Stinovlas - Škoda Favorit 136L r.v. 1990 - TOTAL CRASH
| Autor |
Zpráva |
|
Stinovlas
|
tak pojistkovku jsem vyndal, nenasel problem, tak jsem vzal z jinyho auta plne funkcni a pali se to furt.. tak asi bude nekde problem, ale kde to hledat, to netusim.. to bude porod 
_________________ Mam svuj svet-punk's not dead!
|
| 19.6.10, 15:00 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
a co ten bimetalovy prerusovac neni spatnej?? skontroloval bych jeste kabely ktere vedou k bocnim klinkrum na blatniku v miste pruchodky podbehu rado se to tam nicilo
_________________ otec: Fobia Sedan HTP  m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže - 7.1.25 posledni cesta
|
| 19.6.10, 15:09 |
|
 |
|
Stinovlas
|
prerusovac? vzdyt nefunguje jen jedna strana...
|
| 19.6.10, 15:56 |
|
 |
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
tak ty kabely v blatniku a teoreticky vsechny draty zminovane strany
_________________ otec: Fobia Sedan HTP  m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže - 7.1.25 posledni cesta
|
| 19.6.10, 15:58 |
|
 |
|
Stinovlas
|
blinkry jsem stale jeste nevyresil, bohuzel jsem ale auto pujcil na 14 dni matce a kdyz mi ho vratila, kazde druhe nastartovani nezaskocil pastorek (nejspis) do vence. proste se to akorat toci, ale motorem to nehne, tak to roztlacim a pristi startovani to uz jde. po podrobnem vyslechu zjistuji, ze o zavade vi, ale nechtela mi to rict  v pickupu je fungl novej rotor starteru a jinak to funguje vzdycky v pohode, auto jde na dily, tak je to jedno - jak slozita je vymena? podle andrta to drzej dva srouby. chapu to teda dobre, ze odsroubuju dva srouby, nejak jednoduse odpojim kabely, vyndam to, dam a zapojim novej? nemusim nic stelovat? nevytece odnekud kvantum oleje?
|
| 7.7.10, 14:54 |
|
 |
|
Hiro
|
žádný olej;) myslím že favorit to má podobně jako 120, samotný startér je snadné odpojit, a ve vnitř to tež není nic strašného 
_________________ Škoda 120L, 1987 - studentské auto, EDIT: už to není studentské auto. Udržuji vůz v pojízdně chátrajícím stavu  Dacia Dokker, 2015 - rodinné auto
|
| 7.7.10, 15:18 |
|
 |
|
Stinovlas
|
ok - ted jsem u toho byl, ten vrchni sroub jde povolit v pohode, ale ke spodnimu se nedostanu klicem ani golou, lepe receno dostanu, ale nemam zadnej manipulacni prostor.. jak se to resi? zespoda se tam taky nemam jak dostat.
|
| 7.7.10, 16:36 |
|
 |
|
gokralik
Registrován: 28.12.07, 16:31 Příspěvky: 11968 Bydliště: Český Těšín
|
Jo, bohužel musíš sundat krycí plechy. Jinak se tam dostat nedá.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš  Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
| 7.7.10, 16:41 |
|
 |
|
Stinovlas
|
to nemam radost - no, jdu se do toho pustit, kdyz jsem uz zacal. skoda ze to nemam v dilne ale pred panelakem na parkovisti 
|
| 7.7.10, 16:43 |
|
 |
|
PJDefort
|
taky sem měnil startér na fáčku a vlastně všechno dělám před panelákem na parkovišti pod dohledem důchodců čučících z oken...na to srát  a sundat krycí plechy na fáčku je otázka dvou minut, pokud nejsou šrouby zarezlý, je jich tam jen pár...ale stačí namlátit kladivem (u mě pomohlo)...
_________________ Škoda Felicia Magic 1.3 MPI 50kW, najeto 59 000 km
|
| 7.7.10, 16:53 |
|
 |
|
Stinovlas
|
tak hotovo, dekuji vsem za rady  neni nad to mit zase auto plne funkcni.
btw, v pickupu se menil starter koncem prosince a uz zacinaji byt zuby na rotoru taky jety - ma to ale mama fajn zvyk startovat i kdyz je nastartovano....
|
| 7.7.10, 18:08 |
|
 |
|
Stinovlas
|
tak favik behem tydne dostal palubovku z noveho modelu, bohuzel se mi nepodarilo dostat tam pristrojovku (zapnuty blinkr mi indikoval palivomer... :/ ) a trochu jsem asi podelal tachometr, zatim to ale zvladam.
kazdopadne, vcera se mi na parkovisku u kauflandu stalo ze jsem prisel, otocil klickem, kontrolky se rozsvitily, ale starter se ani nehnul (a nepohasly). nechtel jsem do toho stouchat, tak jsem zase vyndal celou pristrojovku, vytahal kabliky ze spinacky a po chvili laborovani to chytlo (myslel jsem, ze byl nejakej uvolnenej). dneska jsem mel odvezt muj cil nezneho pohlavi do vedlejsiho mesta (ponekud na cas), otocil jsem klickem a co se nestalo - zas to neslo. udelal jsem ze sebe debila, pze ji musela odvezt maminka a nejakej borec mi auto nastartoval patnactkou na starteru, ale nechtel mi rict jak. takze moje otazky jsou dve: jak to udelal (potrebuju jezdit aspon nouzove) a jak to opravit? diky moc
edit: psal jsem drive, nez jsem premyslel, tak uz mi pan Mach poradil..
|
| 23.7.10, 21:18 |
|
 |
|
Stinovlas
|
Mam koncovej dil vejfuku z pickupa,ten konec co je moc dlouhej fiknu,ale nejde mi to odpojit od stredniho dilu aniz bych to znicil  zkousel to nekdo a byl uspesnej?
edit: dotaz stale plati, ackoliv uz nepotrebuji zadni dil, nybrz stredni
|
| 29.7.10, 00:25 |
|
 |
|
Stinovlas
|
polibil jsem focusu prdel.... http://stinovlas.hu.cz/auticko/
mel jsem tam asi osm petek, pak jsem par metru brzdil. focus ma, chudacek, oderky na narazniku a utrenou spinu z patejch dveri... ta koule co mel bolela. auto zrusim, kupuju formana, z tohohle bude darce organu do formana a zbytek rozprodam a sesrotuju.
edit: abych nevypadal jako uplnej k*kot, focus auto pred sebou taky dobrzdil jen tak tak.. proste si vyjedu z obce, trochu akceleruju, v dalce dve auta, najednou jsou dve auta predemnou a jedno z nich odbocuje... no, co se da delat. jeste ze jsem zaplatil pojistku.
|
| 5.9.10, 00:41 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |