|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
| Autor |
Zpráva |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
 Re: LPG a místo v kufru
hehe to musí jezdit s plnou nádrží do zatáčky po dvou kolech 
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 10.6.11, 12:00 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
varok
|
Asi napodobují autobusy.  Ale u autobusu je menší riziko, že se převrátí na střechu.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 11.6.11, 21:36 |
|
 |
|
roman_an1
Registrován: 12.12.09, 01:05 Příspěvky: 309 Bydliště: Hranice na Moravě
|
jezdit furt s rezervou..když člověk toho potřebuje hodně převézt tak se dá jet i 2x třeba a cena bude furt stejna jako by jel na benzín tu samou cestu  a párkrát za rok se to dá zmáknout..pošetří se furt více 
_________________ Felicia BMM 40KW LPG
|
| 20.7.11, 11:10 |
|
 |
|
oskar muck
|
pajavlk píše: Zdravím všechny, rád bych nadhodil takové téma, které nemá asi moc řešení, ale přece to zkusím. Měl jsem vždy LPG auta. U posledního (Felicia) jsem měl toroid v rezervě a dojezdovku v kufru. Pak jsem koupil Octavii 1 combi v benzínu s tím, že předělám na LPG a zas dám toroid do rezervy. Pak jsem si zvykl na velké místo v kufru a najednou se mi přestavba rozležela v hlavě. Vozit 15tku rezervu v kufru je blbost. Dělají se takhle velké dojezdovky? Nikde jsem nic takového nenašel. Bez rezervy je to o hubu. Jsou lidé, kteří jí za celý život nevyndali a pak jsem já, který má na defekty kola štěstí. Existují sady na opravu ale asi to není ideál což? Na druhé straně jsou větší a větší náklady za benzín....Máte nějaké nápady jak vyřešit rezervu? ja som toho nazoru ze radsej vozit kompresor a sprej na defekti ako platit drahy benzin ved defekti neplatis kazdy den benzin ano to je moj nazor
|
| 6.8.11, 22:23 |
|
 |
|