|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Kristensen - Felicia 1,6 / Spartak KDF / S100
| Autor |
Zpráva |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
Sádro ty jsi vážně debil, víš že to je nabádání k trestnému činu podvodu?
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 30.5.10, 20:52 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 30.5.10, 20:54 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
CROWACK píše: čoveče, nemáš ten zadek nějakej padenej? V těchhle starších rocích chybívají výztuhy podsedláku, rádo se to ohýbá, zkontroluj to a kdyžtak pohledej (poptej se) na jwm 
Tak jsem zjistil co a jak a už mám po dnešku narovnáno a vyztuženo tak pak pozměním fotky, musel jsem zvednout trubky o 2 cm (měřeno na samém konci podsedlovek) aby plasty seděly tak jak maj
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 1.6.10, 19:47 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
To jsem rád že jsem tě správně nasměroval, ona je to velká slabost těchhle rámů, nemají to dořešené (nebo počítají s 50kg spolujezdcem a žádný nosič  )... hlavně že už to sedí jak má...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 1.6.10, 20:14 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Nejhorší na tom je že o pár dnů dřív když jsem přestrojoval rám na jedný ČZ 175 tak jsem se divil že tam od výroby jsou takový slabý trubičky a ani jsem se nedivil že je to ohnuté ale tam maj být původně rovné ale na jawě tam jsou už od výroby zahnutý nahoru tak mě to vůbec netrklo že by něco mohlo být i na ní.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 1.6.10, 20:18 |
|
 |
|