|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Dundee- Felicia "Vínovka"- LovTec
| Autor |
Zpráva |
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
 Re: Dundee- Felicia "Vínovka"- tlumiče
sundej zasterky aby te to jejich sktani o silnici neznervoznovalo  ja kdyz vozil do prace 3 chlapy a sebe sem je stihnul urvat
_________________ otec: Fobia Sedan HTP  m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže - 7.1.25 posledni cesta
|
| 29.2.12, 23:57 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Dundee
|
Zástěrky právěže nevaděj, dvakrát už jsem ohnul zásuvku tažnýho, z toho jednou jsme v autě byli jen dva...
_________________ Dacia Duster 1.6SCe+ LPG '17 s 85.380 km na tachecu- "Drobek"
|
| 1.3.12, 00:43 |
|
 |
|
Dundee
|
Dneska se byla Vínovka trochu projet a po návratu jsem zjistil, že se zadek ještě o malinko zvedl, takže už si asi všechno pořádně "sedlo" a já si zítra zkusím najít chvilku času a překontroluju dotažení šroubů a matic, aby se něco nepokazilo 
|
| 1.3.12, 22:03 |
|
 |
|
Dundee
|
 Re: Dundee- Felicia "Vínovka"- letní pneu
|
| 5.4.12, 13:27 |
|
 |
|
Dundee
|
 Re: Dundee- Felicia "Vínovka"- horní uložení
Dneska jsem vyměnil horní uložení předních tlumičů, protože Vínovka po silnici nejezdila, ale plavala. Ložiska byly obě povolený (zapouzdření šlo sundat rukou) a hlavně byly vymlácený ty gumový sedla, proto se na pravý straně tlumič hejbal a při brždění auto táhlo na pravou stranu. Teď už to chce jen udělat geometrii po zimě- trochu táhne do strany a bude všechno v cajku 
|
| 7.4.12, 16:53 |
|
 |
|
Dundee
|
 Re: Dundee- Felicia "Vínovka"- LovTec
Včera jsme si přivezli Vínovku od plynaře s namontovaným LPG LovTec  Zatím se mi zdá, že je malinko línější do kopce, ale jinak jede normálně. Hodně jsem zvědavej na spotřebu, ale i kdyby byla 10 litrů, tak je to levnější, než 7,5- 8 benzínu 
|
| 11.4.12, 18:08 |
|
 |
|
Dundee
|
 Re: Dundee- Felicia "Vínovka"- LovTec
Dneska jsem byl na seřízení, protože po ohřátí Vínovka na LPG cukala v pravidelných intervalech a na křižovatkách měla tendenci chcípat. Byla nastavená bohatší směs (původně to hlásilo chybu Lambdy, ale po ubrání na směsi ji to hlásit přestalo) a zatím (ťuk ťuk) jede perfektně.
Jen mě moc nepotěšil tim, že na benzín mám stále bohatou směs a já teď nevim, jestli je to Lambdou nebo katem a nerad bych jen tak z plezíru zbytečně vyhazoval peníze...
|
| 23.4.12, 16:56 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|