Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.4.26, 14:36

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 137 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Další
 XindlCZ - Forman GLXI (Silver/Black/Transparent Line) 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: XindlCZ - Forman GLXI (Silver/Black/Transparent Line)
jé...jéžišmarija :mrgreen: to je ale vostrá kára :D

1.2.12, 10:11
Příspěvek Reklama

Dezertér 2

Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
jestli to nebude tim,ze kastle prosla rukama stejneho cloveka jako ta moje...

RAPID 130 POWER FOREVER!!!

Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.

Karoserie COUPE je mým osudem!

1.2.12, 14:39
Profil ICQ

Příspěvek 
No jestli to auto budeš někdy rušit a rozebírat, vzal bych si pár věcí. :D

Jo kastle na Milošovi je vyvařená poctivě. Já snad nebudu muset na nic sahat (krom předních blatníků - nebo aspoň jedhono - toho nabouraného). Jinak budu prolévat dutiny a to je doufám tak vše. :)

1.2.12, 15:41

Děkuji, děkuji, hluboce se klaním přeživšímu publiku :mrgreen:

Petr105 píše:
Nejhorší je, že se mi to i líbí... :D

Tááák, a rychle utíkej na oční :wink:

michalkatka píše:
lepšie ako keby mal brať drogy...

Asi budu muset začít, páč jezdit v tom je psychická zátěž ;-). Ale co vím určitě je, že Varok ze mě brzo bude polykat patáky jako lentilky :lol:

varok píše:
Tu přední masku jsi měl raději nechat stříbrnou. Tmelení a broušení ti opravdu nejde, ale výsledek není nejhorší. Jak jsem psal už dávno, je hrozná škoda, že máš právě Silver Line a takhle to prasíš. Mohl jsi ho dát do krásného stavu, těchto modelů už je pomálu v pěkném stavu. Gokralík má teď taky jednoho, ale snaží se ho podle mě dát do pucu.

Vem to tak, že kdybych ho nekoupil, už by si ho dýchal z ovzduší u slévárny :wink:. Navíc je to jenom Forman, takových se tu válí... jestli je to Silver nebo jinej, na tom nesejde... jedinej rozdíl je v barvě a pár plastech na kufru. Pokud by jsi chtěl zachraňovat tenhle kousek, tak by jsi musel stejně vyvařit a nastříkat většinovou část auta... takže si s radostí můžeš přemalovat i jiného Favorita/Formana GLXi a koupit na něj těch pár plastíku. A pokud ti jde o originalitu, můžu tě ujistit, že když se podívám zevnitř, tak z původního auta zbívají maximalně jedny dveře, zbytek je pozůstatek nějákoho Fialového dárce orgánů :wink: a po mém zásahu už je to nepočítaně Favoritů na hromadě :lol:. Samozřejmě, byl by hezčí jako naprostý originál, ale stejně tu dlouho nebude :cry: ... takže investovat do toho metalízu nemá cenu... je to totálně durch prohnitý na každým centimetru čtverečním :lol:.

Ale jinak máš pravdu, je to humusárna, protože jsem humusák a moc rád ubližuju nevinným škodověnkám, buehehehe 8). A to ještě na fotkách vypadá dobře, nedej bože mě potkat live v Brně... to je smrťák :wink:

Petr105 píše:
Obrázek

Wow, tak tohle hodit ke mě do kufru, tak to máš na zemi :D

gokralik píše:
No jestli to auto budeš někdy rušit a rozebírat, vzal bych si pár věcí. :D

Kua, ještě jsem to ani nesložil a už mě to chcete rozebírat! :mrgreen:. Předpokládám, že to nepatřilo na moje auto... protože na tom nic dobrého nezbylo :lol:

1.2.12, 22:30

Příspěvek 
Však ono to u mě bylo na zemi. :D

Samozřejmě větší prdel bude sledovat, jak tohle auto udržuješ při životě. Ale píšeš, že moc dlouho to jezdit nebude, tak aspoň potah řidičovy (nebo spolujezdcovy) sedačky by se mi šikl. Mám totiž jen tři a nechce se mi jezdit v autě, kde bude jedna sedačka jiná. Tak tam mám 4 GLX sedačky, ale ty mají už 250tkm, takže bez barvy, propálené od cigár atd (a vzorek se mi ani moc nelíbí, ten Silver je právě parádní). :)

1.2.12, 22:59

Já to myslel tak, že dřevo by bylo na zemi :lol: ...auto by zůstalo hrdě vztyčené, protože by se propadla podlaha :wink:

No pomalu to přestává byt prdel, začíná jít do tuhého... mrzne a já mrznu taky :). Navlečen v teplém prádle vyrážím každý den vstříc svému osudu na dálnici, kde poslouchám křupání každého kousku karosérie zvlášť :lol:. Jinak tahle závodnička má taky hodně za sebou, takže o těch potazích bych diskrétně pomlčel... 8). Možná ta u spolujezdce by ještě šla použít, takže až skonáme je tvoje :wink:.

