Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.4.26, 13:11

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 416 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 28  Další
 Škoda Rapid 1,6 Turbo by Tunningkiller 
Autor Zpráva
Moderátor

Příspěvek 
K Tvému autu mi ty světla celkem pasujou takže se mi to líbí, jinak ještě otázka: proč máš ty stěrače naštelovaný tak vysoko?

30.1.09, 18:27
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
chemer píše:
K Tvému autu mi ty světla celkem pasujou takže se mi to líbí, jinak ještě otázka: proč máš ty stěrače naštelovaný tak vysoko?

Hej stěrače sem tam namastil takhle protože sem spichal když sem to skladal,, mám tam lišty z ochcávky tak sem to dal rači vejš abych je nevolámal ,, motorek prijde hodit po psovi a přijdou tam bezlištovky,,, ty světla dělaj hodně na vzhledu auta, tohle je asi nejmasivnější zásah jinak chci tvary rapida zachovat,, rozhodně nechci dávat nějaké spojlery atd... jediný co neuznávám jsou křídla ale na svoje tam křídlo chci , mně na tom zadku pořád něco chybí:)

30.1.09, 19:27
Profil ICQ

Příspěvek 
Pánové prosím o radu , Nějak sem nečekal že mi když rožnu přídavný dálky přestanou svítit potkávačky:) ty přídavný dálky mám napojený stejně jako dálkový co jsou normálně na škodovce prostě když brnknu po páčce na volantu rožnou se přídavný dálky,, co udělat aby když dám dálkový mi svítili zároveň i potkávačky? budu muset asi něco vodstřihnout pod volantem že? nebo to dělá nějak to relé,,, prosím o radu díky

7.2.09, 20:43
Profil ICQ

Příspěvek 
Sem byl dnes provetrat rapida a skusit jak svitej ty čočky a vážně paráda,, luxus svítěj líp jak ty přídavný dálky:) akorát je musím poštelovat , vejsku nastelovanou mám ale chce levý světlo kousek doleva natocit:)

7.2.09, 20:46
Profil ICQ

Příspěvek 
Tunningkiller píše:
Pánové prosím o radu , Nějak sem nečekal že mi když rožnu přídavný dálky přestanou svítit potkávačky:) ty přídavný dálky mám napojený stejně jako dálkový co jsou normálně na škodovce prostě když brnknu po páčce na volantu rožnou se přídavný dálky,, co udělat aby když dám dálkový mi svítili zároveň i potkávačky? budu muset asi něco vodstřihnout pod volantem že? nebo to dělá nějak to relé,,, prosím o radu díky

No, myslim ze ekd zapnes dialky tak stretavacky musia byt vypnute, nie je to tak nahodou v nejakej vyhlaske? Cize zrejme to tak bude zapojene, ak to tak chces nasilu tak budes musiet prekablovat relatka, resp zmenit prepinacie rele na svetla - ak mas zapnute tlemene tak rele spusti stretavacky, a ked zapnes dialkove tak rele prepne na dialkace. cize vymenit trojpolohove rele za dve dvojpolohove. Dufam ze som to napisal dobre

7.2.09, 21:00
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
no...tak me uz zapojili internet.. :D tak taky neco pripisu...vypada to pekne...me se to celkem libi..z policajtu met strach nemusi vim jak to jede :D

7.2.09, 21:01
Profil ICQ

Příspěvek 
Škodovka ale má jenom dvě spínací relé, jedno na potkávačky a jedno na dálkové. Přes vypínač a diodu spoj plusové přívody k obou relátkům (pokud je tedy auto má, soudruzi šetřili na nesprávném místě a nedávali je vždy :sick: :roll: ) a bude to hotové a bude to i vypínatelné.

7.2.09, 21:04

Příspěvek 
jeste s tema svetlama bych ti asi poradil..je to o tech relatkach..jak pise semik

7.2.09, 21:10
Profil ICQ

Příspěvek 
Hej na vyhlasku kaslu potrebuju videt když jedu, ne abych dal dálky a nablízku viděl kokot:)... Takže jedině překáblovat relátka jo, já jedno relátko stejně vyhodím,,zítra na to mrknu už si nepamatuju jak je to tam dělaný,, jedno relátko je na dálkový druhý na potkávací takže přepojím plus s dálek na potkávačky a zdarec:) a nebude stačit něco překopat pod volantem? přece když zmačknu páčku když na někoho blikám tak svítěj jak dálky tak potkávačky ne??

7.2.09, 21:14
Profil ICQ

Příspěvek 
zalezi na co to relatko mas..prave co ja vim tak nektery meli jen na potkavacky a dalkovy byli naprimo...jestli tam mas dve tak mas ai i na dalku i potkavacky..chce to vyzkouset..podivat se kam co jde

7.2.09, 21:33
Profil ICQ

Příspěvek 
Ten kdo vyhodí relé na světlo a ty proudy začne hnát přes páčku je s prominutím vůl 8)

Můžeš ty dráty klidně napíchnout pod volantem, je to úplně jedno. Světelná houkačka ale funguje kapánek jinak, s tou to nemá nic společného.

7.2.09, 21:40

Příspěvek 
Jiri píše:
zalezi na co to relatko mas..prave co ja vim tak nektery meli jen na potkavacky a dalkovy byli naprimo...jestli tam mas dve tak mas ai i na dalku i potkavacky..chce to vyzkouset..podivat se kam co jde
Já má tři relátka:) jedno sem tam dodával kůli tem přídavnejm dálkám:) já si stim nějak poradim ja jen abych nad tím nemusel nějak laborovat,, ale podle mně ta páčka když jde směrem nahoru rozpojí potkávačky a zapne dálkový tak pokud bych to udělal nějak aby to nerozpojoval tak by to mohlo bejt nejrychlejsi a nafurt:)

7.2.09, 21:41
Profil ICQ
Pan Kapitán

Příspěvek 
Co je na tom slozityho?
Vypinac svetel spina napajeni pro potkavacky/dalku (a parkovacky taky samozrejme ale o ty nejde). Ten drat vede do lucasu kde je prepinac dalka/potkavacky.
Tak to rele nakrmim ze spolecnyho pred lucasem a je to ne?

Cvokárium: Youtube Instagram

7.2.09, 22:13
Profil ICQ YIM

Příspěvek 
Nevím, jestli je dobrý nápad nechat svítit v žárovce H4 obě vlákna najednou delší dobu... Ono to vypínání potkávaček při přepnutí na dálková asi nebude pro legraci.

7.2.09, 22:24
Profil ICQ

Příspěvek 
Nepér píše:
Nevím, jestli je dobrý nápad nechat svítit v žárovce H4 obě vlákna najednou delší dobu... Ono to vypínání potkávaček při přepnutí na dálková asi nebude pro legraci.

Kdo chce kam.. pomozme mu tam :)

7.2.09, 22:25
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 416 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 28  Další