Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.4.26, 14:08

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 sedadlo řidiče z Feldy do Formana 
Autor Zpráva

Příspěvek sedadlo řidiče z Feldy do Formana
Ahoj, prosím, jde (případně s jakými úpravami) sedadlo řidiče z Feldy do Formana 1992? Praskla mi ve svaru konstrukce opěradla (nechci to vařit, aby někam nezapadla jiskřička, potom bych asi mohl zaplakat :-) ), kdyby případně někdo měl nazbyt sedadlo řidiče do Formana nebo z Feldy (pokud jde dát do Formana) z Prahy a okolí, dejte, prosím, vědět.
Díky.

13.4.09, 13:52
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
no ja riesim podobny problem, chcem dat do fava 91 sedacky z felicie, co som cital tak vraj bude treba aj daco vrtat aby tam predne pasovali? a ze bude treba aj menit zamky pasov?

13.4.09, 23:00
Profil ICQ

Příspěvek 
otazka znie, ci tam nechas favopasy, alebo pouzijes pasy z feldy. (felda 95 ma pasy rovnake ako favo, len do sedacky)
Stupen uprav zalezi na tvojom zdravom rozume. Pretoze ak posunies pasy z podlahy na sedacku, patrilo by sa nejako zosilnit ukotvenie sedacky...

Vpredu sa vymienaju skrutky, a davaju sa na ine miesto, vzadu staci prepilovat dieru, pripadne aj privarit podlozku. Upravu na vodicovej strane necham na Vas. Ja som zosilnoval ukotvenie dalsim platom plechu a menil skrutky za hrubsie s vyssou pevnostou. Daval som totiz felda pasy s pyrotechnickym napinacom...

13.4.09, 23:37

Příspěvek Hmm
Rozumím tomu tedy správně, že pokud tam nechám pásy z Fava ukotvené v podlaze, tak tam tu sedačku z Feldy dám bez dalších úprav, nebo i tak musím něco měnit- pojezdy, díry...?
Našel jsem na netu, že musím převrtat 1 přední díru pro pojezd sedadla, ale není mi jasné, co s pásy. Našel jsem šílené návody, jak opilovat/vyvrtat zámky pásů, ale přijde mi to funkčně zbytečné, klidně bych nechal pásy z Fava v zámku na podlaze ....

14.4.09, 08:38
Junior TW team, Tydýt

Příspěvek Re: Hmm
cmd píše:
Rozumím tomu tedy správně, že pokud tam nechám pásy z Fava ukotvené v podlaze, tak tam tu sedačku z Feldy dám bez dalších úprav, nebo i tak musím něco měnit- pojezdy, díry...?
Našel jsem na netu, že musím převrtat 1 přední díru pro pojezd sedadla, ale není mi jasné, co s pásy. Našel jsem šílené návody, jak opilovat/vyvrtat zámky pásů, ale přijde mi to funkčně zbytečné, klidně bych nechal pásy z Fava v zámku na podlaze ....

ty pojezdy jsou součástí sedačky ...
pokud bys sehnal sedačky ze starších felicii jak psal kwiko tak nic neřešíš jen jednu díru vyvrtat a to vždy na straně u dveří ale ty pasy musíš vymontovat pac ty konce do kterých se to zacvakává tak je součástí sedačky ...

ale pokud bys sehnal sedačky z novější felicie tak by myslím šlo to že bys sundal boční plast tak kde se zapíná ten pás a vymontoval ho a místo něj bys tam dal ten favoritáckej :)

#2580 fávo 135 LSe - Get Hard

17.4.09, 21:00
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Bydliště: uprostřed myšlené spojnice bodů Břeclav a Hodoš :-)
Příspěvek 
nejjednodušší je tam nechat favo zámky. Jinak pak akorát propiluješ vzadu díru u dveří. já abych nevrtal do karoserie jsem do uchycení kolejniček na sedačkách vepředu vyvrtal ještě jednu dírku vedle té původní co je uprostřed aby to sedlo na původní díru v karoserii... Nic na tom není

17.4.09, 21:24
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]