Někdo další si chce něco rezervovat? Jestli ano tak rychle, moc dobrých dílů už nezbývá :lol:

1.2.12, 23:08

Nevím co to jsou ty patáky, ale né, neboj. Já jsem napsal jen svůj názor a každému se líbí něco jiného. Navíc se pleteš. Jde to opravit za pár korun a tak, aby se na to dalo dívat. Když nemá člověk k dispozici kompresor, stačí i spreje, i když to vyjde dráž. Je potřeba se ale snažit to udělat pěkně. Záleží ale na člověku, když k tomu prostě někdo má jiný přístup a nemá o to zájem, jeho věc. Já ti to samozřejmě nemůžu vyvracet. Tohle forum je ale o škodovkách a myslím si, že většina tady si právě auta snaží dát do kupy a hýčkat si je.

1.2.12, 23:52

Však hýčkám, hýčkám :lol:. Kdybych se nesnažil, tak jsem ten kit nebral ani do ruky... náhodou, já jsem maximálně spokojen 8). O proti tomu jak to vypadalo když jsem to koupil, je to nádhera... prostě pohled do kufru přes blatník to už je i na mě moc :roll:. To že to není jako nové, ale "vyprané v pervolu black magic" je každému jasné na první pohled... ale nemůže nikdo říct, že jsem se nesnažil. Musíš to brát s humorem... jen jsem se ti snažil vysvětlit, že toho auta rozhodně škoda není, aby jsi ho pořád neoplakával :)

P.S.Patáky, to jsou ty bonbónky co rozdávají u Chocholouška, protože kdo má na to mít ty nervýýýý :lol:

2.2.12, 00:11

Příspěvek 
A tak Silverliny nejsou zrovna nějaká vzánoct. Poslední dobou mi připadá, že tak 30% Formanů jsou právě ony. Na Silvestra jsme jeli na chatu do hor (cca 40 km) a cestou jsem potkal 4. :) Solitaire, to už byla jiná třída. Nebo i Blacklinů bylo jak šafránu. Ale stříbrná byla na začátku devadesátých let nějak v kurzu.

2.2.12, 00:44

Taky myslím, že to není až taková rarita, aby to muselo hned do muzea :wink:... Black Line to už se jen tak nevidí. Každopádně restaurovat každou rezavou popelnici nemá smysl, takže pokud někdo mermomocí chce Silver, Black, nebo treba Henline :wink: na výstavu... nechť si koupí barvu a jde do toho 8). Smekám před každým, kdo to dokáže dát do takového stavu, aby to vypadalo jako nové... o tom žádná, jsou takový machři... no a na druhé straně jsem já a můj "Death Line" u kterého se porušují i zákony fyziky, aby zůstal pohromadě :D

2.2.12, 01:00

Ty Solitaire poslední dobou ale taky docela vylézají na povrch. :) Málokterý je ale v dobrém stavu. Já ho taky mám už dost zanedbaný, ale mám s ním plány do budoucna, tak snad to vyjde.

2.2.12, 10:43

Příspěvek 
No já Solitéry vídám jen v rukách cikánů, jak tahají prdel po zemi s kufrem plným uhlí nebo železa.

2.2.12, 14:16

varok píše:
Ty Solitaire poslední dobou ale taky docela vylézají na povrch. :) Málokterý je ale v dobrém stavu. Já ho taky mám už dost zanedbaný, ale mám s ním plány do budoucna, tak snad to vyjde.

Držím ti palce, ať ti z toho vyjde zase auto... ne jako mě :wink:. Jen doufám, že nás nezaskočí kromě koroze taky legislativa a nezruší nás jako vyvrheli silnic a dálnic :lol:

2.2.12, 20:06

Zase v tak hrozném stavu to mé fáčko není, ale chci ho dát trošku do pucu.

2.2.12, 22:05

Další v pořadí... tímto se slavnostně přidávám do pořadníku zmrzlíků. Nedávno jsem četl o pár umrzlých škodověnkách, pak zmrzly auta a stroje v práci... a já si naivně říkal, že mě se to stát nemůže, protože Sheron mě ochrání :lol:... a ejhle. Dnes jsem ráno vyrazil do práce a koukajíc na stoupající rafičku teploty a poslouchajíc křoupání ledovce ve vodné pumpě, potápěl jsem se do průseru jako Titanic při poslední plavbě :wink:. Po chvilce stability přišel prudký nárust teploty (zřejmě led ucpal i topení interiéru a voda přestala kolovat úplně) a první místo k zastavení bylo moje. Přitom zvuky linoucí se z auta byli zlověstné a dali by se přirovnat k bezolejovému provozu :roll:. Takže přišlo vypouštění, což znamená oddělat hadici od chladiče, protože když se někdo předemnou naposledy snažil povolit výpušťák, tak mu tam zůstal i ořech z goly a musím podotknout, že nejspíš navždy :mrgreen:. Nová kapalinka pěkně na -40 a snad bude pokoj 8)

4.2.12, 03:01
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 137 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Další