XindlCZ - Forman GLXI (Silver/Black/Transparent Line)
| Autor |
Zpráva |
|
Capricorn
Registrován: 15.6.09, 03:10 Příspěvky: 1545 Bydliště: Olomoucký kraj
|
 Re: XindlCZ - Forman GLXI (Silver/Black/Transparent Line)
varok: Rubena a Gumokov dnes jedno a totéž je. 
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
| 13.1.12, 17:49 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
varok
|
Aha, to jsem nevěděl že se spojili.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 13.1.12, 18:19 |
|
 |
|
Capricorn
Registrován: 15.6.09, 03:10 Příspěvky: 1545 Bydliště: Olomoucký kraj
|
Právě jsem to jednou zjišťoval protože někde bylo uvedeno u silentbloků ramen nebo horního uložení tlumičů Gumukov a někde zase Rubena a tak koukám a od 1997 patří Gumukov pod Rubenu.
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
| 13.1.12, 18:26 |
|
 |
|
varok
|
Hm? Tak to je dobré vědět. I já děkuji za informace.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 13.1.12, 19:30 |
|
 |
|
XindlCZ
|
Díky za info Capricorn, příště si na to dám sakra majzla... takova jebačka s tím je a nakonec na ho... 
|
| 15.1.12, 17:30 |
|
 |
|
XindlCZ
|
Oprava tažného po crash testuJednoho krásného dne došlo k incidentu mezi mnou a jistým Volkswagenem, který to do mě pořádně napasoval  . Auto se zdálo na první pohled nepoškozené tak jsme se rozešli jenom s pěknou výměnou názorů na naše řidičské umění  . Ovšem doma jsem následně zjistil, že kufr nejde otevřít protože zadní traverza se vmáčkla do auta společně s tažným zařízením, které je vtipně opřené o misku rezervy. Takže výztuhy od tažného projely do rezervy a zvedly při tom celou podlahu  . Fotky z toho bohužel nemám, protože jsem to začal rovnat hned a nervy mě ještě cukaly v koutcích  . Inu přivázal jsem tažné lano za vmáčknutou traverzu a sloupek na ulici (plynárny Brno jistě odpustí tu ohnutou branku  ). Párkrát jsem poškubal a lano se začalo mačkat do traverzy. Řekl jsem si že to uvážu za výztuhy od tažného a pořádně jsem zabral... hádejte, co se stalo?  . Kromě toho, že jsem utrhnul jednu shnilou výztuhu, tak jsem to přehnal a kufr zase nešel zavřít  . Lidi procházející tu dobu přes naši ulici z toho měli náramné divadlo, zvlášť když jsem se rozhodl tu traverzu dostat zase zpátky... položil jsem na nárazník dřevo vhodné velikosti a na zpátečku s tím párkrát jebnul o zeď  . Ačkoliv metoda brutální, ale účinná, narovnala auto zpátky do požadovaného tvaru  . Pak jedna malá dance-párty v kufru dostala podlahu zase na normální úroveň a teď už byla jen otázka co s tím prohnilým tažným. Nechtěl jsem o něj přijít, protože mám možnost si půjčovat vozík... takže šup navařit nové výztuhy.  Pak ještě přišel na řadu pan gumáč a jeho kamarádi asfalt a guma, aby to neshnilo a hurá na přidělání a zapojení zásuvky... A jaké z toho všeho máme ponaučení? Nebrzděte prudce pokud ten za váma jede pár centimetrů od vašeho pozadí 
|
| 15.1.12, 18:46 |
|
 |
|
Bezpřezdívky
Registrován: 25.12.11, 23:45 Příspěvky: 61 Bydliště: Praha-východ
|
_________________ Forman 94 BMM LXi s "křídlem"
|
| 17.1.12, 16:23 |
|
 |
|
XindlCZ
|
Jo a jmenovalo by se to Down Gear ne?  ... což by aji sedělo, protože už ani dvojka tam skoro nejde  . Video ne, to je nepublikovatelné... byl bych zavřen společně s inkriminovaným snímkem a následně ruku v ruce utracen 
