|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
| Autor |
Zpráva |
|
Drak
|
Petr105 píše: ... Za jakej filtr mám vyměnit filtr já, když mám ten starej typ? (V tý baňce plechový...
Mann dělá snad všechny typy a nikdy se mi nestalo, že by po něm bylo ho**o.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 15.9.08, 17:18 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
ferrari
Registrován: 7.5.06, 20:16 Příspěvky: 9236 Bydliště: Partizánske
|
Petr105 píše: Mě dělá Škodovka to samý... Kontrolka nesvítí, ale po dlouhý jízdě, když je olej už prohřátej na max., tak na volnoběh svítí... Za jakej filtr mám vyměnit filtr já, když mám ten starej typ? (V tý baňce plechový...) Je fakt, že olej neni nic extra, je to obyč Mogul ,čísla si nepamatuju, ale psali pro starší typy motorů... Kdyby to pomohlo, sehnal jsem origo. filtry škoda, z 80. let... To by bylo nejlepší asi co?
ááááááále, pokiaľ to svieti iba na voľnobeh a po minimálnom pridaní zhasne, tak to nerieš...azda pre kľud svedomia prever ten sací koč olejového čerpadla, či nie je pripchatý...a s filtrami nešpekuluj...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
| 15.9.08, 17:34 |
|
 |
|
Petr105
Registrován: 26.3.08, 11:26 Příspěvky: 5224 Bydliště: Veselí nad Lužnicí
|
Dělá to opravdu jen na volnoběh, stačí minimálně přidat a zhasne... Tak na to asi peču... To čidlo je pořád origo...
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
| 15.9.08, 19:17 |
|
 |
|
Pech.
|
petr105: u tebe, pokud máš filtr jako vložku do kovový báně (starší typ) máš filtraci obtokovou a tam jsem s s tím nesetkal... každopádně tu mám čidla dvě a zaručeně dobrý.. můžeš zkusit.. i ty vložky dělají různí výrobci...
takhle ono se to na volnoběh asi umaže, ale já to řešil z důvodu, že mám motor jinej, vyměněnej...
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem"  Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
| 15.9.08, 21:28 |
|
 |
|