Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 31.5.26, 15:22

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 AUTOMANIA = špatná zkušenost 
Autor Zpráva
Pan Kapitán

Příspěvek Re: TOHLE NENÍ REKLAMA, ALE PŘEDÁNÍ ZKUŠENOSTI
slovacek.milos píše:
proč provozuješ alternativní pohon na svém automobilu a nemáš platný revizní protokol dík miloš

Promin Milosi, ale dneska si debil.

Ty predpokladas ze kazdej na svete zrejme vi jak ten protokol vypada ze?

Cvokárium: Youtube Instagram

10.7.09, 18:21
Profil ICQ YIM
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
No je to sice tvrdé, ale člověk by měl vědět, co chce. Ta kartička s místy na razítka je dost srozumitelná i pro úplného ňoumu a když si za něco platím, tak si to přece zkontroluju, jestli je to orazítkované ne? Když jdeš na STK, tak se taky podíváš na nálepky jestli mají dobré datum.

10.7.09, 20:04
Mistr mechanik

Viky píše:
slovacek.milos píše:
proč provozuješ alternativní pohon na svém automobilu a nemáš platný revizní protokol dík miloš

Promin Milosi, ale dneska si debil.

Ty predpokladas ze kazdej na svete zrejme vi jak ten protokol vypada ze?

každý na světě to určitě neví,

ale třeba kdo chce provozovat malé plavidlo ví jaké je k tomu potřeba doklady,
každý kdo řídí auto ví co je k tomu potřeba,
kdo řídí jeřáb ví že musí mít jeřábnické zkoušky a revizi,

mám pokračovat?

a tak je to s LPG dostaneš k tomu papíry a poučení taky to není jen tak i jasmid co píše tak to ví že je potřeba nějaká revize,

a ten kdo prostě při problému nemá platnou revzi má velkou smůlu, znám připad borce kterého v břeclavi odsoudili pro obecné ohrožení , pojištovna mu nedala nic :wink: miloš

10.7.09, 21:31
Moderátor

slovacek.milos píše:
jansmid píše:
Opravdu tuhle zkušenost (nejen požár auta, ale vůbec jednání firmy AUTOMANIA) nikomu nepřeji.

jasmid a odpověz prosím na tuto otázku:

Tak takhle to fakt nejde přeci....
Miloši, taky nevíš ani ťuk o plno věcech který běžně používáš a můžou taky například vyhořet...

10.7.09, 21:45
Mistr mechanik

Příspěvek 
které máš na mysli

od baráku kde bydlím mám všechny revize protože by mně pojištovna níic nedala, od zvedacího zařízení mám taky revizi, na švajc dělá revizi pronajímatel, a na spotřebiče mám taky revizi,

až se stane průser tak určitě nebudu jak alenka v říši divů ,

pokud mi poradíš kde je ten tuk budu rád dík :D miloš

10.7.09, 21:57
Moderátor

Příspěvek 
Nevim, neznám Tě a Tvojí situaci... Proto už v minulym příspěvku mluvim obecně ale stejně se něco najde pokud teda nejsi víc jak dokonalej člověk :D

10.7.09, 22:01
Pan Kapitán

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
na švajc dělá revizi pronajímatel

Az se na pronajimatel dohodne s revizakem a na revizi se vyserou, tak ty to nepoznas, protoze papir bude OK. A az ti to urve palici, tak budes moc mrtvej na to, abys to konecne pochopil, ze ochcat se da kazdej, vcetne tebe, i kdyz sis az do svy tragicky smrti myslel ze to nejde. :-D
Pak uz sice do jansmida rejt nebudes ale TW prijde o dvorniho genia, coz bude vecna skoda.

Cvokárium: Youtube Instagram

11.7.09, 08:38
Profil ICQ YIM

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
pro mě nepochopitelná věc přijedu na revizi a vrazí mně do ruky složky papírů :shock: :?:

když chceš provést třeba STK musíš mít platnou revizi protokol emise a pak ti udělají STk, pokud tam přijdeš s nějakou vraženou složkou tak tě vyrazí ven, tak to fachčí snad všude nebo kdo jezdíte s LPG máte jné zkušenosti?

já teda nevím jasmid, jetli ti někdo udělá něco a pak tě skásne to tě fěkt asi opije rohlíkem každý

já jsem revizní technik na LPG, přijede borec provedu revizi zařízení podle předpisu abych na něco nezapoměl, vyměním opravím, vystavím doklad na peníze a revizní protokol nachystám staré díly na ukázku a zdar a tak to fachčí 15 let i v mém okolí ve bzenci a hodoníně

prostě žádná revize není bez revizního protokolu to je jedna bába povídala a koukala popřípadě myslela :D miloš

Mám trochu pocit, že se to ze strany některých přispěvatelů zvrhlo v boj o čest cechu revizáků a montážníků LPG (jako by to o tom bylo, jenže já si LPG nechal namontovat do druhého auta k přístupu jiné firmy zatím nemohu mít výhray). Prostě mi vadí, že pan Miloš Slováček má tendenci z každého nespokojeného LPG zákazníka udělat hlupáka - jestli takhle přistupujete i ke svým zákazníkům, tak nevím...

Abych ujasnil pár věcí:
Když jsem odjížděl s nově udělaným LPG, dostal jsem k tomu celou složku papírů. Tu samou složku jsem si bral na "revize" (proč to píšu v uvozovkách je snad jasné z mých předchozích příspěvků), aby měli veškerou dokumentaci pohromadě. Tu samou složku mi taky vraceli. Razítko sice nebylo v příloze k TP, ale v jejich vlastním formuláři v kolonce "Záruční opravy, servis, revizní kontroly" (už jsem to zvýrazňoval minule, ale tentokrát si toho snad i pan Slováček všimne dřív, než ze mě opětovně začne dělat idiota). Samozřejmě mi to trochu vrtalo hlavou, ale teď to přijde:

22.11.2007 při 114 480 km "revize" v AUTOMANIA
29.11.2007 - STK !!! Tam jsem přijel, tu samou složku jim dal, ať si k LPG vyberou co potřebují, prošel STK (mimochodem technik jezdí taky na LPG, tak jsme si vyměnili pár zkušeností). Jestliže jsem týden poté prošel STK a nikdo nezpochybnil moji dokumentaci k LPG zařízení, ani technik, sám plynař, neměl jsem důvod pochybovat.
29.12.2007 - opět STK (Dali mi to na měsíc, protože zlobilo seřizování pravého předního světla z kabiny. - Teď jen čekám, že se někdo rozepíše, že JEMU by se neúspěch na STK přihodit nemohl, ani částečný, protože on má vždycky všechno naprosto v pořádku.) Opět jsem jim dal podklady k autu, a opět vše bez výhrad.
17.7.2008 při 124 775 km POŽÁR V MOTOROVÉM PROSTORU vinou špatné instalace LPG zařízení

Co bych jako měl podle pana Slováčka ještě řešit, když dokumentaci 2x viděli na STK, a sezdali, že je vše v pořádku? (Byla to naprosto neprotekční STK, prostě mi propadala technická, tak jsem našel v Praze nejbližší STK a tam zajel.) Samozřejmě, když potom auto blaflo, tak jsme to řešili s právníky, a tam se teprve ukázalo, že u soudu se ten jejich papír použít nedá (opakuji, že do kolonky sice dají razítko a podpis, ale napíší jen "LOVATO filtr, seřízeno"). Kdyby to navíc bylo tak evidentní, jak se to jeví panu "15 let reviznímu technikovi", proč si ještě na webu nikdo nestěžoval? Buď mlčí, protože nechce, aby na něj na fóru jiní machrovali, nebo je to prostě tak, že jedna věc je, že se papír jeví OK, a druhá jak se dá použít u soudu. Navíc revize neprodlužuje záruku na mizernou práci, že.

Tím bych rád diskusi o protokolu/neprotokolu a revizi/nerevizi ukončil. K ničemu nevede a svůj účel moje zmínka splnila a snad si dají jiní zákazníci pozor. Měla to být jen doplňující informace o nesolidnosti firmy AUTOMANIA. Hlavní výhrada spočívá samozřejmě v tom, že dělají montáž tak nezodpovědně, že to může skonči požárem vozidla, navíc svoji práci ani během dalších 2 návštěv u nich v servise pořádně nezkontrolují, i když by měli.

Na závěr bych uvítal, aby se někteří odborníci zde na fóru přestali rozčilovat nad domnělou hlopustí svých zákazníků, a spíš se zkusili zeptat svých kolegů v AUTOMANIA, jak se tohle vůbec může dít. Případně spíše jim adresovali svou nelibost nad snižováním reputace LPG montážníků a revizáků. (Teda já bych se ani nedivil, kdyby AUTOMANIA oprávnění k revizím LPG neměla, což by vysvětlovalo, proč to takhle fikaně obcházejí.)

