|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 14 ] |
|
Roko - Rapid 136 - kanárek
| Autor |
Zpráva |
|
roko
Registrován: 19.3.08, 13:35 Příspěvky: 28 Bydliště: okr.Ústí nad Orlicí
|
 Roko - Rapid 136 - kanárek
Zdravím všechny škodovkáře,tak abych představil svého mazlika.
Začal jsem se škodou 120 ,rapida mám skoro tři roky je to 136 z roku 1989 .celý život spí v garáži,já ho koupil od známého který se o něj pěkně staral)
KAROSERIE:měl jsem štěstí takže na něm není nic co by potřebovalo vyvařit.Jediný místo bylo uprostřed prahů kolem trubky na hever,asi jako každá škodovka  a našel jsem dírku v prahu tak už jsou zrovna z nerezu.
MOTOR:blok je původní jen srovnaný protože byly mírně zamáčklý ty měděný vložky,hlava z felicie mpi snížená o 1,2 mm a slabší těsnění.jen vám doporučuju nebrousit hlavu na bruskách ale vzít ji frézou která udělá jemný drážky do který se těsnění zakousne a nemůže se vyfouknout(vlastní zkušenost)ještě tam je vačka ale nevzpomenu si na stupně a převrtaný karbec
BRZDY:zatím seriový čtyřpísty jen dám přední kotouče vrtaný a tvrdý destičky
INTERIER:dá se říct že sériový ale strop,zadní plato,zadní sedačku,dveře,část palubovky a podběhy mám v béžový kožence.ještě mě čekají sedačky z hondy crx který jsem rozebral a chci upravit boční vedení.a začal jsem připravovat ještě jednu palubovku která bude zahlazená s monitorem.
ELEKTRIKA:tak tohle je na dlouho,mám přidaný ještě jedny pojistky u spolujezce jinak by se mě to nevešlo.mám podsvícený podvozek a přední masku,uvnitř mi svítí trubice na zadním platě,C sloupkách,madlo ruční brzdy,řadička,šipky topení,na prahu a na palubce svítí pásky
SOUND:rádio sony,zesilovač na repro 4xkanál a druhý 2xkanál na woofer.ve dveřích 16tky,na platě ovály a dvakrát bass v zadním opěradle.
do pár týdnů posadím kola a trochu dodělám takže brzy přidám pár foto.
škodě zdar
Naposledy upravil roko dne 2.7.08, 23:15, celkově upraveno 9
|
| 23.3.08, 16:34 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
madmax
|
Pekny, jen mozna, dat zadni naraznik podobnej tomu prednimu a hlavne nejaky poradny kolecka a bude to dokonaly
| 23.3.08, 16:40 |
|
 |
|
roko
|
to máš pravdu ale to je stará fotka,ted už mám i zadní a kola čekaj v garáži.
jen mě čeká změna rozteče takže zrovna udělám komplet spodek(čepy,ramena a tak)takže to je na delší čas
|
| 23.3.08, 16:45 |
|
 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Registrován: 19.2.08, 15:50 Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Nic proti, ale takovýto tuning neuznávám. když tůnit tak motor nápravu atd. Kasle je zbytečnost jen to dráždí policajty. Jinak vypadá zachovale.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
| 23.3.08, 21:26 |
|
 |
|
Kubas
Registrován: 27.6.07, 21:58 Příspěvky: 330 Bydliště: Pardubice a okolí
|
ještě by to chtělo nějaký pěkný kola:-)
_________________ Škoda Rapid 130. Rok výroby 1984, výkon 43 kW
|
| 29.3.08, 19:19 |
|
 |
|
jarda š.
Registrován: 23.1.07, 12:32 Příspěvky: 549 Bydliště: Ústí nad Labem-největší prdel světa
|
pěkný auto,žlutá je fakt slušná.mam taky takovýdleho rapouše i stejně žlutýho.hezký auto,.opravdu 
_________________ škoda 120 ořechově hnědá-rodinný vůz už ale ne náš
škoda favorit 136L-jezdil dobře
škoda rapid 136-už nejezdí
rapid 130 vulkán-současné vozidlo
|
| 31.3.08, 10:06 |
|
 |
|
roko
|
díky za pochvalu a dvojnásob potěší od takových lidí,kteří vědí co to stojí hodin práce udělat si něco sám.ale pro tu radost to stojí))jen doufám že ještě něco stihnu než začne sezona.těším se na kola a sedačky z crx .a poslední velká úprava mě ještě čeká a to je palubka.mějte se ,třeba někde na srazu)
|
| 1.4.08, 07:13 |
|
 |
|
roko
|
zdravím Josefe.jen bych ti chtěl říct že je to tvůj názor,já ti ho neberu ale já s tebou nesouhlasím.jsou pěkný i seriový ale mě se líbí když ho můžu doladit podle vkusu,já se z něj nesnažím udělat něco jinýho .Jak může dráždit policii auto který je technicky v pořádku,například pokovená okna i spoilery s atestem bez zásahu do kastle?
|
| 1.4.08, 07:34 |
|
 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Registrován: 19.2.08, 15:50 Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
roko píše: zdravím Josefe.jen bych ti chtěl říct že je to tvůj názor,já ti ho neberu ale já s tebou nesouhlasím.jsou pěkný i seriový ale mě se líbí když ho můžu doladit podle vkusu,já se z něj nesnažím udělat něco jinýho .Jak může dráždit policii auto který je technicky v pořádku,například pokovená okna i spoilery s atestem bez zásahu do kastle? Z vlastní zkušenosti. Kámoš měl Superba od MILOTEC vše homologováno a pokaždé hledal až našel něco zaco ho mohl pokutovat. Když to nebylo za velikost kol tak za tmavá okna (údajně přetmavená). Neříkám nedělej si unikáte, ale jen mi těch rádoby tuningů přijde až moc. Ve finále potkáš krásně upravnou Fábii a nakonec když otevře kapotu tak na tebe bafne 1,0 Junior. Když tuning tak jak sem psal motor, nápravy, brzdy, popře rám a pak si hrát s kasní.
