Sharpers - Felicia GLXi - Elvíra
| Autor |
Zpráva |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
Sadra17 píše: lord_sef píše: a ty je mas taky?:D jestli dobře prodám moje bmw disky tak je budu mít taky 
ukaž jaký disky?
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 29.3.09, 13:51 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Máš to pěkné, to ano, ale zajímá mně jedna věc, felda se starym xichtem neměla nikdy lakované nárazníky, že?
_________________ Škoda Rapid '19 TSi 70kW Polo Fox '85 29kW
|
| 29.3.09, 14:07 |
|
 |
|
Ondras83
|
Carlos píše: Máš to pěkné, to ano, ale zajímá mně jedna věc, felda se starym xichtem neměla nikdy lakované nárazníky, že?
měla...
|
| 29.3.09, 15:52 |
|
 |
|
sharpers
|
Carlos píše: Máš to pěkné, to ano, ale zajímá mně jedna věc, felda se starym xichtem neměla nikdy lakované nárazníky, že?
měly, podle mě nějaka asi doplňová výbava ....tahle felda je celá nějaká divná co se týče výbavy prtž je to GLXi a ty mají mít posilovač a tahle nemá....a GLXi měli taky stříkače světel a taky nemám. zato mám laknute narazniky a zrcádka....možná nějaka z prvnich akčnich modelu
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
| 29.3.09, 15:53 |
|
 |
|
Ondras83
|
sharpers píše: Carlos píše: Máš to pěkné, to ano, ale zajímá mně jedna věc, felda se starym xichtem neměla nikdy lakované nárazníky, že? měly, podle mě nějaka asi doplňová výbava ....tahle felda je celá nějaká divná co se týče výbavy prtž je to GLXi a ty mají mít posilovač a tahle nemá....a GLXi měli taky stříkače světel a taky nemám. zato mám laknute narazniky a zrcádka....možná nějaka z prvnich akčnich modelu
na starou tvář se nikdy na motor 1,3 servo nedávalo, místo ostřikovačů světel máš lakovaný nárazníky...ostřkovače na světla byla příplatková výbava...lakovaný nárazníky a zrcátka měli LaK a některý GLXi...někde sem viděl dobovou fotku z autosalonu a byla tam i bílá s lakovanejma nárazníkama a dneska se dá koupit nárazník na LaK a ten je v základu na barvu, kromě tý lišty...jenže stojí 3tis...sehnal sem za 1500, ale jen zadní 
|
| 29.3.09, 15:58 |
|
 |
|
Ondras83
|
koukám na tu masku, nedal by se na TW sraz přivíst ten znak s tim plastem?...mám tam nálepku a novej stojí 200 kč 
|
| 29.3.09, 15:59 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Ondras83 píše: koukám na tu masku, nedal by se na TW sraz přivíst ten znak s tim plastem?...mám tam nálepku a novej stojí 200 kč 
mě by se šiknul ten plast  znak mam ale zen plast mam rozlámanej
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 29.3.09, 19:25 |
|
 |
|
Ondras83
|
Sadra17 píše: Ondras83 píše: koukám na tu masku, nedal by se na TW sraz přivíst ten znak s tim plastem?...mám tam nálepku a novej stojí 200 kč  mě by se šiknul ten plast  znak mam ale zen plast mam rozlámanej
tak ať to dovalí, my se podělíme 
|
| 29.3.09, 19:54 |
|
 |
|
sharpers
|
Ondras83 píše: sharpers píše: Carlos píše: Máš to pěkné, to ano, ale zajímá mně jedna věc, felda se starym xichtem neměla nikdy lakované nárazníky, že? měly, podle mě nějaka asi doplňová výbava ....tahle felda je celá nějaká divná co se týče výbavy prtž je to GLXi a ty mají mít posilovač a tahle nemá....a GLXi měli taky stříkače světel a taky nemám. zato mám laknute narazniky a zrcádka....možná nějaka z prvnich akčnich modelu na starou tvář se nikdy na motor 1,3 servo nedávalo, místo ostřikovačů světel máš lakovaný nárazníky...ostřkovače na světla byla příplatková výbava...lakovaný nárazníky a zrcátka měli LaK a některý GLXi...někde sem viděl dobovou fotku z autosalonu a byla tam i bílá s lakovanejma nárazníkama a dneska se dá koupit nárazník na LaK a ten je v základu na barvu, kromě tý lišty...jenže stojí 3tis...sehnal sem za 1500, ale jen zadní 
