|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
Kontrola ojetiny před nákupem
| Autor |
Zpráva |
|
jiri.82
|
 Kontrola ojetiny před nákupem
Je podle Vás lepší svěřit kontrolu ojetiny na STK, která dělá taky kontroly tech. stavu nebo mám spíš zajít do autorizovaného servisu Škoda? Co je spolehlivější? Je možné se v servisu dozvědět, zda stav km sedí se serviskou?V Ostravě mi řekli, že tyto údaje podle VIN, jsou interní a u ojetin se nesdělují.
|
| 12.4.11, 20:40 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
 Re: Kontrola ojetiny před nákupem
ja bych radsi zajel do skoda servisu
na kilometry se vykasli, jdi po stavu celkovyho auta...pred 14ti dnema jsem delal rozvody na oktavce 81kw 413 tisic najeto a to auto bylo na pohled lepsi, na poslech tissi a pravidelnejsi, nez vedle stojici oktava s 98 tisicema na hrbu
zalezi proste na samotnym aute a pripadne jeho bejvalym majiteli...na netu se da dost casto narazit na soukromy inzeraty a ne jen bazarovy kase...na tom dieselpower foru ten cernej kombik nevypada spatne, je v brne, to nemas daleko, urcite bych se tam jel aspon podivat...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 13.4.11, 13:45 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|