Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 2.7.26, 17:40

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 129 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Další
 Uz budu brecet, pomozte 
Autor Zpráva
Moderátor

Příspěvek 
Majlanky píše:
Aha ok. Takze musim rozklepavat ten co je na bezkontaktu to chapu ale to to mam rozklepavat kdyz je na tom ta hridel a ty tycky? A o kolik vyhnout ty drzaky pruzinek? Jo hele ale kdyz tech 26 podelim 17 a vynasobim 13 tak mi vychzi tech 28. Jak teda?

Si to opři o hranu stolu nebo svěráku, si neumíš poradit? Je to jedno ťuknutí důlčíkem, stačí jen jedno okénko.

Kolik vyhnout - potřebuješ stroboskop a zkoušet. Při 4200 rpm musíš mít rozsah 20° na klice, tedy dohromady se základním předstihem 28°. Průběh je lineární, tedy od cca 1000 rpm = 8° (ZP) do 4200 rpm = 28°. Ale s odpojenou podtlakovkou!!!

5.10.08, 16:58
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Ja stejne nejak nechapu poradne o co tady jde ja daval bezkontakt na nekolik motoru od 100...az 120 a vzdy to jelo normalne jako se starym zapalovanim a nikdy sem zadnou podtlakovku ani pruzinky nepredelaval myslim ze v jeho pripade to neni az tak dulezite ..nevim teda jestli ma treba stroboskopickou lampu ale bez ni to nevyladi jestli to nebylo lepsi nechat tak jak to bylo..maimalne predelat treba tu podtlakovku kdyz ma sedr karburator

5.10.08, 17:04
Profil ICQ
Junior TW team

Příspěvek 
Jiří Čech píše:
Majlanky píše:
Aha ok. Takze musim rozklepavat ten co je na bezkontaktu to chapu ale to to mam rozklepavat kdyz je na tom ta hridel a ty tycky? A o kolik vyhnout ty drzaky pruzinek? Jo hele ale kdyz tech 26 podelim 17 a vynasobim 13 tak mi vychzi tech 28. Jak teda?

Si to opři o hranu stolu nebo svěráku, si neumíš poradit? Je to jedno ťuknutí důlčíkem, stačí jen jedno okénko.

Kolik vyhnout - potřebuješ stroboskop a zkoušet. Při 4200 rpm musíš mít rozsah 20° na klice, tedy dohromady se základním předstihem 28°. Průběh je lineární, tedy od cca 1000 rpm = 8° (ZP) do 4200 rpm = 28°. Ale s odpojenou podtlakovkou!!!

Ale poradit si umim ale kdyz by to slo sundat a ja to nesundal a pak to zmrvil tak bych si nadaval. Takze ja je kousek vyhnu, dirku trozklepsnu na 28 a hotovo. Dik moc...

5.10.08, 17:13
Junior TW team

Příspěvek 
Takze rozklepnuto odehnuto. Ted hci pridelat ten podtlak a napadlo me. Co misto prihybani tycky trosku upilovat ty prichytavaci diry cimz bych selou podtlakovku posunul niz?

Naposledy upravil Majlanky dne 5.10.08, 18:56, celkově upraveno 1

5.10.08, 18:44
Moderátor

Příspěvek 
Majlanky píše:
Takze rozklepnuto prihnuto. Ted hci pridelat ten podtlak a napadlo me. Co misto prihybani tycky trosku upilovat ty prichytavaci diry cimz bych selou podtlakovku posunul niz?

Ty držáky jsi měl více odehnout, ne přihnout.

Nemysli a ohni tyčku.

5.10.08, 18:45
Junior TW team

Příspěvek 
No ja je odehnul tady sem to blbe napsal. A proc mam ohybat tycku? Je nejakej duvod proc nepropilovat ty diry?

5.10.08, 18:53
Moderátor

Příspěvek 
Majlanky píše:
No ja je odehnul tady sem to blbe napsal. A proc mam ohybat tycku? Je nejakej duvod proc nepropilovat ty diry?

Je - vzdálenosti nevychází.

5.10.08, 18:55
Junior TW team

Příspěvek 
Jaky nevychazi? Ta favo tycka je o 2mm delsi nez ta skodovacka. Kdyz tu skodovackou jeste prihnu bude jeste kratsi. Proc to?

