Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 31.5.26, 18:27

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 Kontrola těsnosti 
Autor Zpráva

Příspěvek Kontrola těsnosti
Favorit rv88.Ahoj všichni přátelé LPG dneska jsem musel vyndat plynovou nádrž dvě matice na trubičkach dvě uchycení nádrže mám tu v rezervě a zejtra jí dáme zpátky ale teď mám takovou kontrolní otázku tu trubičku co vede k motoru vyzkouším jarovou vodou až bude pod tlakem jenže co ta plnící je pod tlakem jen pri čerpání ne
Takže to doma nevyzkouším jestli se pletu budu jen rád nechtěl bych z ferarita mít pojízdnou plynovou komoru :mrgreen:

20.1.12, 19:47
Příspěvek Reklama

Ignorant pravidel

Příspěvek Re: Kontrola těsnosti
nezbyde nez dojet na benzinku a skusit natankovat, nic jineho nezbyde, ja tak dojel s autem a sycelo to hned u hrdla, obsluha odmitala natankovat, vzal sem 2 klice a za 3 minuty uz bezproblemu

ale v 99% pripadu pokud poradne nasadis trubky a utahnes neuchazeji

20.1.12, 19:51

Příspěvek Re: Kontrola těsnosti
myskyn píše:
Favorit rv88.Ahoj všichni přátelé LPG dneska jsem musel vyndat plynovou nádrž dvě matice na trubičkach dvě uchycení nádrže mám tu v rezervě a zejtra jí dáme zpátky ale teď mám takovou kontrolní otázku tu trubičku co vede k motoru vyzkouším jarovou vodou až bude pod tlakem jenže co ta plnící je pod tlakem jen pri čerpání ne
Takže to doma nevyzkouším jestli se pletu budu jen rád nechtěl bych z ferarita mít pojízdnou plynovou komoru :mrgreen:

I kdyby se ti to nepovedlo tru plnící trubku utěsnit, tak unikne jen a pouze to, co je v té trubce..Nic víc, nemusíš mát strach že by tankovacím potrubím utekla celá nádrž..Jarová voda je opravdu orientační a nouzová metoda, s kterou zjistíš únik kterej ale už i slyšíš a cejtíš..Nejjistější je dojet k nejbližšímu LPG servisu, kde malí elektronický "čenich"-ten indikátor úniku..Slušná a solidní firma ti to očuchne zadara na počkání..
Ale jak to napsal 21lucas- když to je dobře a rovně nasazený a dostatečně utažený, tak to v 99,8 % bejvá ok.

1.2.12, 23:42
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]