|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Pomoc. Vysoké otáčky při řazení, na volnoběh při zahřátí
| Autor |
Zpráva |
|
trustty
Registrován: 2.3.11, 21:16 Příspěvky: 3 Bydliště: Ústí nad Labem
|
 Pomoc. Vysoké otáčky při řazení, na volnoběh při zahřátí
Dobrý den, prosím Vás může mi někdo poradit? Mám favorit r.91, karburátor, pár dnů mi při zahřátí samovolně zhasínal motor i přes rychlost, jako když najednou umře. Šlo to hned nastartovat, ale ujela jsem tak 0,5km a znova se to opakovalo stále pořád dokola. Vyměnila jsem vzduchový filtr, palivový filtr, profoukla jsem trysky v karburátoru a už to nechcípá. Pro změnu při zahřátí chcípá na volnoběh a hrozně kolísají otáčky na horu a dolu. Při jízdě při přeřazování to skáče do vysokých otáček jako kdybych měla nohu pořád na plynu, když vyřadím chcípne to. Moc děkuji
|
| 2.3.11, 21:34 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
CrazyMan
|
 Re: Pomoc. Vysoké otáčky při řazení, na volnoběh při zahřátí
šeů bych po té cívce co odpojuje volnoběh... je to takovej váleček s drátkem... musí cvaknout když otočíš klíčkem... a doplň si bydliště třeba je někdo blízko tebe kdo ti pomože 
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
| 3.3.11, 23:14 |
|
 |
|
trustty
|
Jsem z UL, omlouvám se:-) Díky, běžím se na to podívat  dnes jsem vyměnila ještě gumovou podložku pod karbecem, byla prasklá, ale nic moc se nezměnilo. Hadička od posilovače taky vyměnněna...
|
| 4.3.11, 18:19 |
|
 |
|
trustty
|
Tak cívka při otočení klíčku cvaká......vypadá, že je v pořádku.....
|
| 5.3.11, 15:05 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|