Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.4.26, 06:45

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 137 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
 XindlCZ - Forman GLXI (Silver/Black/Transparent Line) 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: XindlCZ - Forman GLXI (Silver/Black/Transparent Line)
Ten první, podotýkám taky novej, co ho kupoval majitel předemnou, byl otočenej pružinou ven... což se zdálo jako lepší, protože tělo termostatu bylo odvrácené od motoru a teoreticky by mělo otvírat později... nic méně nemělo to efekt. Nové čidlo, co jsem koupil já, obráceně dát nešlo, protože by nevešlo do té hliníkové příruby. Jinak, špuntíkem nahoru samozřejmě :wink:.

Nevím v čem to je... ale zarostlé topení by nemělo vadit podle mě, má přece v přírubě obtok. Krom toho, když auto nechám na místě a motor se zahřeje tak topení topí. Nic už mě nenapadá, buď ty termostaty jsou šmějd a mají blbou charakteristiku nebo je to tlakem otevře (někde něco ucpaného v okruhu topení ještě před samotným topením). Nebo třeba je to jen tím, že ten předek je děravej jako cedník a za jízdy ten průvan chladí motor. Felda nemá tolik průduchů jako Fáčko.

20.2.12, 22:44
Příspěvek Reklama

Příspěvek Re: XindlCZ - Forman GLXI (Silver/Black/Transparent Line)
Pár dní zpátky běžela v telce reportáž, že se množí odhlášená auta na silnici... tak mě cukaly koutky, protože to byl i můj případ :lol:... do té chvíle, než řekli, že za to začnou rozdávat pokuty až 50 tis. :shock:. Takže jsem začal pěkně kmitat, evidenčka, zjištění eko normy, přepis... jsem zase o nějakou tu korunku lehčí, ale už se nemusím bát, že mě benga dají flastr... teda, alespoň co se dokladů týče 8).

25.2.12, 22:48
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 137 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10