Ucast na TW zraze 2008, 8 až 10. 8. Sykovec Vlachovice (asi)
| Autor |
Zpráva |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
Nestíhám složit auto, jedu v sobotu ráno a nejspíš pak i v sobotu večer odjedu.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 8.8.08, 08:11 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
ondra120 píše: já chcu takýýýýý 
tož prostitutka né...jo...vezete si sebou lahváče, nebo budem chodit do knajpy na točený???
místo prostitutka tam má bejt kurwa  :D:D:D...neim co ten TW zase blázní, asi jako vikimu 
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 8.8.08, 08:40 |
|
 |
|
ondra120
Metal (urg)
|
Ondras83 píše: ondra120 píše: já chcu takýýýýý  tož prostitutka né...jo...vezete si sebou lahváče, nebo budem chodit do knajpy na točený??? místo prostitutka tam má bejt kurwa  :D:D:D...neim co ten TW zase blázní, asi jako vikimu 
budem chodit na točené,ale beru aj lahvoně, člověk nikdy neví a žízeň to je úhlavní nepřítel 
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
 Škoda 742 Forever Team
|
| 8.8.08, 08:47 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
ondra120 píše: Ondras83 píše: ondra120 píše: já chcu takýýýýý  tož prostitutka né...jo...vezete si sebou lahváče, nebo budem chodit do knajpy na točený??? místo prostitutka tam má bejt kurwa  :D:D:D...neim co ten TW zase blázní, asi jako vikimu  budem chodit na točené,ale beru aj lahvoně, člověk nikdy neví a žízeň to je úhlavní nepřítel 
oukej...tak to abych se ještě stavil v hypernově pro plechovky 
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 8.8.08, 08:49 |
|
 |
|
Martin Beťko
|
 co sa vcera prihodilo
hehe, tak toto bola sranda:
po troch hodinách trmácania sa v autobuse vystupujem v avízovanej obci Vlachovice, skenujem okolie a mámim od domorodcov koordináty kempu Sykovec. Po štvrtom neúspešnom pokuse začínam byť trochu nepokojný...
"To asi hľadáte tie druhé Vlachovice..."
"Aké DRUHÉ Vlachovice?!?"
A tak som sa dozvedel, že existujú aj iné Vlachovice - pri Jihlave. V tých mojich (pri Zlíne) však už je dávno po šiestej hodine večer, a to znamená len jednu vec - spoje: 0 bodov.
Panebože, som uväznený vo Vlachoviciach! Nikdy sa odtiaľto nedostanem!!! uvedomil som si v narastajúcej panike.
Začal som zdesene pobehovať po okolí, v panike vrážajúc do okoloidúcich, prevracajúc smetné koše a nepríčetne čosi mumlúc v jazyke, ktorý som nikdy predtým nepočul a ktorý sa samovoľne vynoril odkiaľsi z hlbín kolektívnej pamäti môjho rodu...
Keď som sa konečne prebral z ošiaľu, stál som uprostred krajiny, v diaľke zapadalo slnko a predo mnou stál podivný strom so žltými plodmi. Týčil sa na pozadí horiacej oblohy a ticho ševelil vo vetre. Ochutnal som - lahodná sladká chuť sa mi rozliala po jazyku... Celá situácia mi už ani zďaleka neprišla tak beznádejná. Všetko do seba zapadlo. Osud ma konečne dostihol.
Keď som tento príbeh o mnoho rokov rozprával svojim vnukom pri krbe a cez presklenú verandu ukazoval na osamelý strom stojaci bokom od sadu, ktorý som v ten pamätný deň založil, nechceli mi veriť, že som kedysi skutočne žil v meste zvanom Brno a plánoval cestu okolo sveta.
Niekedy si ani sám nie som istý, či som si to celé nevymyslel...
KONIEC
_________________ Na embéčku kolem světa: http://www.mbkolemsveta.cz/
|
| 10.8.08, 19:34 |
|
 |
|
Martin 007
Dezertér
Registrován: 19.11.06, 17:11 Příspěvky: 12402 Bydliště: Pardubice - jihozápadní okolí
|
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
| 10.8.08, 19:47 |
|
 |
|
ventYl
|
 Re: co sa vcera prihodilo
Martin Beťko píše: hehe, tak toto bola sranda:
po troch hodinách trmácania sa v autobuse vystupujem v avízovanej obci Vlachovice, skenujem okolie a mámim od domorodcov koordináty kempu Sykovec. Po štvrtom neúspešnom pokuse začínam byť trochu nepokojný... "To asi hľadáte tie druhé Vlachovice..." "Aké DRUHÉ Vlachovice?!?"
A tak som sa dozvedel, že existujú aj iné Vlachovice - pri Jihlave. V tých mojich (pri Zlíne) však už je dávno po šiestej hodine večer, a to znamená len jednu vec - spoje: 0 bodov.
Panebože, som uväznený vo Vlachoviciach! Nikdy sa odtiaľto nedostanem!!! uvedomil som si v narastajúcej panike.
Začal som zdesene pobehovať po okolí, v panike vrážajúc do okoloidúcich, prevracajúc smetné koše a nepríčetne čosi mumlúc v jazyke, ktorý som nikdy predtým nepočul a ktorý sa samovoľne vynoril odkiaľsi z hlbín kolektívnej pamäti môjho rodu... Keď som sa konečne prebral z ošiaľu, stál som uprostred krajiny, v diaľke zapadalo slnko a predo mnou stál podivný strom so žltými plodmi. Týčil sa na pozadí horiacej oblohy a ticho ševelil vo vetre. Ochutnal som - lahodná sladká chuť sa mi rozliala po jazyku... Celá situácia mi už ani zďaleka neprišla tak beznádejná. Všetko do seba zapadlo. Osud ma konečne dostihol.
Keď som tento príbeh o mnoho rokov rozprával svojim vnukom pri krbe a cez presklenú verandu ukazoval na osamelý strom stojaci bokom od sadu, ktorý som v ten pamätný deň založil, nechceli mi veriť, že som kedysi skutočne žil v meste zvanom Brno a plánoval cestu okolo sveta.
Niekedy si ani sám nie som istý, či som si to celé nevymyslel...
KONIEC
mozem ta ukludnit, ze nie si jediny  )
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
| 10.8.08, 19:58 |
|
 |
|
Viky
Pan Kapitán
Registrován: 10.1.06, 13:49 Příspěvky: 12166 Bydliště: Tynec n.L.
|
 Re: co sa vcera prihodilo
Martin Beťko píše: A tak som sa dozvedel, že existujú aj iné Vlachovice - pri Jihlave. V tých mojich (pri Zlíne) však už je dávno po šiestej hodine večer.....
Jestli je tohle skutecne pravda (a to by mi bylo opravdu lito), tak bych zacal premyslet, jestli ta cesta kolem sveta neni tak trochu nad sily jednotlivce.
(Peace samozrejme)
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team - 
Cvokárium: Youtube Instagram
|
| 10.8.08, 22:14 |
|
 |
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Při cestě kolem světa by byla tato chybka zanedbatelná. 
_________________ Škoda Rapid '19 TSi 70kW Polo Fox '85 29kW
|
| 10.8.08, 22:16 |
|
 |
|
Jiri
Registrován: 18.3.07, 20:23 Příspěvky: 4146 Bydliště: okres svitavy,West Yorkshire
|
tak sem koukal na fotky moc pekne  priste bych prosil naplanovat termin dle dovolene meho sefa  skoda ze sem se nemohl zucastnit....podle fotek to vypadalo moc pekne 
|
| 10.8.08, 22:43 |
|
 |
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Jiri píše: tak sem koukal na fotky moc pekne  priste bych prosil naplanovat termin dle dovolene meho sefa  skoda ze sem se nemohl zucastnit....podle fotek to vypadalo moc pekne 
Až na to počasí, a tu teplotu to bylo dobrý, nejhorší bylo že o 5 km dál bylo o 9° stupňů víc. 
|
| 10.8.08, 22:50 |
|
 |
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Mám takovou debilní otázku, pár lidí si neumim přiřadit k přezdívkám, proto se ptám na této fotce
Nahoře uplně vlevo, černej svetr
nehoře 6ej zleva béžovej svetr
nahoře zprava druhej, stojí před tatíkem
|
| 10.8.08, 23:28 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
Carlos píše: nahoře zprava druhej, stojí před tatíkem
Toho si nepřiřadíš, není registrovaný na TW. Jmenuje se tedy Martin a přijel se mnou, pomáhal mi s focením v koloně. Před několika lety měl Favorita 135LS na LPG, který mimochodem výborně jezdil, 150 tam bylo dost rychle. Už ale přešel na Passata Variant.
|
| 11.8.08, 07:50 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10608 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
Nahoře uplně vlevo, černej svetr - myslim , ze Driver... seznamili sme se hodinu pred odjezdem z kempu
mas dobry ze si nepamatujes jen 3 lidi  ja nemam pamet zadnou, poznal sem lidi co byli loni a ted si pamatuju Carlose, Banyho,Ondru 83 a toho chlapce s peknou zelenou uzovkou...jmeno uz ale ne  ostuda....
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 11.8.08, 10:30 |
|
 |
|
ondra120
Metal (urg)
|
Kachnis píše: .....toho chlapce s peknou zelenou uzovkou...jmeno uz ale ne  ostuda....
Tak ten chlapec sem byla ja...nevim jestli je pekna,ale je moje:)
Tez mam problemy prirazovat jmena k vizazi 
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
 Škoda 742 Forever Team
|
| 11.8.08, 11:26 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|