Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 27.4.26, 23:52

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 Peterson09 - Favorit 136L 
Autor Zpráva

Příspěvek Peterson09 - Favorit 136L
Favorit 136L, rok vyroby 1990, asi 58kw, 75koni.
Barva:zeleno-zlata perlet. Folie na oknách medium black.
Tohle favo jezdi na LPG a na rovince udela 170km/h.
Kola 15'' Kosei černé+leštěné paprsky s pneu 195/45.
Hudba: 2xsubwoofer Sony X-plode(1200W), kapacitator Toxic 1F, zesilovac Raveland 1,2kW. Autoradio Sony GTU 414(s USB), 2xdvoupasmo Mega Kick(150W), 1xtripasmo Mega Kick(120W), 4xvyskove repro(50W), 2x dvoupasmo magnat(100W), 2xtripasmo Sony X-plode(150W). RMS vykon asi 1kW.
Exterier zeleny LED neony (vlastni vyroba), interier cerveny LED neony.
Vyplne dveri Favorit r.v. 94, puvodni koberec pretazen cernym kobercem.
Snížená hlava, leštěné a slícované sání, airbox z passata, sportovní filtr R.Evolution.
Vyfuk: rezonator misto stredniho dilu, sportovni koncovka YED.
Autobaterie Exide Extreme(kapacita 55Ah, startovací proud 420A)

No zatim sem hodim jen par fotek.

http://img138.imageshack.us/img138/1787 ... it1uw2.jpg
http://img125.imageshack.us/img125/21/p ... it2ym7.jpg
http://img204.imageshack.us/img204/8177 ... it3xz5.jpg
http://img126.imageshack.us/img126/1161 ... it4lp8.jpg
http://img126.imageshack.us/img126/5360 ... it5ct8.jpg
http://img236.imageshack.us/img236/7578 ... it6mh6.jpg

Tak kdyz piste komentare. Dik :lol: No a muzete kdyztak pripsat cenu, pres zimu ho doladim a pak asi prodam(i s hudbou a lpg), tak abych vedel, jak vysoko muzu jit.

Naposledy upravil Peterson09 dne 28.8.08, 20:20, celkově upraveno 4

31.10.07, 18:30
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Máš to pěkný :D a ta hudba hmm chvala!!:wink:

31.10.07, 18:58

Příspěvek 
ta posledni fotka je dobra :D takovy krasavec a jeste musi pracovat :lol:

Škoda 742 Forever Team

31.10.07, 20:20
Profil ICQ

Příspěvek 
dobrá barva, muzika, kola ale ten vozejk by chtěl taky vytunit...se k tomu trošku nehodí....:D

ty nárazníky maj atest co...

31.10.07, 20:22
Profil ICQ

Příspěvek 
nehodlám to komentovať, niektoré veci musím pochváliť, ale niečo je mi veľmi proti srsti...

1.11.07, 11:26
Hluchoň

Příspěvek 
michalkatka píše:
nehodlám to komentovať, niektoré veci musím pochváliť, ale niečo je mi veľmi proti srsti...
sdílím tvůj názor

1.11.07, 11:28
Profil ICQ

Příspěvek 
michalkatka píše:

no tak to klidne komentuj, hodil jsem to tam abych vedel nazory ostatnich. klidne neco pohan, treba to zmenim.

1.11.07, 12:02
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
a můžu i já? :wink:

1.11.07, 12:07
Profil ICQ

Příspěvek 
Celkem pěkný, jen tu červenou na těch dvěřích byl dal pryč..

Btw, co je to v pozadí za krásnou oktávku?

1.11.07, 12:07

Příspěvek 
Vít Široký píše:
a můžu i já? :wink:

no jasne ze muzes, nechtel jsem to tam dvakrat psat.

1.11.07, 12:11
Profil ICQ

Příspěvek 
Šemik píše:
Celkem pěkný, jen tu červenou na těch dvěřích byl dal pryč..

Btw, co je to v pozadí za krásnou oktávku?

no ta oktavka je spis na nahradni dily k druhy oktavce co mame, ale je plne pojizdna a kompletni, zatim se z ni nic montovat nemuselo.
Ta cervena na ty fotce moc zari jinak to neni tak videt, mam komplet cerveno cernej interier, proto je to cerveny. Jsou tam cerveno cerny potahy, radicka cervno chromova, kuze kolem radicky cervena, pedaly cerveno chromovy, rucni brzda cerveno chromova, radio ma cerveny podsviceni jinak cely je cerny, cerveno cerny repraky.

