| Autor |
Zpráva |
|
Majlanky
Junior TW team
|
Tak jsem to teda zkouknul a cislo je 443751322300
Neboli co jsem teda koukal do knizky tak je to ten nejnovejsi SEDR. Neboli asi ho to bude chtit sundat a vycistit a poladit...
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
| 10.7.08, 19:41 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
ferrari
Registrován: 7.5.06, 20:16 Příspěvky: 9236 Bydliště: Partizánske
|
fatal píše: EDSR is the best.  K tématu: Nech tam SEDRa, jen zkontroluj, zda je to správný SEDR, zda má správné difuzory, zda je správně otryskován, vyčisti ho, seřiď, musí to šlapat jak hodinky.
Neviem, ja mám vo Favo motore EDSR a mám problém, že pri prudšom rpidaní plynu má motor akúsi výkonovú dieru - t.j. okamih po pridaní sa nič nedeje, potom začne pomaly zrýchľovať a potom naplno...vyzerá to, akoby sa to pri pridaní plynu hltilo...ale robí mi to s každým karbecom, iba raz som mal nahodený EDSR, kt. tam mám aj teraz a šlo to v pohode, bez výkonových dier, no musel som ho demontovať, bo som riešil sýtič a po spätnom namontovaní to už nejde dobre...to sú také Akty X...neviem, čo to spôsobuje, no už neviem, čo s tým...keď idem pomaly na plyn, ide všetko v poriadku...ale pri prudšom pridaní ( a to hlavne v nižších a stredných otáčkach) jednoducho akoby "rozmýšľal", či má vyraziť...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
| 25.7.08, 14:58 |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
Tohle mi dělal EDSR když jsem měl vyřazenou akcelerační pumpu. Po rychlejším zmáčknutí pedálu se sekundu nic nedělo a pak to vystřelilo vpřed jako raketa... Prověřovals zda máš nástřik pumpičky OK?
|
| 25.7.08, 21:59 |
|
 |
|
ferrari
Registrován: 7.5.06, 20:16 Příspěvky: 9236 Bydliště: Partizánske
|
fatal píše: Tohle mi dělal EDSR když jsem měl vyřazenou akcelerační pumpu. Po rychlejším zmáčknutí pedálu se sekundu nic nedělo a pak to vystřelilo vpřed jako raketa... Prověřovals zda máš nástřik pumpičky OK?
No, striekať strieka, to je isté..tiež ma napadlo, že to bude niekde tu...ale zasa, už som tam mal 3, alebo 4 akrburátory, ktoré na iných autách bez problémov fungovali a tuto takto...možno Favo motor potrebuje väčší vstrek...ale ako som písal - raz to už bolo dobre,škoda,že som ho musel demontovať...a nič som s ním nerobil,len som upravil trysku sýtiča a vzdušník sýtiča a už to nejde...ááách jo...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
| 26.7.08, 10:41 |
|
 |
|