|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
| Autor |
Zpráva |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Registrován: 19.2.08, 15:50 Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
 Re: Prasik- Felicie BMM
já to říkám furt, že dokiud se nebudou sekat za krádeže ruce bude se krást....
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
| 11.8.12, 19:13 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
v dnesni dobe ty ku r vy kradou fakt vsechno, kdyby radsi zacali chodit do prace a na ty veci si vydelali !!!
_________________ otec: Fobia Sedan HTP  m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže - 7.1.25 posledni cesta
|
| 11.8.12, 19:19 |
|
 |
|
varok
|
Jo jo, pokud se za takové krádeže nebude pořádně trestat a policie na to bude pořád srát, tak to nebude lepší.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 12.8.12, 09:01 |
|
 |
|
Prasík
Registrován: 8.2.11, 15:01 Příspěvky: 153 Bydliště: Frýdek-Místek
|
Jo... sekaní ruk by byl dobry začatek... Jen mě mrzí že jsem to neviděl... Ale jak znám naše zákony, kdybych si branil sve auto skončil bych hůř já než on. 
_________________ Felicie 1,3 BMM Combi
|
| 12.8.12, 09:19 |
|
 |
|