U garaže mi stoji felicia rv 95 stara tvař, 1.3BMM s Posilovačem řízení 
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
|
| 3.4.09, 20:57 |
|
 |
|
Ondras83
|
sharpers píše: Ondras83 píše: sharpers píše: Carlos píše: Máš to pěkné, to ano, ale zajímá mně jedna věc, felda se starym xichtem neměla nikdy lakované nárazníky, že? měly, podle mě nějaka asi doplňová výbava ....tahle felda je celá nějaká divná co se týče výbavy prtž je to GLXi a ty mají mít posilovač a tahle nemá....a GLXi měli taky stříkače světel a taky nemám. zato mám laknute narazniky a zrcádka....možná nějaka z prvnich akčnich modelu na starou tvář se nikdy na motor 1,3 servo nedávalo, místo ostřikovačů světel máš lakovaný nárazníky...ostřkovače na světla byla příplatková výbava...lakovaný nárazníky a zrcátka měli LaK a některý GLXi...někde sem viděl dobovou fotku z autosalonu a byla tam i bílá s lakovanejma nárazníkama a dneska se dá koupit nárazník na LaK a ten je v základu na barvu, kromě tý lišty...jenže stojí 3tis...sehnal sem za 1500, ale jen zadní  U garaže mi stoji felicia rv 95 stara tvař, 1.3BMM s Posilovačem řízení 
jestli nejde do tý tvojí, co za to chceš?  ...komplet
|
| 4.4.09, 20:48 |
|
 |
|
sharpers
|
kdybych to vyndavat, tak jde do moji, nevyndavam z duvodu toho ze to jde na eko likvidaci a musi byt komplet kastle, napravy a motor....takze z toho asi nemuzu vybrat rizeni
a jen tak ....
Opraveno :
- Nová 2 a 3 část výfuku, nové všechny ty gumové uchyty, segerky, těsnění, šrouby
- Vyměněn celý system zamykání a otevírání dveří , včetně centrálu, kvuli kteremu sem to měnil, a na puvodnim otevirani bylo ulomene cele to uchyceni centrálu
- Vyčištěn motorový prostor, nová baterie 56Ah
- Nové vzpěry 5. dveří
Pracuje se :
Druhá felina prakticky hotova, rozebrána, už jen čelní sklo a 5. dveře a ještě z ní sundat pravý brzdový třmen který má ovšem sjetou hlavičku na jednom z uchytovych šroubu, tak musim vymyslet jak to dal...asi pilnik a spilovat to z 14ky na 13ku
- Druhý třmen sundán, ošrkábán, odmaštěn, natřeno základem, stříknuta jedna vrstva červene barvy, koupeny nove odvzdušnovaci šroubu, prachovka a ty dvě manžetky těch malych pistku sou ok takže ty necham, jinak všechy šrouby jak držáku třmenu tak celého třmenu samozřejmě nové
|
| 4.4.09, 21:42 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
řízení hodíš svoje starý
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 4.4.09, 21:46 |
|
 |
|
Ondras83
|
jestli to vyhodíš se servem, tak seš neznaškodovkááář!! 
|
| 4.4.09, 22:01 |
|
 |
|
sharpers
|
zaprve nemam čas se s tim srat a moc to neumim, ani nevim kde tam servo je ...... a zadruhe nemam serva rad....blbě se mi s tim jezdi...jooo taková V3Ska to bylo něco
|
| 4.4.09, 22:02 |
|
 |
|
Ondras83
|
achjo  ...dotáhni na sraz, já si to zrušim a koupim jí od tebe 
|
| 4.4.09, 22:04 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|