzdy sálá horko a v autě je snad 60 stupňů. Už jsem trochu oddálil výfukové potrubí od podvozku, v každém místě v pohodě strčím ruku ale nezdá se mi že by se to nějak moc zlepšilo. Čím to bude? Odvařený KAT?
zdravím, mám stejnej problém a nevím si stím rady. Jak jste to vyřešol vy?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník