|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Špatně startuje, kontrolka oleje.
| Autor |
Zpráva |
|
Drak
|
Bordel v redučáku, ne?
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 3.5.07, 07:10 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
roman heller
|
Drak píše: Bordel v redučáku, ne?
Ne,pod rozvodovým kolem na klice je velká podložka která se opírá o axiál a ona byla prohlá.Takže při utažení řemenice se ti to stáhne přes tu podložku a jelikož byla prohlá ve prostřed tak se středem opírala ale krajema o axiál ne,takže si vzal za setrvák a axiálně si sním a s klikou hýbal asi 2mm.Proto někdy to odcestovalo od axiálu a nemazalo to,někdy po zatížení se to zas vrátilo a v poho.....byl to pro mě oříšek.... 
| 3.5.07, 08:46 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
roman heller píše: Kristensen píše: hm, tak to pak už jedině pánve na klice - ojnicích jj.....hele,na mím upraveným sem měl jednu záhadu kterou sem vyřešil ale trvalo to.....představ si že mám budík na tlak mazání a když sem mu dával zabrat tak začal mazat na poloviční tlak a svítila kontrolka ale vápětí sem mu dal zas čouda a opět to mazalo dobře.....takže to bylo jak kdy...třeba to týden bylo ok a pak se to zas objevilo.....přitom olej tam byl,nový sací koš,nový ojniční ložiska a ložiska na klice a axiální ložiška......kde by si hledal záhadu? 
Jo tak tenhle problem jsem řešil a bylo to ve vymačkaný kuličce přetlaku na koši. Ale ty píšeš že máš novej tak to nevim.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 3.5.07, 14:52 |
|
 |
|
ferrari
Registrován: 7.5.06, 20:16 Příspěvky: 9236 Bydliště: Partizánske
|
k-dog píše: mám to auto nedlouho a první věc po koupi byla kontrola náplní...nikde jsem nepsal, že mi v zatáčce svítí olej, jen, že mi svítila kontrolka oleje a po projetí zatáčky mi zhaslaa zase se rozsvítila..teď už je to ok, jak jsem psal, chytlo to napoprvý a už nesvítí olej...a stav je ok..ale stejně ho budu měnit, i filtr...Jako podle štítku se měl měnit 2002, 1 majitel ho prodal zhruba týhle době a druhá majitelka ho nemusela měnit v servisu, takže tam může být nějakej novější, každopádně já ho ale vyměním, filtr nejnovější už nevypadá.
len si veru pekne vymeň plej, filter a keď sa takto dlho jazdielvalo bez výmeny, kukni si aj sací kôš čerpadla oleja, čo nie je zanesený...treba dať dolu olejovú vaňu a pozrieť, či nie je sací koš (sitko) zapchatý...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
| 5.5.07, 20:15 |
|
 |
|