Zdravim tak konecne mam trochu casu, abych vas seznamil s mojim autickem. Je to komplet origo sade. Dokonce kdyz jsem ji koupil, tak mela i origo vzduchovej filtr. No ma najeto 33 tis. km a prvni kilometry ujela v roce 1988. Jeji puvodni a zaroven prvni majitel, se o ni moc hezky staral tak je zachovala jak v interieru tak exterieru.
Koupil jsem ji 25. brezna letosniho roku v prazkym autobazaru - puvodne jsem tam jel pro rapida 136, ale byl v zoufalym stavu. Nicmene jsem tam objevil tohohle sedanka a hned me na prvni pohled ucaroval. Sice pred koupi jsem mel maly trable s vedoucim bazaru, ale nakonec vse dopadlo dobre.
Na aute jsem vymenil origo predni a bocni kryty blikacu za bily. Pridal nejaky skromny audio a pridelal jsem druhou zadni mlhovku. Opravuju (vyvareni, kitovani) ruzny oderky nebo dirky od rezu. Postupne cernou barvou na plasty lakuju vsechny venkovni plastovy dily. No a v sobotu (19.5.07) jsem zadelal central s dalkou.
Ted me ceka jeste koupit nejaky pekny poklice, ale do budoucna bych chtel sehnat nejaky pekny disky s rozteci 4x130.
Co se tyce dalsich planu tak budu renovovat brzdy, poloosy, pruziny... Dale musim umejt a pretesnit motor no a

mozna koupim narazniky s atestem od EP tuningu, ale to bude hlavne zalezet na penezich
Fotky sem co nejdriv dodam. Zatim mrknete na
www.742.wz.cz kde je par fotek nejen moji skudky. Sice tam jsou fotky starsi (puvodni blikace a bez centralu), ale to jiste nevadi.
Takze mrknete na odkaz:
http://742.wz.cz/NaseStroje/Dejff/Dejff.html