|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Skoda favorit,problem s tuhym plynovym pedalem
| Autor |
Zpráva |
|
Lukessa
|
 Skoda favorit,problem s tuhym plynovym pedalem
Zdravim,
mam nasledujici problem.Posledni dobou he muj plynovy pedal tuhy,na seslapnuti musim vynalozit mnohem vetsi silu,ani mi to uz nejede tak rychle.Nekdy je v aute citit spaleny benzin.
Nevite nekdo cim by to mohlo byt?
|
| 28.6.07, 11:16 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
 Re: Skoda favorit,problem s tuhym plynovym pedalem
Lukessa píše: Zdravim, mam nasledujici problem.Posledni dobou he muj plynovy pedal tuhy,na seslapnuti musim vynalozit mnohem vetsi silu,ani mi to uz nejede tak rychle.Nekdy je v aute citit spaleny benzin. Nevite nekdo cim by to mohlo byt?
no moze sa ti zatrhavat plynove lanko, a mas ho mozno zle zostelovane. a vona spaleneho benzinu... mozno deravy vyfuk alebo mas zle tesnenie na vyfukovych zvodoch
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 28.6.07, 13:07 |
|
 |
|
e.n.e.m.y.
|
asi to je jen můj subjektivní dojem ale přesně tenhle pocit jsem měl když jsem si hrál se šroubem bohatosti směsi a nastavil až moc bohatou směs... pak mi přišlo že plynový pedál klade větší odpor.
|
| 28.6.07, 14:09 |
|
 |
|
KrejciBenjamin
|
zkus to promazat olejem
|
| 28.6.07, 14:37 |
|
 |