|
| 19.1.12, 00:41 |
|
 |
|
XindlCZ
|
Polo-lak, aneb nic něuděláš pořádně!Než začala zima, bylo potřeba mé dílo pečlivě zakonzervovat barvou... a protože mě natírání štětkou omrzelo, řekl jsem si, že skusím něco nového  . Lakování, ač pro mě činnost poměrně nová, je docela rychlý a snadný způsob jak zakrýt tu hrůzu co se běžně u mých vozů nachází pod pozůstatky originálního laku... tedy kit a jakési oranžovo hnědé drobení, eh teda karosérie sem chtěl říct  Mňo, ale takhle by to přestříkat nešlo... takže přišla na řadu věc, kterou opravdu neumím... pokud jste shlédli moje předchozí příspěvky a mysleli si, že to už snad není ani možný, skočte si pro Ruma... začínáme kitovat  .  Pokud čtete tento řádek, jste jedni z mála co přežili...  ... a to si zaslouží trest! Jdeme to nalakovat. Samozřejmně, nejlepší by bylo přelakovat cele auto na černo a napsat na to Black Line  ... jenže to dost dobře nejde, když je v techničáku stříbrná metalíza že? Krom toho, nevím jestli můžu přepsat barvu, když jsem ani nepřihlásil auto... I tu přišla spásná myšlenka. Proč lakovat celé auto, když ho shnila jenom půlka?  ... a jak známo, téměř všechny auta jsou na tom špatně od spodu (kromě těch, co jste je hodili na budku  ). Uděláme ze spod Black Line a shora Silver Line  .  Základ by byl, to samé ještě na černo a šup to na sluníčko... je ... ježiš  . Mňo, takhle jsem si to nějak zhruba představoval jen... sem si neměl sundávat ty ochrané brýle od laku, přes které nebylo vidět... bylo to o moc lepší  . Chvíli jsem nechal lakování být, protože tohle jsem vážně po... po... po pár dnech jsem se na to nemohl dívat a spravil tu díru vedle světla  . Když už jsem to držel zase v ruce (barvu, ne to...  ), pořádně jsem se do toho opřel, zbývalo doladit poslední nerovnosti a srovnat poměr stříbrná/černá na obou stranách a dílo je hotovo   Příště si děti povíme, jak krutor lakoval kufr! Buehehehe 
|
| 1.2.12, 02:10 |
|
 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Registrován: 19.2.08, 15:50 Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
chlape ty jsi demon 
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
| 1.2.12, 05:03 |
|
 |
|
Petr105
Registrován: 26.3.08, 11:26 Příspěvky: 5224 Bydliště: Veselí nad Lužnicí
|
Nejhorší je, že se mi to i líbí... 
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
| 1.2.12, 09:16 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
lepšie ako keby mal brať drogy...
inak si myslím že je to ok...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 1.2.12, 09:24 |
|
 |
|
varok
|
Tu přední masku jsi měl raději nechat stříbrnou. Tmelení a broušení ti opravdu nejde, ale výsledek není nejhorší. Jak jsem psal už dávno, je hrozná škoda, že máš právě Silver Line a takhle to prasíš. Mohl jsi ho dát do krásného stavu, těchto modelů už je pomálu v pěkném stavu. Gokralík má teď taky jednoho, ale snaží se ho podle mě dát do pucu.
|
| 1.2.12, 09:28 |
|
 |
|
Petr105
Registrován: 26.3.08, 11:26 Příspěvky: 5224 Bydliště: Veselí nad Lužnicí
|
 Fakt? 
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
| 1.2.12, 09:43 |
|
 |
|
varok
|
Tak psal že to má jako pracanta, ale podívej se na karoserii. Určitě není tak zfušovaná.
|
| 1.2.12, 09:55 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |