Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
No tak jsem odstrojil interiér a zjistil že ono ani nebude moc co vařit - sice je na spoustě místech chycená ale po důkladném obroušení bude stačit jenom stříknout.....zkoušel jsem ty místa šroubovákem (a že jsem do toho docela řezal) a nikde se nepropadla. Ještě půjde na nájezdy a začnu u podvozku ať mám nejhorší za sebou. Ale po tom co jsem zkusil při opravách kastle na formanu to bude asi docela příjemná změna
31.5.09, 18:02
Reklama
Reklama
Carlos
Mistr mechanik
No tak vyvařování mě taky čeká, akorát u mě je problém to, dokopat tatíka aby jí dotáh, protože tam pořád tak nějak koluje. Až bude, taky se do toho pustim, a proto přeji pevnou vůli a nejméně práce.
_________________ Škoda Rapid '19 TSi 70kW Polo Fox '85 29kW
já snad taky nechám ještě letos něco zavařit..lemy asi jenom zakytuju, ale rád bych práh nebo alespon ho nějak dovařit...nevím, kámoš s CO na to koukne a budu moudřejší...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník