Komár 1981 - Škoda GarPid 136 KE
| Autor |
Zpráva |
|
fatal
rejpal
|
kachnis píše: ted to nemyslim na komara ale obecne, kdyz vidim tyhle lampy...
Souhlas, člověk pak neví, jestli jsou to zpátečky nebo obrysovky...  Myslím, že škodovkám více sluší originální barevné lampy.
|
| 21.2.08, 09:50 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
fatal píše: kachnis píše: ted to nemyslim na komara ale obecne, kdyz vidim tyhle lampy... Souhlas, člověk pak neví, jestli jsou to zpátečky nebo obrysovky...  Myslím, že škodovkám více sluší originální barevné lampy. mám stejný názor, za určitých okolností můžou vypadat dobře i lampy s bílými blinkry, ale červená musí prostě zůstat červená
|
| 21.2.08, 10:14 |
|
 |
|
Martin 007
Dezertér
Registrován: 19.11.06, 17:11 Příspěvky: 12402 Bydliště: Pardubice - jihozápadní okolí
|
Určité okolnosti...to je dobré... 
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
| 21.2.08, 18:51 |
|
 |
|
Doggie4EVER
|
Ty zadni lampy bych mozna vymenil za kapky... vzhledem k tomu, ze to spis pripomina Garde... Ale je pravda, ze kdyz to ma tak pekny lak, tak vymena zadniho cela kvuli svetlum neni uplne idealni napad.
|
| 21.2.08, 21:18 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
Doggie4EVER píše: Ty zadni lampy bych mozna vymenil za kapky... vzhledem k tomu, ze to spis pripomina Garde... Ale je pravda, ze kdyz to ma tak pekny lak, tak vymena zadniho cela kvuli svetlum neni uplne idealni napad.
no já myslím že žehličky na kupátku nikdy nebyly stejně tak jako chromovaný nárazníky a kulatý světla...první gardečka měly ovály a prepregy a vzadu už "emkový" světla...ale vypadalo by to hezky, taky sem na to myslel, mě se žehličky líbí, moc...celej tenhle koncept...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 21.2.08, 21:26 |
|
 |
|
Viky
Pan Kapitán
Registrován: 10.1.06, 13:49 Příspěvky: 12166 Bydliště: Tynec n.L.
|
CROWACK píše: Doggie4EVER píše: Ty zadni lampy bych mozna vymenil za kapky... vzhledem k tomu, ze to spis pripomina Garde... Ale je pravda, ze kdyz to ma tak pekny lak, tak vymena zadniho cela kvuli svetlum neni uplne idealni napad. no já myslím že žehličky na kupátku nikdy nebyly stejně tak jako chromovaný nárazníky a kulatý světla...první gardečka měly ovály a prepregy a vzadu už "emkový" světla...ale vypadalo by to hezky, taky sem na to myslel, mě se žehličky líbí, moc...celej tenhle koncept...
Vypada to moc dobre, ze se to v tyhle podobe nikdy nedelalo je drobnost, ne?
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team - 
Cvokárium: Youtube Instagram
|
| 21.2.08, 21:37 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10607 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
alespon ma original a peknej, jen bych opravdu zalaboroval s tema kapkama dozadu 
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 21.2.08, 21:40 |
|
 |
|
ondra120
Metal (urg)
|
kachnis píše: tak tohle vozitko vypada moooc hezky..nikdy bych nerekze 2 oko muze vypadat dobre  co kdybys vyfotil i zadek 
Jak dvouoko a nevypadat dobre..kde to sme ? 
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
 Škoda 742 Forever Team
|
| 21.2.08, 21:46 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10607 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
sorry kamo, nechci te postvat proti sobe,kdyz mame stejnou motovizi a barvu 
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 21.2.08, 21:58 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
co bych měl říkat já s jednookem 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 21.2.08, 21:59 |
|
 |
|
ondra120
Metal (urg)
|
kachnis píše: sorry kamo, nechci te postvat proti sobe,kdyz mame stejnou motovizi a barvu 
jeee si delam prdel:) enem tak ze srandy:)..aby rec nevazla
Jo jinak majiteli tohoto modreho dabla..moc hezke vozitko, jenom bych zauvazoval nad lampama vzadu jak uz tu bylo psano...
Ale jinak parada...muselo to stat moc prace...
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
 Škoda 742 Forever Team
|
| 21.2.08, 22:01 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
Viky píše: CROWACK píše: Doggie4EVER píše: Ty zadni lampy bych mozna vymenil za kapky... vzhledem k tomu, ze to spis pripomina Garde... Ale je pravda, ze kdyz to ma tak pekny lak, tak vymena zadniho cela kvuli svetlum neni uplne idealni napad. no já myslím že žehličky na kupátku nikdy nebyly stejně tak jako chromovaný nárazníky a kulatý světla...první gardečka měly ovály a prepregy a vzadu už "emkový" světla...ale vypadalo by to hezky, taky sem na to myslel, mě se žehličky líbí, moc...celej tenhle koncept... Vypada to moc dobre, ze se to v tyhle podobe nikdy nedelalo je drobnost, ne?
jo, souhlasím, je to jedna z mála věcí co bych s tím ještě proved, ty žehličky...jenom jsem reagoval na to ze doggie psal ze by se tam hodily zehlicky vzhledem k tomu ze to pripomina garde...ono to totiz gardovku moc nepripomina...chtel jsem jenom poukazat na to ze tohle ze uz zanorene do historie trochu vic...ale moc hezke...jen tak dal... 
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 21.2.08, 22:48 |
|
 |
|
Doggie4EVER
|
CROWACK píše: Viky píše: CROWACK píše: Doggie4EVER píše: Ty zadni lampy bych mozna vymenil za kapky... vzhledem k tomu, ze to spis pripomina Garde... Ale je pravda, ze kdyz to ma tak pekny lak, tak vymena zadniho cela kvuli svetlum neni uplne idealni napad. no já myslím že žehličky na kupátku nikdy nebyly stejně tak jako chromovaný nárazníky a kulatý světla...první gardečka měly ovály a prepregy a vzadu už "emkový" světla...ale vypadalo by to hezky, taky sem na to myslel, mě se žehličky líbí, moc...celej tenhle koncept... Vypada to moc dobre, ze se to v tyhle podobe nikdy nedelalo je drobnost, ne? jo, souhlasím, je to jedna z mála věcí co bych s tím ještě proved, ty žehličky...jenom jsem reagoval na to ze doggie psal ze by se tam hodily zehlicky vzhledem k tomu ze to pripomina garde...ono to totiz gardovku moc nepripomina...chtel jsem jenom poukazat na to ze tohle ze uz zanorene do historie trochu vic...ale moc hezke...jen tak dal... 
Priznavam vlastni chybu, trocha jsem se zasnil 
|
| 21.2.08, 23:26 |
|
 |
|
Komár 1981
Registrován: 18.2.08, 18:20 Příspěvky: 11 Bydliště: Praha - Čakovice
|
uz vic jak rok tu nic neni, tak hodim fotku svetel, jak to vypada (i dnes).
taky jsem resil, ze nechci ruzovoucky svetla vzadu, nesnasim to.
Proto jsem upravil svetla tak, ze sviti opravdu cervene - jeste aby ne, kdyz jsou pod bezbarvymi
kryty puvodni cervene plasty jako vlozky.
A zpetne reflektory obsluhuji symbolicky 4W zarovky, ktere jsou dodelane ve vnitrnich hornich blikacich.
A problem se zesvetlovanim blinkru? Muzu vrele doporucit jednou za cas vymenit zarovky za nove, kupovane balene v blistru.
Zatim nejsou vubec zadne novinky.... projekt stagnuje...
| 1.12.08, 19:40 |
|
 |
|
Komár 1981
Registrován: 18.2.08, 18:20 Příspěvky: 11 Bydliště: Praha - Čakovice
|
| 1.12.08, 19:40 |
|
 |
|
Reklama