C@RTM@N-OCTAVIA II COMBI - BARBORKA
takze pridavam sem aj ja svoju Barborku, ide o Octaviu II combi, vybava elegance s dynamic paketom cize trojramenny volant, polosportove vyhrievane sedacky, paka a rucna brzda z modelu RS. pod kapotou jej bije srdiecko o obsahu 2.0TDI PD 103kW, typ motoru BKD, r.v. je 2006, nalietane cca 168000km... obutie na leto original alu disky pegasus s pneu dunlop sp sportmaxx rt o rozmere 225/45R17 91Y, v zime sa brodi snehom na originaloch typu vega, pneu Continental ContiWinterContact TS850, rozmer 205/55R16 91H... zmeny na nej su len minimalne, oproti vyrobe pribudli okenne deflektory, zadne folie, tazne zariadenie, original radio s navigaciou RNS510 (COLUMBUS), LED denne svietenie, vymena vacsiny ziaroviek za LED diody, vymenene znaky za novy typ z novej octavie... plany do buducna este niesu upresnene, rozmyslam nad vymenou svetiel, chcel by som xenony s ciernym vnutrom(mam origo xenony), zadne LED svetla dymovo-cierne, mozno rs kridelko, mala by pribudnut rozpera na predne tlmice, mozno plynova vzpera na prednu kapotu, rozmyslam na multifunkcnym volantom z O II RS FL, pripadne ak sa mi podari, dorobit vyhrievanie sedaciek dozadu a cierny strop z modelu RS, mozno podsvietenie noh.

fotky interieru doplnim hned ako to bude mozne... zatial to je asi vsetko