Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 7.7.26, 05:26

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 42 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 1,6MPI felina vstrikovací rampa 
Autor Zpráva

Příspěvek 1,6MPI felina vstrikovací rampa
zdarec chlapy dneskaj sem udelal záslepku originálního regulátoru tlaku a chystám se dodávat do rampy primo do vstupu nejak 3,5Baru ,,na originalnim regulatoru je napsane ze je na tri bary pritom sem si myslel ze vstrikovaci tlak u tohodlenc systemu je pouhych 2,5 baru ,,co vy si myslíte,,bude to fachcit kdyz to neni primo v tej rampe melo by ne?
ObrázekObrázek

29.10.08, 23:31
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
Příspěvek 
aby jsi neodvaril vstrikovace... mozna by bylo lepsi zmerit kolik dava origo cerppadlo a podle toho se ridit.. ikdyz prepad by to mel pobrat... teoreticky bymnelo fungovat le jak dal.... tezo rict

29.10.08, 23:43
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Mam jiny cerpadlo tzv. in line ne v nadrzi dava neco kolem 5 BARU

29.10.08, 23:55
Profil ICQ

Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
Příspěvek 
Uvidis, mrkni na prepad, melo by z nej strikat trochu vice nez s normalnim, pokud to bude ok tak nevidim duvod to nepouzit, tu spise zalezi v jakym stavu je redukcni ventil

30.10.08, 16:07
Mistr mechanik

Příspěvek 
uvidíš sám jak ti to pujde, třeba se ti povede odvařit čerpadlo origo stojí 6800 kč nebo kat ten tak do čtverky,

protože když pojedeš na volnoběh a odběr mude minimální ten tlak a dodávka paliva pujde kam :?: asi ti vyvolá pěkný průvan v peněžence :evil: miloš

30.10.08, 17:58

Příspěvek 
Cerpadlo je z vrakeca dal mi to zadarmo uz mi vali prez rok na seriovej tlak a podle mne tlaci kolem 5 baru dnes sem to skousel a nastavil sem tam tlak 3,5 baru a kdyz sem sroubovackem menil tlak tak se menil i zvuk cerpadla :) zajimave zjisteni:) a asi to bude fungovat zitra musim dat do kupy elektriku a seridim zbihavost a poletim to projet zajimalo by mne kolik zvladnou vstriky:) jinak kat tam vubec nemam je tam primo trubka z turba primo do vyfuku z hondy mam pocit z 650ccm:) uz se tesim az to naskrknu a poslechnu si zvuk...mate nekdo skusenosti s vyfukama z motorek na aute?

30.10.08, 22:52
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Tunningkiller píše:
Cerpadlo je z vrakeca dal mi to zadarmo uz mi vali prez rok na seriovej tlak a podle mne tlaci kolem 5 baru dnes sem to skousel a nastavil sem tam tlak 3,5 baru a kdyz sem sroubovackem menil tlak tak se menil i zvuk cerpadla :) zajimave zjisteni:) a asi to bude fungovat zitra musim dat do kupy elektriku a seridim zbihavost a poletim to projet zajimalo by mne kolik zvladnou vstriky:) jinak kat tam vubec nemam je tam primo trubka z turba primo do vyfuku z hondy mam pocit z 650ccm:) uz se tesim az to naskrknu a poslechnu si zvuk...mate nekdo skusenosti s vyfukama z motorek na aute?

a jak ten tlak šroubovákem měníš? s čím točíš miloš

31.10.08, 07:47

Příspěvek 
Mam manualní regulátorek z budíkem fakt parádní věc :) tadyk je foto Obrázek

31.10.08, 08:40
Profil ICQ

Příspěvek 
Nevíte někdo jakej je vstřikovací tlak u tej 1,6 MPI ? vim že se to mnění v závislosti na podtlaku ale videl sem to nekde napsany mám doma neco jako auto data ale od Elitu a nejak mi to prestalo fachcit....

31.10.08, 08:54
Profil ICQ

Příspěvek 
Možná hloupej dotaz, ale co si od této úpravy slibuješ?

31.10.08, 17:56

Příspěvek 
Drak píše:
Možná hloupej dotaz, ale co si od této úpravy slibuješ?

Asi se mu nechce kupovat origo cerpalo a sehnal lacneji cerpadlo z vrakace... je to dobry ale sileny (moznost odvareni trysek)

31.10.08, 17:56

Příspěvek 
[img][img]http://img231.imageshack.us/img231/4462/feldawe9.png[/img]
Obrázek[/img]

31.10.08, 18:57
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
jak mas vyresenou davku paliva nez se rozbehne turbo a po nabehnuti turba?

31.10.08, 18:59
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Nene origo cerpadla mam na pude asi tri jen se mne ho nechce strkat do nadrze do tej plechovej potvory co je ve skodovce,,kdyz sem to zacinal sestrojovat tak to bylo takove skouseni nikdy sem nic podobneho nedelal ani neslysel ze to nekdo udelal je to uz rok co sem dal do rapida motor z 1,6 felicie je to z bouraneho auta ,,strycek byl sikovny motor mnel najeto pouhych 90 000 km a porad se nejak badalo jak s uchycenim motoru k prevodovce uchyceni motoru k pricce a hlavne se tam nevesel svinak musel sem udelat lochnu do tej pricky mezi sedackama resilo se tam hafo veci nektere sem poresil tak aby to bylo a ted to zdokonaluju a delam to podle svych predstav tenkrat mne tlacil cas a nemel sem penize proto sem nektere veci resil nouzovym zpusobem ale i tak to fungovalo,byla rosekana ridici jednotka nadobka z aktivnim uhlim roztrzeny rozvodak rozbita vodni pumpa a povohybane asi 3 ventily tenkrat sem sundaval hlavu ale nenechal sem ji preprousit pac byla jako nova dnes bych si to asi nelajz ji neprebrousit,,jinak postupem casu asi po pul roce mi prislo ze to chce nejakej apgrejt ,,tak se koupilo turbo,,byl to taky takovej experiment kterej fungoval tak na 45 procent turbo bylo stare jak metuzalem poustelo olej ale alespon sem vedel ze to bude z motorem fungovat tak se koupilo druhy to soucastny udelal sem vse poradne jak svody tak komplet vedeni k vyfuku z nerezi sehnal sem intercooler myslim z volva naky tlakovy hadicky sem pokrad na vrakaci a bylo to no:)turbo je chvili po repasi mam uplne krasne cistounkou skrtici klapku:)..S turbem nastalo nespocetne problemu turbo mam uskrcene jak to jde vetsina plynu jde mimo turbinovy kola tlak zhruba 0,6 Baru ridici jednotka nedava no:) ale kdyz sem to nechal prevest prez obtok tak i tak to jede velice solidne a zatah tam je citit..Regulator sem zakoupil pac sem nevedel jak zajistit vetsi davku paliva,,nemam to skym diskutovat kamosi delaj do pocitacu a ty co chodej se mnou na skolu o tomdle nic nevi tak proto vedu diskuze tadyk na webu..MYslim si ze kdyz bude vetsi vstrikovaci tlak tak se zmensi dylka otevreni ventilu a muze mi to trosku pomoci,,jinak na jaro je naplanovane prehrani map v ridici jednotce coz pomuze urcite :) Chtel sem to delat ted na podzim ale dokur...sem ramena na zadku tak sem se pustil na komplet GO zadni napravy a komplet rozvodu brzd plus ze sem vypuliroval a upravil motorovej prostor vedeni vody predelal upravil razeni a trochu motor vybarvickoval...za jakykoliv komentar budu rad,,pokud mate nejakou radu napad nebo kritiku vse rad prijmu,,vse delam prakticky sam a kdyz mne napadne nejaka vize premyslim si sam nikdo to se mnou neskonzultuje a bud to fachci nebo se to posere no:)
Jinak moc diky za to tabulku s tlakama ,,diky moc jinak abyste nerekli ze tu pisu naky blaboly tak prikladam i fotecku motoroveho rpostoru foto je aktualni k dnesnimu dni

ObrázekObrázek

31.10.08, 19:58
Profil ICQ

Příspěvek 
Sry za OT:

Krasavec ten motorak :shock: 8) :lol: :oops: :D :D :wink:

31.10.08, 20:02
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 42 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další