|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
| Autor |
Zpráva |
|
Drak
|
Tak ještě sundej palec, (takovej ten klacek nahoře, co se točí) a to plastový víčko, najdeš pod ním kontakty, který se při otáčení motorem roztahujou od sebe, tak pomalu toč motorem, až budou plně od sebe a podívej se na ty plošky, musí být rovný a mezi nima mezera asi 0,4 mm, jak je mezera jiná, nebo jsou kontakty opálený, tak je třeba to seřídit, resp. vyměnit.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 11.11.07, 15:46 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
b-risek
|
no problem ... ja jsem s tim paltem pohl a tak sem asi rozhodil predstih... kdybych na neco prysel tak se ozvu
|
| 11.11.07, 16:49 |
|
 |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
b-risek píše: no problem ... ja jsem s tim paltem pohl a tak sem asi rozhodil predstih... kdybych na neco prysel tak se ozvu
Tímhle předstih nemůžeš rozhodit, ten můžeš rozhodit jedině tak že pootočíš celý rozdělovač a to jde jenom při povoleném šroubku a většinou ještě blbě. Palec má drážku do které přesně zapadá a může být usazený jenom v jedné poloze. Ještě bych zkusil druhé víčkorozdělovače, když má někdo problém se škodovkou že mu to při startu střílí a jsou vpořádku kladívka tak automaticky měním víčko od rozdělovače už několikrát to bylo tím (resp. pokaždé).
|
| 11.11.07, 16:54 |
|
 |
|
b-risek
|
zdarvim... tak motor slape.... ale nebylo to vickem, ale dole v kominku u rozdelovace byl nejakym zahadnym zpusobem vypadenej cep!! ale moc diky za spolupraci
|
| 12.11.07, 19:50 |
|
 |
|