|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Viklající se opěradla (vydět, vyset, vynout, vyklat, výtězit
| Autor |
Zpráva |
|
varok
|
Gokralík: A co takhle kleště na segerovky  . Zkusím ten způsob tedy podle patrika. Více se hýbe ta u řidiče, asi že se více používá.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 27.7.10, 19:15 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
gokralik
Registrován: 28.12.07, 16:31 Příspěvky: 11968 Bydliště: Český Těšín
|
Ona to není normální segerovka... však rozdělej a uvidíš. 
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš  Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
| 27.7.10, 21:14 |
|
 |
|
lukas.pce
|
 Re: Viklající se opěradla (vydět, vyset, vynout, vyklat, výt
Ja jsem ty sedacky mel rozebrane, a podarilo se mi tu vuli zmensit na cca 2-3mm. Vůle tam je na třech místech. ve spojení sedáku a opěradla je potřeba dotahnout ty šrouby, nicmene nez to udelate tak si operadlo odsroubujte uplne a je potreba sundat kus potahu (dole jsou takove kovove cupliky ktere ohnete a vytahnete to z toho) az to budete mit tak potahy shrnete, sdelate plastove kryty mechanizmu sklapeni sedacky a zde je kamen urazu ja ty srouby mel skoro uplne povolene, takze dotahnout a tim snizite nejvetsi vuli, pak tam je jeste vule v ty tycce co spojuje oba mechanizmy sklapeni, asi ji staci vymenit za novou ale to uz jsem nedelal, ta vule tam je pak minimalni
_________________ Škoda Favorit 136 -> Škoda Superb 2.8 V6
|
| 29.8.12, 10:10 |
|
 |
|