|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
sedadlo řidiče z Feldy do Formana
| Autor |
Zpráva |
|
cmd
|
 sedadlo řidiče z Feldy do Formana
Ahoj, prosím, jde (případně s jakými úpravami) sedadlo řidiče z Feldy do Formana 1992? Praskla mi ve svaru konstrukce opěradla (nechci to vařit, aby někam nezapadla jiskřička, potom bych asi mohl zaplakat  ), kdyby případně někdo měl nazbyt sedadlo řidiče do Formana nebo z Feldy (pokud jde dát do Formana) z Prahy a okolí, dejte, prosím, vědět.
Díky.
_________________ Forman 1992
|
| 13.4.09, 13:52 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
WolfieKE
|
no ja riesim podobny problem, chcem dat do fava 91 sedacky z felicie, co som cital tak vraj bude treba aj daco vrtat aby tam predne pasovali? a ze bude treba aj menit zamky pasov?
|
| 13.4.09, 23:00 |
|
 |
|
kwiko
Registrován: 10.1.06, 13:21 Příspěvky: 5194 Bydliště: Pééétržka a Horne Saliby
|
otazka znie, ci tam nechas favopasy, alebo pouzijes pasy z feldy. (felda 95 ma pasy rovnake ako favo, len do sedacky)
Stupen uprav zalezi na tvojom zdravom rozume. Pretoze ak posunies pasy z podlahy na sedacku, patrilo by sa nejako zosilnit ukotvenie sedacky...
Vpredu sa vymienaju skrutky, a davaju sa na ine miesto, vzadu staci prepilovat dieru, pripadne aj privarit podlozku. Upravu na vodicovej strane necham na Vas. Ja som zosilnoval ukotvenie dalsim platom plechu a menil skrutky za hrubsie s vyssou pevnostou. Daval som totiz felda pasy s pyrotechnickym napinacom...
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
| 13.4.09, 23:37 |
|
 |
|
cmd
|
 Hmm
Rozumím tomu tedy správně, že pokud tam nechám pásy z Fava ukotvené v podlaze, tak tam tu sedačku z Feldy dám bez dalších úprav, nebo i tak musím něco měnit- pojezdy, díry...?
Našel jsem na netu, že musím převrtat 1 přední díru pro pojezd sedadla, ale není mi jasné, co s pásy. Našel jsem šílené návody, jak opilovat/vyvrtat zámky pásů, ale přijde mi to funkčně zbytečné, klidně bych nechal pásy z Fava v zámku na podlaze ....
_________________ Forman 1992
|
| 14.4.09, 08:38 |
|
 |
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
Registrován: 5.10.08, 18:43 Příspěvky: 2704 Bydliště: olomoucký kraj
|
 Re: Hmm
cmd píše: Rozumím tomu tedy správně, že pokud tam nechám pásy z Fava ukotvené v podlaze, tak tam tu sedačku z Feldy dám bez dalších úprav, nebo i tak musím něco měnit- pojezdy, díry...? Našel jsem na netu, že musím převrtat 1 přední díru pro pojezd sedadla, ale není mi jasné, co s pásy. Našel jsem šílené návody, jak opilovat/vyvrtat zámky pásů, ale přijde mi to funkčně zbytečné, klidně bych nechal pásy z Fava v zámku na podlaze ....
ty pojezdy jsou součástí sedačky ...
pokud bys sehnal sedačky ze starších felicii jak psal kwiko tak nic neřešíš jen jednu díru vyvrtat a to vždy na straně u dveří ale ty pasy musíš vymontovat pac ty konce do kterých se to zacvakává tak je součástí sedačky ...
ale pokud bys sehnal sedačky z novější felicie tak by myslím šlo to že bys sundal boční plast tak kde se zapíná ten pás a vymontoval ho a místo něj bys tam dal ten favoritáckej 
_________________ #2580 fávo 135 LSe - Get Hard
|
| 17.4.09, 21:00 |
|
 |
|
krysolet007
Registrován: 23.7.07, 16:19 Příspěvky: 597 Bydliště: uprostřed myšlené spojnice bodů Břeclav a Hodoš :-)
|
nejjednodušší je tam nechat favo zámky. Jinak pak akorát propiluješ vzadu díru u dveří. já abych nevrtal do karoserie jsem do uchycení kolejniček na sedačkách vepředu vyvrtal ještě jednu dírku vedle té původní co je uprostřed aby to sedlo na původní díru v karoserii... Nic na tom není
_________________ Favorit 136L r.v. 1990, červená apollo 8302
|
| 17.4.09, 21:24 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|