|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Vypadlé těsnění pod víkem ventilů
| Autor |
Zpráva |
|
romik.kahanec
|
 Vypadlé těsnění pod víkem ventilů
Tak jsem tu zase s dotazem
Při marném pokusu o nastartování spojeného s dýmem motoru (jak už jsem tu jednou psal) vypadlo těsnění pod víkem ventilů- čím to může být způsobeno že to vypadlo, nebo spíše povylezlo ven na straně k pravému zadnímu kolu?
Nerad furt otravuji ale pořád v tom mám trochu chaos
_________________ Škoda 120L-krásná užovka z roku 1978-šípkově červená zvaná Růženka
uživatel Romik.kahanec = uživatel Cames
|
| 20.6.08, 11:16 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Šemik
|
Někdo ho tam pouze špatně dal. To by byla lepší varianta.
Někdo ho tam dal klidně i dobře ale matice víka ventilů utáhl jako kolové matice. To je ta zlá varianta, to je na jiné víko (rovnání někdy nepřinese kýžený výsledek) a sehnat nové víko dnes už nejde, a dobré staré se taky někdy špatně hledá
Edit : Vem s sebou velkou tubu motorového silikonu, ten leccos zachrání, přinejmenším na dojetí. Pokud jej budeš používat, nezapomeň dosedací plochy velmi pečlivě očistit a odmastit 
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 20.6.08, 11:22 |
|
 |
|
romik.kahanec
|
Známým bylo víko ventilů sundáno asi týden před tou událostí v Milovicích... tak každopádně někde seženu to těsnění, potom sundám vzduchový filtr, karbec a dostanu se na to víko, sundám ho, staré těsnění vyhodím, dám nové... jde zrakem poznat deformace toho víka?
_________________ Škoda 120L-krásná užovka z roku 1978-šípkově červená zvaná Růženka
|
| 20.6.08, 11:35 |
|
 |
|
Šemik
|
Jo, zrakem to poznáš.
A kvůli sundavání toho víka karburátor dolů nemusí 
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 20.6.08, 11:37 |
|
 |
|
romik.kahanec
|
možná by mě ještě zajímalo z čeho mohl jít ten dým? taky šel dým z vzduchového filtru- ať vím co se tam stalo abych mohl sčítat škody
jinak díky za info
|
| 20.6.08, 11:40 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Zacinam se nejak obavat o ten motor. Vytlacene tesneni z pod vika, dym z filtru, jakoby vybouchla klikova skrin ci co
A vubec, proc je tu deset temat o jednom motoru. Radeji bych to resil najednou 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 20.6.08, 11:53 |
|
 |
|
romik.kahanec
|
témata jsou asi 3, zkoušel jsem do dát dohromady v sekci-ostatní, ale byl v tom trochu bordel
|
| 20.6.08, 12:00 |
|
 |
|
Martin
|
Jednou mi vylítlo při startu na LPG, kdy jsem to přesytil, plyn se dostal do prostoru klikovky a pak to bouchlo, vylítlo právě to těsnění i měrka oleje. U benzínu by se to ale stát nemělo, nevím jak by se tam dostala směs.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
| 20.6.08, 21:52 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |