vanillai - škoda Forman LXi 1993
Tak sem neodolal a musel jsem sem vrazit svoje auto abych se pochlubil.......
Škoda Forman 1993 LXi ,40Kw BMM.Auto bylo vyrobeno v roce 1993 a sloužilo jako firemní vozidlo.
V roce 1997 jsme ho koupily s najetými cca 50.000 tisíci kilometry za 120.000,-

.
V roce 2002 si ho vzal bratr.
V roce 2010 mi spadl do klína s najetými cca 140.000 tisíci kilometry.
Asi jako každý človíček co má svoje první vozítko jsem přemýšlel co na něj dám, abych se odlišoval od ostatních účastníků provozu.Chtěl jsem tam dát pořádný křídlo, přední a zadní spojlery, snížit ho, vytunit motor atd...... po čase přemýšlení jsem došel k závěru že tyto věci na autě nepotřebuji. Mám rád estetiku vizidla tak jsem na něj vrazil mračítka. Prahový nástavec a lemy blatníků jsem tam nedal jen kvůli estetice ale kvůli učelnosti

každý si domyslí proč

Udělal jsem si na něm diodové stropní světlo (svítí víc než bych potřeboval), nasvícení podlahy řidiče a spolujezdce, podsvícení dveří na vozovku(řeknete si že je to blbost, ale už několikrát mi to zachránilo zaplavu v botách kde není světlo na ulici).Mám tam pár nedostatků jako jsou docela dost shnilé spodky dveří a ještě nestříknutá barva na základě a jak by někdo řekl nevkusný žlutý panel......
Jinak jsem s autem velice spokojen a jsem rád že ho mám. Nikdy a to musím zaklepat mě nezradil ,všude odvezl a přivezl. Sice mám i Favorita 1989 46Kw ale Forman je for man
http://vanillai.rajce.idnes.cz/Skoda_Forman_1993/