|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
 předstih favorit
Můžete mi pls. napsat jaký je předstih na favoritu 136 karbec?
|
| 4.9.07, 16:50 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
 Re: předstih favorit
cyz píše: Můžete mi pls. napsat jaký je předstih na favoritu 136 karbec?
no a základní nebo stroboskopem, já mám jen pro stroboskop šáhni si na palec v rozdělovači jestli má vůli a poslechni rozvody, jestli je tam problém tak předstih jedině od oka miloš
|
| 4.9.07, 17:37 |
|
 |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
Pohledej si na techwebu...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 4.9.07, 17:39 |
|
 |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
 Re: předstih favorit
Na prohledávání nebyl čas, kámoš mi to dovezl ať to seřídím a já s hrůzou zjistil že nemám komplet dílenskou příručku....vůle v rozdělovači je jak kráva, rozvody se taky ozývají tak sem to sešteloval jaksi podle svého nejlepšího vědomí a svědomí a šlape jak hodinky 
|
| 4.9.07, 18:02 |
|
 |
|
Kaliban123
|
Ty vole pokud to má vůle jak kráva všude kde se dá tak co se tam vůbec dá seřídit?
|
| 4.9.07, 18:46 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Kaliban123 píše: Ty vole pokud to má vůle jak kráva všude kde se dá tak co se tam vůbec dá seřídit?
Taky to jde  ale nejlépe jen na ucho protože jak to dáš na strobáč tak to tam lítá jak kráva.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 4.9.07, 18:56 |
|
 |
|
cyz
|
Kristensen píše: Kaliban123 píše: Ty vole pokud to má vůle jak kráva všude kde se dá tak co se tam vůbec dá seřídit? Taky to jde  ale nejlépe jen na ucho protože jak to dáš na strobáč tak to tam lítá jak kráva.
jj...tak nějak:)....jako zas tak katastrofální ta vůle nebyla, už sem viděl i horší....prostě sem to trochu posunul aby to jistkřilo v poloze kterou jsem odhadl jako správnou, přestalo to střílet do výfuku, podle zvuku OK, chválil si že to líp jede takže sem to dál neřešil. Strobáč nemám takže bych to líp asi neudělal.
|
| 4.9.07, 19:02 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |