| Autor |
Zpráva |
|
JannyMi
Registrován: 11.3.12, 08:34 Příspěvky: 1140 Bydliště: Michalovce
|
 Re: Topenie favorit
ten predchadzajuci majitel sa z nim asi hral alebo co proste som ho vybral a v nom nebola ziadna suciastka vo vnutri .. som myslel ze ho rozoberem a ze bude stacit sa z nim nejako pohrat aby sa rozbehal no ale v nom nebolo nič a taktiez som rozmyslal ako upravit topenie z feldy do favorita tak aby vyzeralo hranato  staci tie ovladacie okruhle prvky dat dole a ked sa tam daju dopasovat tie z favorita tak mas vyhrane uz len zohnat dalsie 2 
_________________ PEUGEOT PARTNER 1.9D DW8
|
| 3.5.12, 16:37 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
už prestaň s tým topením, zima je už preč, ľady sa už roztopili... kúrenie s feldy ide napasovať po drobnej úprave ako celok aj s ovládačmi, ale nemyslím že je to potrebné, zožeň si funkčný radiáto aj s ventilomr z nejakého vraku, ideálne s nového modelu kde má ventil takú kovovú príložku, radiátor prehoď nastav aby páčka presúvala ventil a klapky do krajných polôh... ja mám felda kúrenie z iného dôvodu 
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 3.5.12, 16:58 |
|
 |
|
JannyMi
Registrován: 11.3.12, 08:34 Příspěvky: 1140 Bydliště: Michalovce
|
ked ja som vychodniar ta mi to tu volame topenie  ... a z akeho dovodu mas felicia kurenie ??
_________________ PEUGEOT PARTNER 1.9D DW8
|
| 3.5.12, 19:36 |
|
 |
|
darklord
|
Lebo je lepsie ako favoritacke? 1. prijemnejsie ovladanie, 2. menej poruch, 3. vyssi vykon, 4. okamzita odozva na nastavenie teploty
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
| 3.5.12, 19:44 |
|
 |
|
gokralik
Registrován: 28.12.07, 16:31 Příspěvky: 11968 Bydliště: Český Těšín
|
Michal to má spíš kvůli klimatizaci.  Jinak Felda topení je celkem fajn, ale jaksi nejde rozumně nastavit, aby foukalo dost vzduchu na ksicht i na nohy... buď nahoru nebo dolů, ale oboje ne. Dál mi připadá o dost hlučnější (což dodává pocit, že je mnohem výkonnější, ale ve skutečnosti moc rozdíl není). Pak mi na něm chybí nenucená ventilace.  Z 90 % jezdím s vypnutým ventilátorem, což u Fe nejde (respektive jde, ale do auta pak nejde žádný vzduch). Já ho teda za nějaký extra zázrak nepovažuju. Pár vlastností je fajn, ale osobně mi více vyhovuje to primitivní Fa topení.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš  Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
| 3.5.12, 22:21 |
|
 |
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
u Fe se zavira topeni a otevira okno 
_________________ otec: Fobia Sedan HTP  m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže - 7.1.25 posledni cesta
|
| 3.5.12, 22:23 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
mne moje fačko kúrenie kúrilo perfektne, nemal som problém a goralik správne podotkol že mám felda kúrenie klima ale to je úplne iné...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 4.5.12, 21:35 |
|
 |
|
Lamač
Registrován: 8.6.10, 20:59 Příspěvky: 6415 Bydliště: Snina a okolie
|
JannyMi píše: ked ja som vychodniar ta mi to tu volame topenie  ... a ja som ešte z dalekejšieho východu a tu to nazývame kúrenie.. :O často to zle topí pretože je zanesený radiátor muchami,včelami,trávou,senom,lístím a iným sajrajtom a potom to ani poriadne nefúka
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ http://www.sptech.sk/
|
| 4.5.12, 23:10 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |