v zari 2009 jsem auto propujcil kamaradovi, ktereho v listopadu zavreli.. od te doby auto stalo na parkovisti na sidlisti a nikdo na nej ani nesahl (stalo zastrcene v krovi stranou od ridice..). To jsem zjistil pred nekolika mesici. Dneska se mi, konecne a po dlouhem usili, podarilo urvat zablokovana kola (stalo to ve svahu, tak jsem to nemohl zvednout a dat tomu par ran kladivem). Nejdriv jsem s ni favem cuknul za prdel trochu z kopce a do silnice, pak jsem ji za cumak vytahl nahoru. Nutno podotknout, ze z me neznamych duvodu nejde vyhodit trojka. Prave zadni kolo jsem urval behem dvou metru tazeni, leve zadni ani po sto metrech nechtelo pustit, ale uz to bylo na rovine, tak jsem to zvednul, kladivem z toho dostal kolo, par dalsich ran kladivem do bubnu, vratit zadni kolo, na trojku zaparkovat

Ma to taky deravou brzdovou trubicku od hadicky k PP kolu. Tu budu menit nejspis zitra. Nejaky trik jak z toho dostat trojku nebo to musim dostat pres ctvrtku republiky k sobe do dilny? :/ Kdyby byl nekdo pobliz ochoten pomoci, stoji to ve Vratislavicich n/N, resp. ve Vesci.
Fotky totalne zasraneho auta a krovi po temer rocnim parkovani auta dodam jen co najdu kabel k mobilu.
edit: brzdovka tam sice neni, ale spojka reaguje plynule.. Ten kamos pry menil lamely za nove asi tyden pred tim, nez ho zavreli. Porad sedi a jeste dlouho bude, tak se na to nemuze podivat. nechce se mi rozebirat prevodovku :/