1.11.07, 12:17
Profil ICQ

Příspěvek 
takže celkový "lift" z diaľky je dobrý, zladenie spoilerov a farby sa mi moc nepáči, ale k prechodu nárazníky a prahy by som dal do farby aj také laminátové lemy blatníkov, akosi sa tie nárazníky s klasickými lemami bijú, k tomu tie väčšie kola, k nim by sa tie rozširujúce lemy hodily viac.
Favach ma doráža "zamračená" kapota, vôbec sa to na "hranaté" auto ako je Favo nehodí, nevadí mi že je čierna, to zvýrazní to čo je pod ňou, ale ten predok mi kôli tej kapote neladí.
ďalej ladenie do 3farieb? dá sa, ale nie kontrastné (opačné) tie madlá vo dverách síce ladia s repro, ale absolútne neladia s ostatkom, k tej zelenej by som použil možno modrú, alebo najlepšie zelenú....
Vrch auta mi pripadá taký "sériový" a spodok, je iný, nie je to zladené, na strechu by si mal dať nejaké hagusy, a na 5dvere takú predĺženú striešku (ale nie také hrozné čo sa dnes predáva, iba také decentné niečo ako je na tom mojom blackline), alebo sériové nárazníky do laku....
Strašne neesteticky sa mi po otvorení dverí bije tá červená so zelenou :!:
v prednom nárazníku po bokoch mi vadia tie diery, viem že sú kôli chladeniu bŕzd, ale asi by som ich prekryl ťahokovom.

a ten vozík si tiež mohol dať aspoň do farby :wink:
inak ťažné na takto upravenom aute by byť nemalo, ale viem aké sú pomery takže to je najmenší problém....
aj na Rapidoch a Garde ako športových autách sú ťažné... :shock:

1.11.07, 12:26

Příspěvek 
michalkatka píše:
takže celkový "lift" z....... :shock:

no neco takovyho jsem chtel, aby nekdo napsal. na strechu teprve neco prijde holy to nezustane. blatniky bych chtel vytahnout, ale zatim neni cas a penize. modra vevnitr by byla moc studena. no a tahokovy taky teprve budou, jsem psal ze ho pres zimu doladim.

No jo bohuzel moje auto je jediny ktery ma v rodine tazny, takze musi tam zustat a vsechu tezkou praci odnese ono. :lol:

1.11.07, 12:37
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
jak si přeješ.... černá kapota inspirovaná nádhernými 120S není určitě zlý nápad, dokonce k té zelené metle a černým oknům celkem ladí. Co se mi ale nelíbí, je její protažení přes světla. Kola máš pěkný, i když zbytečně široký. Přední nárazník je podle mě strašný, díry pro přívod vzduchu tam jsou jako bys měl pod kapotou vzduchem chlazenou tatru a brzdy z BMW M6. Celkově mi neladí křížení hranatýho favoritu se zakulacenými prvky jako jsou nárazníky a prahy (ty ti někdo dokonce zkroutil, koukám, asi teplem, nebo co). Docela vtipné se mi zdá řešení toho zavazadlového prostoru, ten je dost malý a s bombou na plyn v podstatě nepoužitelný, takže ta muzika už ho neznehodnocuje, jak je to tmu jindy u podobných aparatur. Sice příliš nerozumím, k čemu je v autě taková muzika, když se v tom pak nedá vydržet, ale budiž. Proč ale křížíš hnědý interiér s černým? K čemu to vypadá.... korunu jsi tomu dle mého názoru nasadil tou červenou, to je podle mě hrůza, navíc se to dříve či později nejspíš odře. Vyměněnému fofrklacku taky moc nerozumím, standadní koule se drží pěkně a navíc takhle se mě ta páka zdá strašně dlouhá. K bočním blikačům neoranžové barvy (jsou kouřové? ) by to chtělo zadní lampy v podobném duchu, silverline apod. S čím však zásadně nesouhlasím, je přesunutí poznávací značky na zadní nárazník a ještě k tomu takhle asymetricky. Zajímá mě ale, ten tvůj motor, píšeš asi 75koní, copak je s ním provedeno? Mimochodem, kdyby se ten motor nemusel tahat s takhle širokými koly, ne zrovna nejlehčí muzikou a zbytečnými plasty (navíc ty díry v předním nárazníku musí fungavat jako skvělá aerodynamická brzda), tak by to mohla bejt slušná raketa, takhle to to pak jede jen těch 155. To totiž zvládne sériová 135 na plyn i bez úprav. Musí být samozřejmě v pořádku. Ještě koukám, že tam máš rezonátor, tak ono to navíc ještě řve...

1.11.07, 13:09
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít Široký píše:
jak si přeješ.... ...

No tak prvni vec co fakt bych chtel videt, ze seriova 135 udela na plyn 155 na rovine.Na benzin na rovince udela tak 170km/h. No motor ma snizenou hlavu, sportovni filtr a lesteny svody. hnedej interier nevim kde vidis, vsechno je cerny. ty diry co jsou zboku prijdou zadelat a vepredu budou tahokovy. pokud mas ty nastrikany veci prejety lakem, tak se ti nesetrou vis? No je pravda ze mi tachac trochu keca, protoze tam jsou vetsi kola, tak to ukazuje min.

1.11.07, 13:34
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další