|
| 1.4.08, 10:20 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10607 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
mas to pekny, urcite to dalo hafec prace,ale chtel bych videt fotku motorovyho prostoru 
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 1.4.08, 11:35 |
|
 |
|
maca
|
Josef.Radocha píše: roko píše: zdravím Josefe.jen bych ti chtěl říct že je to tvůj názor,já ti ho neberu ale já s tebou nesouhlasím.jsou pěkný i seriový ale mě se líbí když ho můžu doladit podle vkusu,já se z něj nesnažím udělat něco jinýho .Jak může dráždit policii auto který je technicky v pořádku,například pokovená okna i spoilery s atestem bez zásahu do kastle? Z vlastní zkušenosti. Kámoš měl Superba od MILOTEC vše homologováno a pokaždé hledal až našel něco zaco ho mohl pokutovat. Když to nebylo za velikost kol tak za tmavá okna (údajně přetmavená). Neříkám nedělej si unikáte, ale jen mi těch rádoby tuningů přijde až moc. Ve finále potkáš krásně upravnou Fábii a nakonec když otevře kapotu tak na tebe bafne 1,0 Junior. Když tuning tak jak sem psal motor, nápravy, brzdy, popře rám a pak si hrát s kasní.
pochybuju že příslušníkum nebude vadit rám,nebo kotouče na zadní nápravě 
|
| 1.4.08, 11:54 |
|
 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
maca píše: Josef.Radocha píše: roko píše: zdravím Josefe.jen bych ti chtěl říct že je to tvůj názor,já ti ho neberu ale já s tebou nesouhlasím.jsou pěkný i seriový ale mě se líbí když ho můžu doladit podle vkusu,já se z něj nesnažím udělat něco jinýho .Jak může dráždit policii auto který je technicky v pořádku,například pokovená okna i spoilery s atestem bez zásahu do kastle? Z vlastní zkušenosti. Kámoš měl Superba od MILOTEC vše homologováno a pokaždé hledal až našel něco zaco ho mohl pokutovat. Když to nebylo za velikost kol tak za tmavá okna (údajně přetmavená). Neříkám nedělej si unikáte, ale jen mi těch rádoby tuningů přijde až moc. Ve finále potkáš krásně upravnou Fábii a nakonec když otevře kapotu tak na tebe bafne 1,0 Junior. Když tuning tak jak sem psal motor, nápravy, brzdy, popře rám a pak si hrát s kasní. pochybuju že příslušníkum nebude vadit rám,nebo kotouče na zadní nápravě  A kdo řekl, že to dráždit nebude? Jen de o to, že odlišností je až moc, že nakonec uplně zapadne a odlišnej není. Kolik dnes potkáš 100% origoš Rapidů? Je jich jen po málu. Samozřejmě je to Rokova věc co si na auto dá a nedá.
|
| 1.4.08, 17:13 |
|
 |
|
roko
|
Josef.Radocha píše: maca píše: Josef.Radocha píše: roko píše: zdravím Josefe.jen bych ti chtěl říct že je to tvůj názor,já ti ho neberu ale já s tebou nesouhlasím.jsou pěkný i seriový ale mě se líbí když ho můžu doladit podle vkusu,já se z něj nesnažím udělat něco jinýho .Jak může dráždit policii auto který je technicky v pořádku,například pokovená okna i spoilery s atestem bez zásahu do kastle? Z vlastní zkušenosti. Kámoš měl Superba od MILOTEC vše homologováno a pokaždé hledal až našel něco zaco ho mohl pokutovat. Když to nebylo za velikost kol tak za tmavá okna (údajně přetmavená). Neříkám nedělej si unikáte, ale jen mi těch rádoby tuningů přijde až moc. Ve finále potkáš krásně upravnou Fábii a nakonec když otevře kapotu tak na tebe bafne 1,0 Junior. Když tuning tak jak sem psal motor, nápravy, brzdy, popře rám a pak si hrát s kasní. pochybuju že příslušníkum nebude vadit rám,nebo kotouče na zadní nápravě  A kdo řekl, že to dráždit nebude? Jen de o to, že odlišností je až moc, že nakonec uplně zapadne a odlišnej není. Kolik dnes potkáš 100% origoš Rapidů? Je jich jen po málu. Samozřejmě je to Rokova věc co si na auto dá a nedá.
je to o názoru a o vkusu.nemůžem se nikdy shodnout pak by tuning neexistoval a všechny auta by měly i stejný poklice))já s policii nemám problém,když se chováš na silnici s rozumem tak mávnou rukou.jinak si tě vychutnají a hledají až najdou.podle mě pořád lepší než vraky přes který je vidět a bláto ti podlahou skáče do klína.
|
| 1.4.08, 19:09 |
|
 |
|
jarda š.
Registrován: 23.1.07, 12:32 Příspěvky: 549 Bydliště: Ústí nad Labem-největší prdel světa
|
bodejť,máš recht. má slova. 
_________________ škoda 120 ořechově hnědá-rodinný vůz už ale ne náš
škoda favorit 136L-jezdil dobře
škoda rapid 136-už nejezdí
rapid 130 vulkán-současné vozidlo
|
| 4.4.08, 13:43 |
|
 |
|
Reklama