|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Kingbacker-Favorit 135LX 1993
| Autor |
Zpráva |
|
kingbacker
|
 Kingbacker-Favorit 135LX 1993
Tak už i já jsem konečně alespoň půlku našeho vozového parku dostal na fórum, kde mi vždycky pomohli vyřešit moje trable  V brzké době už bude auto téměř výhradně v mém užívání kvůli škole. Auto je mokrý, ve skutečnosti je lak sice taky velmi pěkný, ale už vylézají všemožný ďubky a navíc poslední lak nebyl kompletní a hlavně se auto očividně neodstrojovalo. tak základní info:
Model: 135LX
Rok výroby: 1993
Motor: 43kw bez úprav
Najeto: Přesně neznámo, ale kolem 120tkm
Zbytek níže
Z věcí navíc čtyřramenný volant, rádio, repro MTC(na poslech stačí, audiofilové huš  , brzdový světlo na vrchu, sedačky z GLXi(jak vidno vybledlý, kdo by viděl pěkný černý potahy, napište  , loketka
Vady: Orezliny, ďubky, zkrátka jak už to bývá, druhá komora karbecu se otvírá dýl(sám to nespravím, nekamenovat prosím  , při řazení zpátečky občas nezapadne kvalt, vyhřívání z.okna je na tom bídně
Případný dotazy rád zodpovím, přibližovadlo dobré, dalo by se toho dost zlepšit, ale chybí jak zkušenosti, tak peníze, ale co bych chtěl zrealizovat, je topení z Feldy, doma mám, pokud by se někdo obtoval, rád zaplatím

_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
Snažím se co mi síly a finance stačí, nebijte mě
|
| 3.9.09, 18:58 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
kingbacker
|
Tak ode dneška už to má i tažný, nakonec bajonet, aspoň to při sundaný kouli nevypadá tak šíleně
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
|
| 15.9.09, 00:15 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Ja ti sem radsi napisu, abys tam fakt nakonec nedaval ty votuz veci jako ten typek vedle  sem ted na mobilu tak sem se na fotky nedival, ale urco vypada favo lip jak tamto  mrknu se zejtra na fotky 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 15.9.09, 00:21 |
|
 |
|
kingbacker
|
Tak před týdnem klekla baterka, den předtim to nebylo slavný, tejden v zimě, to i na Vartu bylo moc. Jinak se chystá oprava topení, nejde druhý stupeň
|
| 10.3.10, 17:50 |
|
 |
|
gokralik
Registrován: 28.12.07, 16:31 Příspěvky: 11968 Bydliště: Český Těšín
|
Fešák...bílá barva je fakt parádní na těchto menších autech. I ten vnitřek vypadá zachovale (sedačky v lepším stavu neseženeš).
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš  Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
| 10.3.10, 19:53 |
|
 |
|
paži
|
Matthes píše: Ja ti sem radsi napisu, abys tam fakt nakonec nedaval ty votuz veci jako ten typek vedle  sem ted na mobilu tak sem se na fotky nedival, ale urco vypada favo lip jak tamto  mrknu se zejtra na fotky 
Neboj, tohle je hezkej origo kousek a až na nějaký fleky na blatníku dost dobrej
|
| 10.3.10, 20:22 |
|
 |
|
kingbacker
|
blatníky jsou po smrti, od vnitřku se loupou po celý dýlce, ty půjdou před stk měnit, jinak menši fleky koroze se snažim spravovat, sundaval jsem narazniky, tam bylo klasicky kolem šroubů. Sedačky mám z bratrovýho formana jako spoustu dalších věcí, měl totálku, tak to lepší jsem použil. Jinak celkovej lak je novej, dole pruh nějakýho proti kamínkům, ale předhozí člověk, co to dělal, očividně moc neodstrojoval, neb vevnitř jsou nějaký plasty od barvy zasraný. A krom dveří, který byly v místě lišt naskrz, je to fajn auto, až na to, že dtuhá komora karbecu se otvírá blbě, ale při zahřátí už bez problému. předpokládám, že to by nemělo dělat ani za studena
|
| 10.3.10, 23:43 |
|
 |
|
kingbacker
|
Tak dneska přijelo z technické a předešlé návštěvy u doktora, proběhlo vyčištění motoru, ošetření poškozených míst, nový nástřik proti štěrku a hlavně výměna kotoučů a brzd. Po delší době jsem přesedlal z pracanta a i když jsem se nějakou dobu cítil nesvůj, člověk si rychle zvykne na větší pohodlí. Nicméňe za srdce to nebere...
|
| 13.8.10, 22:24 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|