11.7.09, 11:27
Mistr mechanik

Příspěvek 
ti řeknu jansmid slohovka jak kráva ale jestli máš platný revizní protokol to jsem se fakt nedověděl,

ten je podstatný pro nějaké soudy a ten asi prostě nemáš, platný protokol o revizi plynového zařízení, pokud ti jej vydali musí si ho 1x založit,

vykecávat se o nějakém panu revizákovi a miloši slováčkovi, že jsem debil, je naprosto zbytečné,

pokud nemáš platný revizní protokol užival jsi svůj alternativní pohon neoprávněně pokud protokol máš tak ho předved fotka se dá vložit :roll: miloš

11.7.09, 12:22
Mistr mechanik

Příspěvek 
jansmid v tom závěru tam si možná nakous ten klíč k problému, mě nějaká autománe neleží ani v patě

někdo musí mít oprávnění k montáži a ten plyn ti namontuje
a revizní technik vydá protokol na dobu určitou

takže je potřeba dvě oprávnění na legalizaci LPG,

já to vidím tak že když je dělník v nějaké autománii lempl tak to měl ve tvém případě napravit již dvakrát revizní technik aby nedošlo k výbuchu a jeho jméno je napsáno na tom protokolu, tak proto se pídím po tom protokolu a ne po slohové práci :wink: miloš

11.7.09, 13:01

Příspěvek revizní protokoly
Dobrý den,
zde my měly jít stáhnout příslušné náhledy:
Kód:
http://uloz.to/2103127/automania-revizni-protokol-1.pdf
http://uloz.to/2103126/automania-revizni-protokol-2.pdf

Ten první je o revizi hned na začátku před uvedením do provozu. Ten druhý se jmenuje "Montážní protokol", ovšem v předávací dokumentaci je zmiňován jako "Montážní protokol plynového zařízení (doklad o provedené montáži s termíny revizí LPG). Také si prosím všimněte, že všude jsou razítka ing. Hrmy jakožto revizního technika (tzn. pachatel nebezpečné montáže je sám sobě revizním technikem). Problémem však je, že sama AUTOMANIA toto za doklad o revizi nepovažuje 8)

Ještě jedna poznámka: V branži působí více firem se slovem AUTOMANIA v názvu (viz příspěvek kolegy, který si od AUTOMANIE něco objednával po internetu). Z toho, co jsem zjistil figuruje ing. Hrma ve dvou, z nichž se montáží LPG zabývá jen jedna, a to "ing. Josef Hrma - AUTOmania", ta druhá je "AUTOmania CZECH s.r.o.", obě sídlí na adrese Na Skalách 955, Sedlčany, okres Příbram (+ mají pobočku v Praze a v Příbrami, ta druhá je ale k mateřské firmě v nějakém prazvláštním vztahu, protože reklamaci montáže v Sedlčanech tam nechtěli řešit - teda v Praze taky moc ne :lol:[/img]

12.7.09, 00:12
Mistr mechanik

Příspěvek 
no konečně jendo z tebe něco vypadlo

já ti neporadím nic o autománii protože jsem tam s tebou nebyl , ani nic o nebezpečných montážích, prodřených hadic jsem se navyměnoval hodně, nebo je vyztužoval proti prodření,

jak jsem ti psal součástí revize je i kontrola hadic, zda nejsou prodřené, zda nemají krystalickou strukturu a jsou řádně upevněny

platnou revizi číslo 004294 jsi měl do 30.l.2008 , od té doby jsi užíval alternativní pohon neoprávněně až do doby 17.7.2008 kdy došlo dle tvého sdělení k výbuchu

za výbuch neseš dle dokladů a revize plnou odpovědnost

mě jen zajímá jak k výbuchu došlo a zda bych ti mohl nějak pomoct, nějaké zbytečné pindy a fantasmagorie na moji adresu si příště odpust dík
:wink: :wink: miloš

