|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Vyklající se sedačka+lišta+nápis rapid
| Autor |
Zpráva |
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
tak kdo by to ted v tom počasí dělal, i když dáš uto do garazže tak za chvilu je vasdy bordel od roztátýtho, taky čkám na jaro jak na smilování, doma plná bedna dilu a hlava ještě plnější 
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
| 23.2.09, 09:06 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Registrován: 19.2.08, 15:50 Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Radic píše: nápis na palubce mám...ale je už trochu ošoupaný  jinak je to stejné jak ty chromové linie na tom vzadu na kapotě...ten tam zase nemám já...slezl chrom a polámaly se ty packy co to drží...a štítek 135 neseženu kdybych se měl po*rat zkus OB autodíly. Maj je mluvil sem s borcem a kdyby bylo nejhůř tak ze srazu to tam není nijak daleko.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
| 5.3.09, 21:01 |
|
 |
|
paži
|
Josef.Radocha píše: Radic píše: nápis na palubce mám...ale je už trochu ošoupaný  jinak je to stejné jak ty chromové linie na tom vzadu na kapotě...ten tam zase nemám já...slezl chrom a polámaly se ty packy co to drží...a štítek 135 neseženu kdybych se měl po*rat zkus OB autodíly. Maj je mluvil sem s borcem a kdyby bylo nejhůř tak ze srazu to tam není nijak daleko.
jojo, 135 se sežene vpohodě...130 ne 
|
| 5.3.09, 21:18 |
|
 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Registrován: 19.2.08, 15:50 Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
to mi povidej. Proto si je nechávám dělat na plotru.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
| 5.3.09, 21:28 |
|
 |
|
paži
|
nejvíc mě štve zdejší sekce koupím prodám..už asi 3x jsem byl domluvenej na nápisu a pár dalších věcech a vždycky ten člověk přestal odpovídat nakonec :-/
|
| 5.3.09, 21:45 |
|
 |
|