5.10.08, 18:59
Moderátor

Příspěvek 
Majlanky píše:
Jaky nevychazi? Ta favo tycka je o 2mm delsi nez ta skodovacka. Kdyz tu skodovackou jeste prihnu bude jeste kratsi. Proc to?

Proto...

5.10.08, 19:00
Junior TW team

Příspěvek 
Tak mi to prosim vysvetli. Nejdriv rikas, ze mam studovat nez se do toho vrhnu a ne slepe poslouchat rady. Ted se teda snazim neco zjistit a ty mi tady hazis takovy kratky nic nerikajici odpovedi. Kdybys mi to osvetlil bylo by to super. Ja proste nechapu proc s tim hybat. Tomu ostatnimu jakz takz rozumim ze drzaky odehnout abych suploval silnejsi pruziny. Zmensit diru taky rozumim ale tomu ohybani tycky ne.

5.10.08, 19:04
Moderátor

Příspěvek 
Majlanky píše:
Tak mi to prosim vysvetli. Nejdriv rikas, ze mam studovat nez se do toho vrhnu a ne slepe poslouchat rady. Ted se teda snazim neco zjistit a ty mi tady hazis takovy kratky nic nerikajici odpovedi. Kdybys mi to osvetlil bylo by to super. Ja proste nechapu proc s tim hybat. Tomu ostatnimu jakz takz rozumim ze drzaky odehnout abych suploval silnejsi pruziny. Zmensit diru taky rozumim ale tomu ohybani tycky ne.

Se na to celé dobře podívej a pokud Ti to ani potom nedojde, tak to máš teda smůlu...

5.10.08, 19:06
Junior TW team

Příspěvek 
Tak sem si znova precet ten tvuj clanek. Jestli mam tahlo naohybat do stejnyho tvaru jako je to favo tahlo tak mi prosim rekni proc. Koukal jsem na to a nechapu to. Kdyz posunu celou tu podtlakovku niz bude to stejny jako kdyz budu ohybat tahlo. Jeste budu muset trosku vyklepnout horni plech pac je tam takovej vystupek ale jinak tomu nic nebrani.

5.10.08, 19:13
Moderátor

Příspěvek 
Majlanky píše:
Tak sem si znova precet ten tvuj clanek. Jestli mam tahlo naohybat do stejnyho tvaru jako je to favo tahlo tak mi prosim rekni proc. Koukal jsem na to a nechapu to. Kdyz posunu celou tu podtlakovku niz bude to stejny jako kdyz budu ohybat tahlo. Jeste budu muset trosku vyklepnout horni plech pac je tam takovej vystupek ale jinak tomu nic nebrani.

Dělej, jak umíš...

5.10.08, 19:15
Junior TW team

Příspěvek 
Jiří Čech píše:
Dělej, jak umíš...

Jezis to nema bejt nic proti tobe. Proc tohle delas ja to fakt nechapu. Co je tak spatnyho na to rict mi proc to tak je. Treba si nerozumime co chci udelat. A proc se meni ta podtlakovka? To nevadi ze je chod podtlaku ze skodovky polovicni nez favo? Ja zacinam, kdybych tady o tobe rikal ze si hnup a sam bych tady ze sebe delal geroje tak chapu proc se takhle chovas ale proc to delas kdyz sem ucho to nechapu...

5.10.08, 19:22
Moderátor

Příspěvek 
Majlanky píše:
Jiří Čech píše:
Dělej, jak umíš...

Jezis to nema bejt nic proti tobe. Proc tohle delas ja to fakt nechapu. Co je tak spatnyho na to rict mi proc to tak je. Treba si nerozumime co chci udelat. A proc se meni ta podtlakovka? To nevadi ze je chod podtlaku ze skodovky polovicni nez favo? Ja zacinam, kdybych tady o tobe rikal ze si hnup a sam bych tady ze sebe delal geroje tak chapu proc se takhle chovas ale proc to delas kdyz sem ucho to nechapu...

Protože u toho nepřemýšlíš... snažím se Tě naučit u práce přemýšlet, víš? Dobře si to prohlédni a pochopíš hodně věcí.

5.10.08, 19:26
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 129 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Další