12.7.09, 10:25

Příspěvek 
Rozumím tomu tak, že druhý dokument, i s razítkem revizního technika za plnohodnotný doklad o revizi nepovažujete. Na tom se ovšem shodujeme, proto také říkám, že se nedá použít u soudu (asi, hodně záleží na tom, na jakého natrefíte soudce). Kdybych vědomě jezdil půl roku bez revize, tak se tady na webu nerozčiluji, že mi vyhořelo auto. Problém je ale v tom, že jsem na revizi byl 8 měsíců před požárem, ale byl mi vystaven dokument, který nejspíš (o tom může definitivně rozhodnout jenom soud) není platným revizním protokolem, přestože jsem na revizi přijel a taky si ji zaplatil. Proto si zde také stěžuji na nesolidnost firmy ing. Josef Hrma - AUTOmania. Popravdě řečeno, i kdybych měl platný revizní protokol, stejně by mi auto vyhořelo, protože v AUTOmania na to prostě dlabali od začátku do konce, ale aspoň bych měl lepší pozici v soudním řízení.

V té souvislosti mě překvapuje, že jste se za celý život navyměňoval spousty prodřených hadic. Očekával bych, vzhledem k tomu, že od toho může auto vyhořet, že půjde o zcela výjimečnou záležitost, a teď vidím, že styl montáže hadice-na-kov je v branži docela častý.

Jestli mi chcete poradit, tak mi prosím dejte tip na právní předpis, který určuje intervaly revizí a stanoví povinnosti a odpovědnost revizních techniků (G 403 01 už mám).

12.7.09, 13:34
Mistr mechanik

Příspěvek 
jansmid píše:
Rozumím tomu tak, že druhý dokument, i s razítkem revizního technika za plnohodnotný doklad o revizi nepovažujete. Na tom se ovšem shodujeme, proto také říkám, že se nedá použít u soudu (asi, hodně záleží na tom, na jakého natrefíte soudce). Kdybych vědomě jezdil půl roku bez revize, tak se tady na webu nerozčiluji, že mi vyhořelo auto. Problém je ale v tom, že jsem na revizi byl 8 měsíců před požárem, ale byl mi vystaven dokument, který nejspíš (o tom může definitivně rozhodnout jenom soud) není platným revizním protokolem, přestože jsem na revizi přijel a taky si ji zaplatil. Proto si zde také stěžuji na nesolidnost firmy ing. Josef Hrma - AUTOmania. Popravdě řečeno, i kdybych měl platný revizní protokol, stejně by mi auto vyhořelo, protože v AUTOmania na to prostě dlabali od začátku do konce, ale aspoň bych měl lepší pozici v soudním řízení.

V té souvislosti mě překvapuje, že jste se za celý život navyměňoval spousty prodřených hadic. Očekával bych, vzhledem k tomu, že od toho může auto vyhořet, že půjde o zcela výjimečnou záležitost, a teď vidím, že styl montáže hadice-na-kov je v branži docela častý.

Jestli mi chcete poradit, tak mi prosím dejte tip na právní předpis, který určuje intervaly revizí a stanoví povinnosti a odpovědnost revizních techniků (G 403 01 už mám).

jendo ten druhý dokument ten slouží jako potvrzení , co tam čtu tak si dne 22.11.2007 jsi přijel na nějaké seřízení a výměnu filtru, pokud bys pozadoval revizi tak bych se tě ptal proč když máš platnou ještě dva měsíce, pokud by sis revizi zaplatil tak ti ji prostě udělám a vystavím protokol na dobu jednoho roku,

jestli bys měl platný protokol a auto ti vyhořelo je tvoje doměnka tak se nestalo, auto ti vyhořelo a ty jsi žádný protokol neměl a tím pádem jde všechno na tvé triko jak vypadá protokol víš a ten druhý to je cár jehož podobu si stanoví tčeba firma automania

kdybysvědomě jezdil bez revize jak říkáš tak mi někde ukaž datum příští revize a ten je 30.1.2008 , tvůj přépad je ztracen na den průseru nemáš platný revizní protokol se jménem odpovědného revizáka

časem to přejde přijdou horší věci, zkus to třeba rozchlastat pivo prokládej kořkama miloš :D

12.7.09, 15:56

Příspěvek 
Mozna budu mit blbej dotaz, ale mam od LPG papir, dodatek k technickemu prukazu, kde jsou kolonky na revize kam je mi po revizi umisteno razitko s ID technika + podpis + presne rozmezi od - do kdy revize plati. Je mozne toto povazovat za plnohodnotnou revizi, kterou vyzaduje zakon?

12.7.09, 19:34
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další