lukas.pce - Škoda Favorit 136L LPG
| Autor |
Zpráva |
|
lukas.pce
|
 lukas.pce - Škoda Favorit 136L LPG
fávo 136L r.v. 1990, kupováno jako nové, od té doby na něm každý z rodiny cosi nalítal a nyní skončilo u mě se 190 tis km.
průměrná spotřeba je 8,66l lpg (za cca 15 tis km) za poslední měsíc to je +- 8l LPG
Výbava: - centrál - el. odskok kufru - stropní hodiny - aut. zapnutí světel - elektronický přerušovač blinkrů - paměťový cyklovač stěračů s funkcí setření po ostřiku - přepákování stěračů z felicie - 2x 12V zásuvka
Exteriér: - sportline alu - přední lízátko - tónovaná/pokovená okna - mlhovky včetně ochranných mřížek - ofuky předních oken
Interiér: - palubka, pristrojovka a topení z feldy - glx černý interiér + silverline sedačky - "dlouhý" středový tunel - autoradio Blaupunkt + 2x repro - upravená clona spolujezdce se zabudovaným makeup zrcátkem z felicie
_________________ Škoda Favorit 136 -> Škoda Superb 2.8 V6
Naposledy upravil lukas.pce dne 18.12.12, 22:42, celkově upraveno 11
|
| 4.7.12, 11:05 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
lukas.pce
|
 Re: lukas.pce - Škoda Favorit 136L LPG
Naposledy upravil lukas.pce dne 26.10.12, 21:22, celkově upraveno 1
|
| 4.7.12, 11:13 |
|
 |
|
Deiv
|
Alespoň takto z dálky to vypadá, že jste se v rodině o Fáčko starali  Na tygrovaný potahy bych Tě netipoval Fotky mají moc pěknou letní atmosféru!
_________________ Škoda Favorit 136GLXI_781.136 B_r.v. 1994_50 kW_ garáž
|
| 4.7.12, 12:55 |
|
 |
|
lukas.pce
|
Jsou focený v kvetnu  Další časem přidám, tyhle už jsou starý. No ono to z fotek vypadá, nicméně z karoserie toho tam uz moc puvodniho neni, pred cca 5ti lety bylo po lehcim tukanci na zadek vymenena cela zadni cast karoserie z jineho auta (predtim to bylo totalne zhnite) blatníky, lemy, prahy několikrát měněné a už to opět začíná hnít. Oboje přední dveře byly měněny, jednou díky zásluze táty a ty druhý jsem vzal při couvání já (spechal jsem a kamos nestihnul zavrit dvere) Tygrovany potahy jsou kvuli sedackam, jsou tam prozatím ty strašný hnědý Lkový, navíc prosezený  . Pokukuju po novejch glx nebo jeste lepe solitaire ale zatim jsem nenasel nikoho kdo by to prodaval za slusnou cenu z okolí pardubic.
|
| 4.7.12, 13:03 |
|
 |
|
Deiv
|
...však jsem psal z dálky Je pravda, že řepka už nějaký pátek nekvete 
_________________ Škoda Favorit 136GLXI_781.136 B_r.v. 1994_50 kW_ garáž
|
| 6.7.12, 22:17 |
|
 |
|
lukas.pce
|
dnes se zasekla leva predni brzda, takze go brzd asi nevyhnutelna (rucka/zadek skoro nebrzdi, kotouce nerovnomerne sjety a desticky kdovijaky...) Kdyby jste nekdo prodaval nabidnete
|
| 6.7.12, 22:24 |
|
 |
|
lukas.pce
|
Tak je vyvařeno (podlaha u řidiče + spolujezce), kus prahu a pár dalších "blbostí" jako uchycení výztuh apod  . Sháním, ale novou zadní nápravu (stačí i pouze nápravnice, ta starší), ta moje ma díru durch tak kdyby někdo o nějaký věděl ozvěte se  Do auta jsem namontoval centrál a na vrakáči ukořistil celkem pěkný silverline glx sedacky + koberec, takze co nevidet auti ozije i zevnitr
|
| 26.7.12, 18:59 |
|
 |
|
lukas.pce
|
Přemejšlím jestli se sr*t s těma favo lukasama nebo tam narvat felďácky + volant z feldy (kvůli klaksonu) Je v tom nějaký háček kromě přepojení elektriky? Jde tam i narvat čtyřramenný volant (ten bez barevného loga by měl pasovat na ten tisícihran ne?). Nebo opravit to stávající (respektive najít funkční na vrakáči). Ted tam byl novej asi čínskej a blinkry šli dost těžce + to blikalo dalkacema pri prepinani, zkoušel jsem to rozebrat a opravit.. výsledek je že to pořád troubí, blinkry někdy nedrží zapnuté (ale za to jdou lehčeji  ) a skoro nefunguje světelná houkačka... 
|
| 27.7.12, 17:58 |
|
 |
|
lukas.pce
|
Celkem jsem pokrocil: - V aute jsou sedacky ze silverlina ("repasovany"  ) - glx koberec a predni vyplne dveri - v zadnich dverich jsou ls listy zakryvajici plech dveri - "nova" naprava od nepera se stabikem - novy predni horni ulozeni tlumicu (stejne je ten podvozek ale na kasi  ) - vymenen olej -> polosyntetika 10w40 - vymenen vadny radiator topeni - bocni skla vymenena za tonovana/pokovena z felicie
|
| 6.10.12, 22:58 |
|
 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Registrován: 19.2.08, 15:50 Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
ale s fotkama to nějak pokulhává 
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
| 7.10.12, 09:01 |
|
 |
|
lukas.pce
|
Zkusim nejake udelat auto je ale spinave zvenku i zevnitr :/ Ted jsem koupil origo ctyramenej volant + origo lity kola ze sportlinu
|
| 11.10.12, 15:18 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
no tak ho ocisti 
|
| 12.10.12, 22:02 |
|
 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Registrován: 19.2.08, 15:50 Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
špatnej nápad... viděl jsi jak včera dopadla moje práce 
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
| 13.10.12, 08:06 |
|
 |
|
lukas.pce
|
Ty litaky nic moc, vypadali pekne ale dve utikaj a navic jsou koply :/ Vymenil jsem rozdelovac ze repasovany a vycisteny, trochu se zlepsilo chovani motoru, porad me ale stve ta maximalka  . Taky jsem si z vrakace vzal stresni listy (mam natrzeny ty gumy na ktery se pritisknou dvere), bral jsem to z facka stejnyho roku vyroby ale precejenom jsou jiny, ten spodek tech list jak tesni s dverma tam je jakoby do U, ja ho mam rovnej, jak to mate vy? Vubec bych si rad dal dohromady vsechny tesneni a mechanizmy stahovani oken (pronika tim dost hluku, okna se samy stahujou/tezce stahujou) V nejbližší dobe je v plánu vyřešit hlavně zatékání do auta (kufr a pak mi teče čelním sklem :/). Budu i měnit čelní sklo za tonovany (nevim jestli si na to troufnu, je potreba demontovat palubku? mam feldi..) a zadni taky nejlepe za tonovany/zatmaveny protoze mi fungujou pouze 3 vyhrivany linky... Pak tu mam přichystany budiky z feldy a rad bych si udelal ukazatel mnozstvi lpg v palivoměru
|
| 22.10.12, 20:19 |
|
 |
|
lukas.pce
|
tož jsem do toho prasknul, vyndat celni sklo (chtel jsem zachovat gumu) bez prasknuti se nepodarilo, ono i s prasknutim to bylo docela orisek vykuchat  Nicmene je tam "novy" z vrakace se starym tesnenim (poradne jsem ho vycistil, a jinak vypadalo v pohode), na ramu byly u dolnich rohu rezavy bubaci, tak jsem to prebrousil a zatrel, tak snad tam uz nepotece. Jinak takovva zajimavost na tom novym skle sterace mnohem rychlejs stiraji, nevite cim to je?  (je to tonovane sklo, ale nebylo z feldy)
|
| 25.10.12, 23:42 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|